Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαφτίστηκε το τσατσανέλι.

Recommended Posts

Ναι, ναι, επιτέλους, βαφτίστηκε το τσατσανέλι μας. Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ αγχώδεις και κουραστικές.Το θέμα του καιρού με είχε φρικάρει, τελικά επιβεβαιώθηκε το freemeteo.com. Ισχυρή καταιγίδα τα ξημερώματα και βροχή ως τις 11:20, αλλά μετά...να ένας ηλιος.Βέβαια, πήγα πήρα άλλο φόρεμα την Τρίτη φοβούμενη τον καιρό και το λατρεμένο μου το άφησα για το Μάη που θα βαφτίσει η αδερφή μου.

Κι ενώ ήμουν περιχαρής για τις καιρικές συνθήκες πάω στην εκκλησία και:

_

1. Απουσιάζουν τα γλυκά

2. Οι κοκόνες που ανέλαβαν στολισμό κάναν του κεφαλιού τους και τις έκραξα.

3. Φέραν γιρλάντα με μαραμένες ζέρμπερες

4. Ο φωτογράφος ζήτημα να έβγαλε 100 φωτογραφίες

5. Ο παπάς με έβαλε να γυρνάω με το κεράκι γύρω από την κολυμπήθρα μαζί και τον άντρα μου

6. Η πεθερά μου ευτυχώς που πρόλαβαν τη βάφτιση, κυρία η δικιά σου, δεν κούνησε το δαχτυλάκι της

7. Ο στολισμός του μαγαζιού μάπα: 100 ευρώ για 10 γυάλες με χρωματιστό νερό με 1 ζέρμπερα μέσα και τρία κεράκια

8. Το φαγητό κρύο ,τσακωθήκαμε με τον εστιάτορα για την καθυστέρηση στο σέρβις.

Και 2 θετικά: η μαμά ήταν κούκλα και το τσατσανέλι υπέροχο, έκλαψε μόνο όταν του έκοβε τα μαλλάκια, κατά τ¨άλλα ήταν πολύ πολύ ήρεμο και γελαστό. Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία να σας βάλω δική μου,΄περιμένω τα δείγματα.

ΥΓ1: Από σήμερα έχω ίντερνετ που φυσάει,άρα θα είμαι πιο συχνά στην παρέα

ΥΓ2: και τώρα που τελείωσε η βάφτιση τι κάνουμε;

Διαφημίσεις

Καταρχάς να σου ζήσει!

Τωρα που τελείωσες την βάπτιση ............... ξεκινάς ετοιμασίες, σχέδια και ονειρα για το γάμο!!!!!!!!!!!

Χιχιχιχιχιχιχιχι.......................

Να είσαι πάντα καλά!

Και πάλι να σου ζήσει κούκλα μου!

Λες; θα πάθω κατάθλιψη μου φαίνεται.

Α, ξέχασα, εϊχαμε και καβαλέτο που δε στεκόταν με τίποτα. Στη μέση η φωτο οτυ μωρού και γύρω γύρω άσπρο χαρτόνι.Μόνο στις 2 γωνίες διαγώνια έβαλαν από 1 στολιδάκι. Δώστε καμιά ιδέα πώς να γενίσω το χαρτόνι γιατί ο άντρας μου έτσι που το βλέπει άδειο είναι έτοιμος να μου το φορέσει κολάρο

kerasaki σε σκεφτόμουν! Να σου ζήσει το αντράκι σου(Ιορδάνης ε?το είδα απο την λίστα πολύ ωραίο όνομα), τώρα που έγινε η βάφτιση ξεκίνα σχέδια για τα γενέθλειάκια του! Εγω αυτό θα κάνω αν κ προηγείται η γιορτή του..

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ να τα καμαρώνεις πάντα χαρούμενα!

Διαφημίσεις

να σου ζήσει το τσατσανελη (καλα το ειπα?) δεν πειραζει που δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδίασες αρκει που το μωρό σου δεν κουραστηκε!!!! να το χαιρεσαι

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ!!!!

