Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δελφινάκια Βύρωνα

Recommended Posts

Ποια η γνώμη σας για τον παιδικό σταθμό δελφινάκια στον Βύρωνα; Τον έχει επιλέξει κανείς; Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Εμάς μας έκανε καλή εντύπωση αλλά ακόμα βλέπουμε και άλλους σταθμούς.

Διαφημίσεις

Είμαι ανάμεσα στο πρώτο σκαλί και τα δελφινάκια. Το πρώτο σκαλί μου άρεσε πιο πολυ ως χώρος αλλα τα δελφινάκια είναι σχεδόν δίπλα. Βοηθήσετε βρε κορίτσια πείτε την γνώμη σας. Μα καμία κανένας δεν έχει μια πιο προσωπική γνώμη;

Είμαι ανάμεσα στο πρώτο σκαλί και τα δελφινάκια. Το πρώτο σκαλί μου άρεσε πιο πολυ ως χώρος αλλα τα δελφινάκια είναι σχεδόν δίπλα. Βοηθήσετε βρε κορίτσια πείτε την γνώμη σας. Μα καμία κανένας δεν έχει μια πιο προσωπική γνώμη;

δαγκωτο ροουζμαρι παγκρατίου ή βύρωνα!

age.png

τα δελφινάκια δεν τα ξέρω. πηγαίνω όμως τα παιδιά μου στο πρώτο σκαλί εδώ και 3 χρόνια (το γιο μου) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. εκεί θα συνεχίσουμε και νημιαγωγείο. αν θέλεις πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να σου δώσω.

Διαφημίσεις

Και εμένα μου είχε κάνει καλή εντύπωση όταν τον είχα δει. Τον επιλέξαμε τελικά, συνεχίσαμε τρία χρόνια και είμαστε ευχαριστημένοι. Και πάνω από όλα, είναι ευχαριστημένα τα παιδιά μου... Έκαναν φίλους, έμαθαν πράγματα, αγαπάνε ανεξαιρέτως όλες τις δασκάλες από τις οποίες πέρασαν...

δαγκωτο ροουζμαρι παγκρατίου ή βύρωνα!

Αχ Ισμήνη, ωραίο και το ροουζμαρι, και έχω διαβάσει και όλα σου τα σχόλια στα σχετικά θέματα. Αλλά τείνω προς τα αλλά δυο γιατί στο πρωτο σκαλι με ενθουσίασε ο κήπος, οι χώροι, οι δασκάλες(έτυχα σε γιορτή και τις είδα επι το έργο), και στα δελφινάκια μου άρεσε που είναι δίπλα.

Βέβαια το ροουζμαρι να πω την αλήθεια μου ήταν το πιο ζεστο απ'όλα. Και έχει πολλούς ένθερμους υποστηρικτές. Δεν ξέρω τι να κάνω!

τα δελφινάκια δεν τα ξέρω. πηγαίνω όμως τα παιδιά μου στο πρώτο σκαλί εδώ και 3 χρόνια (το γιο μου) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. εκεί θα συνεχίσουμε και νημιαγωγείο. Αν θέλεις πληροφορίες, πολύ ευχαρίστως να σου δώσω.

Οι δασκάλες είναι έμπειρες; Πιστεύεις ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν; Είναι ευρηματικές, ασχολούνται με τα πιτσιρίκια όσο θα ήθελες;

Τι δραστηριότητες σου έχουν μείνει χαραγμένες;

Οι εκδρομές σε αυτή την ηλικία άρεσαν στα μικρά σου;

Ήταν ο μόνος παιδικός σταθμός που δεν μας μίλησε αναλυτικά για τις δραστηριότητες όπως γυμναστική, ή μουσικοκινητική ή θεατρικό παιχνίδι. Απλά τα ανέφερε επειδή ρώτησα.Του στυλ, "α ναι φυσικά έχουμε και αυτό".

Βέβαια την ημέρα που πήγα δυστυχώς, εν γνώση μου, είχε γιορτή το σχολείο, με αποτέλεσμα να είναι όλα βιαστικά. Και έτσι δεν θέλω να σχηματίσω λάθος γνώμη.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα άτομα μου είχε πει ανά τμήμα. 12 ή 17; Όπως και να έχει. Ήταν οι δασκάλες επαρκής;

Όταν πήγα ήταν όλες οι αίθουσες ορθάνοιχτες. Φαντάζομαι αυτό δεν συμβαίνει εν ώρα μαθήματος. Δηλαδή δεν παίζουν μαζί παιδιά από διαφορετικές τάξεις.

Με το φαγητό ήσουν ικανοποιημένη;

Ελπίζω να μην σε κούρασα!

