Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εφιαλτες στον 9ο μηνα-αγχος για συνδρομο dawn

Recommended Posts

γεια σας.ειναι η πρωτη φορα που γραφω. ειμαι 20 χρονων και εγκυος στον 9ο μηνα με ΠΗΤ 2/10/13 , δλδ ειμαι στις μερες μου.ανα πασα στιγμη περιμενω με ανυπομονησια..!!το κακο είναι οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου το παπευ δεν ειχε βγει καθολου καλο και με στειλανε για αμνιοπαρακεντηση.αλλα οι πιθανοτητες να εχει το παιδι κατι, ηταν ιδιες με τις πιθανοτητες να αποτυχει η αμνιοπαρακεντηση. το συζητησαμε με τον αντρα μ κ ειπαμε οτι εφοσων κ να επιβεβαιωθει οτι κατι ειχε δεν θα το ριχναμε, δεν αξιζει να κανουμε την αμνιο κ να θεσουμε σε κινδυνο το πρωτο μας μωρακι.ετσι δεν την καναμε.συνεχισαμε κανονικα κ το ξεχασαμε(οσο μπορουμε). ολα κυλανε καλα μεχρι στιγμης.το μωρο μου το νιωθω συνεχεια κ το εχω αγαπησει οσο τπτ αλλο.το θελω παρα πολυ.το κακο ειναι οτι τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια εφιαλτες οτι το παιδι γεννιεται με συνδρομο daown , νιωθω συναισθηματα στον υπνο μου πολυ δυσαρεστα. κλαιω κ κανω σκεψεις οτι εγω φταιω που εχω κιλα κ ευθυνομαι που γεννηθηκε με συνδρομο κτλ.δεν ξερω τι να κανω. δεν θελω να εχει προβλημα.προσευχομαι συνεχεια.αλλα ειμαι πολυ χαλια τελευταια.τι να κανω?

γαμος 16/07/2011

ΠΗΤ για το πρωτο μας αγγελουδι 2/10/13

Διαφημίσεις

γεια σας.ειναι η πρωτη φορα που γραφω. ειμαι 20 χρονων και εγκυος στον 9ο μηνα με ΠΗΤ 2/10/13 , δλδ ειμαι στις μερες μου.ανα πασα στιγμη περιμενω με ανυπομονησια..!!το κακο είναι οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου το παπευ δεν ειχε βγει καθολου καλο και με στειλανε για αμνιοπαρακεντηση.αλλα οι πιθανοτητες να εχει το παιδι κατι, ηταν ιδιες με τις πιθανοτητες να αποτυχει η αμνιοπαρακεντηση. το συζητησαμε με τον αντρα μ κ ειπαμε οτι εφοσων κ να επιβεβαιωθει οτι κατι ειχε δεν θα το ριχναμε, δεν αξιζει να κανουμε την αμνιο κ να θεσουμε σε κινδυνο το πρωτο μας μωρακι.ετσι δεν την καναμε.συνεχισαμε κανονικα κ το ξεχασαμε(οσο μπορουμε). ολα κυλανε καλα μεχρι στιγμης.το μωρο μου το νιωθω συνεχεια κ το εχω αγαπησει οσο τπτ αλλο.το θελω παρα πολυ.το κακο ειναι οτι τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια εφιαλτες οτι το παιδι γεννιεται με συνδρομο daown , νιωθω συναισθηματα στον υπνο μου πολυ δυσαρεστα. κλαιω κ κανω σκεψεις οτι εγω φταιω που εχω κιλα κ ευθυνομαι που γεννηθηκε με συνδρομο κτλ.δεν ξερω τι να κανω. δεν θελω να εχει προβλημα.προσευχομαι συνεχεια.αλλα ειμαι πολυ χαλια τελευταια.τι να κανω?

Να συνεχισεις να προσευχεσαι και ξέρω πως είναι δύσκολο να πάψεις να σκεφτεσαι και να αγωνιάς, αλλά έχω γνωστή που της είπαν πως το παιδί της έχει συνδρομο down και το κράτησε και έχει τώρα ένα υπέροχο πανεξυπνο και πανέμορφο κοριτσάκι και απο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον έχω γνωστό, γιατρός παρακαλω αυτός που όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το παιδί γεννήθηκε με σύνδρομο down και βαριά κινητικά προβληματα!!!! Ο Θεός είναι μεγάλος και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου όταν γεννήσεις!!!Με το καλό!

sJbgp3.png W9hQp3.png

Marianthaki καταρχήν μπράβο σας που πήρατε τέτοια απόφαση. Πίστεψε με δε θα το έκαναν πολλοί στη θέση σας παρόλο που αυτές οι εξετάσεις παίζουν με ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ και όχι διάγνωση. Οι εφιάλτες που έχεις είναι από το άγχος του τοκετού, μην στενοχωριέσαι και μην τους ερμηνεύεις. Ηρέμησε, έφτασε ο καιρός να δεις το μωράκι σου από κοντά και να το αγκαλιάσεις!!! Ο Θεός είναι μεγάλος να δεις που θα σας ανταμείψει με τα καλύτερα. Με το καλό!!!:D

είναι λογικο να βλέπεις τέτοια όνειρα όλη αυτή η ανυπομονησία και το αγχος φέρνουν στον ύπνο μας ότι φοβόμαστε περισσότερο.... δεν σημαινει ότι το μωράκι σου θα έχει πρόβλημα... όπως είπε και η κοπέλα απο πάνω "αυτές οι εξετάσεις παιζουν με τις πιθανότητες"... να είσαι χαρούμενη για το οτι δεν έμεινε πολυ και οτι σε λιγο θα κρατας ενα υπέροχο μωράκι στην αγκαλιά σου... γιατί μια φίλη μου που έχει δυο πανεμορφα δίδυμα κοριτσάκια (ενώ είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη) μου είπε ότι οι μεγαλύτεροι φόβοι για τα παιδια γεννιούνται από την στιγμή που θα τα κρατησεις στα χέρια σου... να μην φοβάσαι και όλα θα πάνε καλά να δείς που το μωρό σου θα είναι υγιέστατο!! με το καλό!

ευχαριστω παρα πολυ να ειστε καλα...θα γραψω νεα μου (ελπιζω ΚΑΛΑ νεα..το θελω πολυ) αμεσως μετα τον τοκετο...ανυπομονω να το σφιξω στην αγκαλια μου κ ναι ειναι υγειες!! το βρισκω πολυ αδικο αλλοι να πετανε τα παιδια με εκτρωσεις, ή να τα εχουν παραμελλημενα κ εμεις που τ αθελουμε τοσο να υπαρχει περιπτωση να γεννηθουν με προβλημα...

γαμος 16/07/2011

ΠΗΤ για το πρωτο μας αγγελουδι 2/10/13

Διαφημίσεις