Και εγώ έχω τον ίδιο προβληματισμό! Με τι θα ασχοληθώ τώρα? Πέρασαν και τα γενέθλιά του! Μήπως με την γιορτή του? :wink::lol::lol:

7adb2868d6.png

Το τσατσανέλι βγαίνει από το ¨τσατσάνης¨,έτσι τον έλεγε ο μεγάλος μου ο γιος,που τώρα είναι 2,5 χρονών, πέρσι που δε μιλούσε καλά.Κι εγώ το έκανα τώρα χαιδευτικό.

Ευτυχώς, γενέθλια έχουμε 2 Γενάρη και γιορτή στις 6,αλλά λέω να του κάνω πάρτι μαζί με τον μεγάλο που έχει γενέθλια 8 Φλεβάρη. η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τους παιδότοπους χειμωνιάτικα,αλλά και στο σπίτ ι δε λέει.

Για τα πάρτι υπάρχει ειδικό τόπικ ή εδώ γίνεται η κουβέντα;

Θέμα δεν είχαμε συγκεκριμένο, τυρκουάζ και λαχανί τα χρώματα, οι μπομπο των μεγάλων ήταν μπρελόκ αγοράκι και των παιδιών φυσαρμόνικα. Η μαμά μου έκανε τα περίφημα κουβαδάκια ,που απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

να σας ζησει το τσατσανέλι σας. να ειναι παντα χαρουμενος και ευτυχισμενος.

δεν πειραζει που καποια πραγματα δεν πηγαν καλα αρκει που ηταν ησυχος και ευχαριστημενος ο μικρος σας και τον καμαρωσατε μαζι με τους δικους σας.

περιμενουμε φωτο...

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

11456ljx5fo3wzl.gif

Να ζησεις τσατσανέλι.Μαρεσει που παρολο τα στραβά μικρή μου διατηρησες την αισιοδοξία σου ...Μπράβο...Να τρο καμαρ'ωνεις το παιδάκι σου μεγάλο και τρανό...Περιμένουμε φωτος

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Παραπέψτε με σε οδηγίες για υποβολή φωτογραφιών; Να βάλω έστω αυτές που έχω με τις μπομπο στο σπίτι.Έχω ήδη λογαριασμό στο photobucket.Μετά τι κάνω; Δεν έχω και πολύ χρόνο να διαβάζω τα αγγλικά,έχουν περάσει και καμιά 20αριά χρόνια από το Lower.

Είμαι σχεδόν έξαλλη. Ήθελα τόσο πολύ να πάει καλά αυτή η βαφτιση κι όμως....Πήρα τα δείγματα από τις φωτο.Σε ελάχιστες είμαστε en face, όλο στο πλάι, το μωρό κοιτάει δεξιά κι αριστερά, καμιά φωτο με τη μάνα μου το μωρό, και καμιά φωτο με την εκκλησία έξω στολισμένη.Τα γλυκά παιδιά δεν τα είδα ούτε στην εκκλησία, πάνω στην βαθμιδωτή κυκλική βάση τους και έλεγα θα χουμε φωτο. Τίποτα...Όύτε το καβαλέτο, την κολυμπήθρα την έβγαλε μόνο με τα λουλούδια, χωρίς τα τούλια,τι να πω...Δεν έχει καμιά καλή για να τη μεγεθύνω.Δεν είμαι γκρινιάρα ειλικρινά, το είπε κι ο άντρας μου.Στενοχωρέθηκα πολύ.

Η μόνη ελπίδα είναι να έβγαλαν αυτές που ανέλαβαν το στολισμό καμιά φωτο,αν και τις γκάζωσε κι αυτές γιατί μου στρωσαν τις μπομπο σε τετράγωνο τραπέζι κάτω από το υπόστεγο του ναού κι όταν πήγα τις έβαλα από την αρχή να στρώσουν τα δικά τους τα κυκλικά.

Γμτ....