Οι δασκάλες είναι έμπειρες; Πιστεύεις ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν; Είναι ευρηματικές, ασχολούνται με τα πιτσιρίκια όσο θα ήθελες;

οι δασκάλες είναι πάρα πολύ καλές. γνωρίζουν όλα τα παιδάκια σε όποια τάξη κι αν είναι και ξέρουν και λεπτομέρειες για τις συνήθειες και το χαρακτηρα τους. ο γιος μου τις αγαπάει όλες. είχαμε διάφορα θέματα (προσαρμογής) με το γιο μου και υπήρξε πάντοτε πολύ καλή επικοινωνία μαζί τους. εξάλλου υπάρχει και τετράδιο που σε ενημερώνουν καθημερινά για όλα.

Τι δραστηριότητες σου έχουν μείνει χαραγμένες;

μου αρέσουν οι γιορτές τους και οι αθλητικές επιδείξεις στο τέλος της χρονιάς. κάνουν και όμορφες γιορτές στις εθνικές επετείους με παρέλαση. κάθε μήνα έχουν παρακολούθηση παράστασης θεάτρου ή Καραγκιόζη ή επίσκεψη σε κάποιο μουσείο (για τα μεγαλύτερα παιδάκια)

Οι εκδρομές σε αυτή την ηλικία άρεσαν στα μικρά σου;

εκδρομές πηγαίνουν συχνά στον Κουταλά για ανακύκλωση και παιχνίδι, όχι όμως το μεταβρεφικό τμήμα.

Ήταν ο μόνος παιδικός σταθμός που δεν μας μίλησε αναλυτικά για τις δραστηριότητες όπως γυμναστική, ή μουσικοκινητική ή θεατρικό παιχνίδι. Απλά τα ανέφερε επειδή ρώτησα.Του στυλ, "α ναι φυσικά έχουμε και αυτό".

Βέβαια την ημέρα που πήγα δυστυχώς, εν γνώση μου, είχε γιορτή το σχολείο, με αποτέλεσμα να είναι όλα βιαστικά. Και έτσι δεν θέλω να σχηματίσω λάθος γνώμη.

κάνουν γυμναστική/μουσικοχορευτική αγωγή 1 φορά την εβδομάδα. κάνουν τέννις 2 φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι κολυμβητήριο 2 φορές την εβδομάδα (αυτά όμως είναι εξτρά)

από το προνήπιο κάνουν αγγλικά και υπολογιστές και επαφή με μουσικά όργανα.

έχουν δανειστική βιβλιοθήκη (με εργασία κάθε βδομάδα στο σπίτι) και από 3 χρονών έχουν προγραφικές και προμαθηματικές ασκήσεις (με εργασία στο σπίτι)

κάθε βδομάδα συζητούν και ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο θέμα και όλες οι δραστηριότητες είναι σχετικές με αυτό.

οι γιορτές τους γίνονται σε θέατρο και συμμέχουν όλα τα παιδάκια του σταθμού.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα άτομα μου είχε πει ανά τμήμα. 12 ή 17; Όπως και να έχει. Ήταν οι δασκάλες επαρκής;

το max είναι 15 παιδάκια ανά τμήμα. έχει όμως και πολλές κοπέλες που κάνουν πρακτική και βοηθούν. φέτος ήταν 5-6 κοπέλες για πρακτική.

Όταν πήγα ήταν όλες οι αίθουσες ορθάνοιχτες. Φαντάζομαι αυτό δεν συμβαίνει εν ώρα μαθήματος. Δηλαδή δεν παίζουν μαζί παιδιά από διαφορετικές τάξεις.

κάθε τμήμα έχει την τάξη του. το μάθημα γίνεται από τις 10 ως τις 12. μέχρι τις 1ο είναι η προσέλευση και το πρωινό, στις 12 το μεσημεριανό και μετά άλλα κοιμούνται, άλλα φεύγουν και για τα υπόλοιπα υπάρχει η ώρα της χώνεψης με παραμύθια, τραγούδια και ζωγραφική. υπάρχει ξεχωριστό κτίριο δίπλα για τα προνήπια και τα νήπια.

Με το φαγητό ήσουν ικανοποιημένη;

το φαγητό είναι εγκεκριμένο από την παιδίατρό μας, που επισκέπτεται και μηνιαία το σταθμό. περιλαμβάνει κάθε βδομάδα λαδερό, όσπρια, ψάρι, κρέας και ζυμαρικά και για πρωινό 2 φορές τη βδομάδα αβγό και τις άλλες βούτυρο με μαρμελάδα ή μέλι, ή ψωμί με τυρί. φυσικά και φρούτα εποχής.

Ελπίζω να μην σε κούρασα!

προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλες τις υπηρεσίες τους. είναι φιλικοί, ζεστοί και πάντα συζητάμε την αντιμετώπιση μιας κατάστασης. εκεί βλέπω ότι γνωρίζουν από ψυχολογία και ότι θέλουν το καλύτερο για το παιδί.

Καλησπέρα! Και η δική μου κόρη πηγαίνει στο πρώτο σκαλί και λατρεύει το σχολείο της. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα από πάνω. Θεωρώ ότι είναι ένα περιβάλλον ασφαλές και το παιδί μου είναι χαρούμενο εκεί.

Διαφημίσεις