Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα!εχω βγαλει σε διαφορα σημεια στο σωμα μου ασπρες κηλιδες κυριως στα ποδια.Εχω παει σε αρκετους δερματολογους και μου ειπαν οτι ειναι υπομελανωση κ δεν υπαρχει θεραπεια.επισης μου εχουν πει οτι βοηθαει η φωτοθεραπεια.αυτη τη στιγμη τα σημαδια δεν φαίνονται αν δεν το ξέρει καποιος αλλα το καλοκαιρι μαύρισε αρκετα και αυτα τα σημεια δεν μαυριζουν.γνωριζει καποιος/α κατι περισσοτερο για το αν υπαρχει θεραπεια;

Διαφημίσεις

Καλησπερα!εχω βγαλει σε διαφορα σημεια στο σωμα μου ασπρες κηλιδες κυριως στα ποδια.Εχω παει σε αρκετους δερματολογους και μου ειπαν οτι ειναι υπομελανωση κ δεν υπαρχει θεραπεια.επισης μου εχουν πει οτι βοηθαει η φωτοθεραπεια.αυτη τη στιγμη τα σημαδια δεν φαίνονται αν δεν το ξέρει καποιος αλλα το καλοκαιρι μαύρισε αρκετα και αυτα τα σημεια δεν μαυριζουν.γνωριζει καποιος/α κατι περισσοτερο για το αν υπαρχει θεραπεια;

Καλησπερα....αυτο που εχεις θα το ακουσεις να λεγεται και "λευκη", ειναι μια παθησητου δερματος που ορισμενα σημεια του σωματος μενουν λευκα...δεν μπορουν να παρουν χρωμα, δλδ δεν κυκλοφορει καλα η μελανινη σε εκεινα τα σημεια....υπαρχουν πολλες θεραπειες εκ των οποιων η μια ειναι η φωτοθεραπεια που αποσκοπει στο να "μαυρισει" τα σημεια ειναι λευκα....απλα αυτη η θεραπεια και ολες οι υπολοιπες (φαρμακα) δεν εχουν αποτελεσματα για να διορθωσουν εντελως το προβλημα...απλα κατα καποιο τροπο επαναφερουν οσο ειναι δυνατον το χρωμα και στο "αρρωστο" δερμα....

Υγ...συνηθω αυτη η παθηση εμφανιζεται στα πανω και κατω ακρα...αναμεσα στα δαχτυλα, στους αστραγαλους, στο προσωπο...

Πολυ σημαντικος παραγοντας για την ιαση της νοσου ειναι το αγχος!!!!!!

ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΟ οσο ειναι δυνατον!!!!!!

Περαστικα!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Δεν ειναι λευκη αυτο που εχω.ειναι υπομελανωση.η υπομελανωση δημιουργειται απο την μεγαλη εκθεση στον ηλιο.τα σημαδια δεν ειναι τοσο λευκα οπως στην λευκη αλλα ενα τονο πιο ασπρα απο το χρωμα του δερματος.το χειμωνα δεν φαινεται κατι αλλα το καλοκαιρι οταν μαυρισω και εγω μαυριζω. ευκολα τα σημεια αυτα θα ειναι ασπρα.

Εμενα η κορη μου καποια στιγμη ειχε παθει υποχρωματισμο..αλλα απ οτι καταλαβα ιεναι αλλο πραγμα (και σ αυτην ηταν λιγο πιο ανοιχτο απ το δερμα της ..οχι το λευκο της λευκης).

Εμας ηταν απο αλλεργια ...αλλα τα πιο πολλα τ ανακαλυψα μονη μου... και σιγα σιγα εφυγε ο υποχρωματισμος (το ειχε κανα 6 μηνο συνολικα)

Διαφημίσεις

Εμενα η κορη μου καποια στιγμη ειχε παθει υποχρωματισμο..αλλα απ οτι καταλαβα ιεναι αλλο πραγμα (και σ αυτην ηταν λιγο πιο ανοιχτο απ το δερμα της ..οχι το λευκο της λευκης).

Εμας ηταν απο αλλεργια ...αλλα τα πιο πολλα τ ανακαλυψα μονη μου... και σιγα σιγα εφυγε ο υποχρωματισμος (το ειχε κανα 6 μηνο συνολικα)

σου έστειλα προσωπικό μην για κάτι σχετικό με το θέμα.

tb2xm4.png

• 2 years later...

Καλημέρα σας

Κι εγω θα ήθελα πληροφοριες για την αντιμετωπιση των λευκών κηλίδων, παρακαλώ. Οπως και στην DEPY27 και μένα μου παρουσιάστηκαν από υπερβολική ηλιοθεραπεία, εξαφανίζονται το χειμώνα κι εμφανίζονται το καλοκαίρι με το που παίρνω χρώμα. Άκουσα σε μια συζήτηση ότι αντιμετωπίζεται με ειδικές πλύσεις κι οτι εκτος από τον ήλιο συνηγορούν κι άλλοι παρ'αγοντες πχ καποιο μικροβιο που αναπτυσσεται εκει...γνωρίζει κανεις κάτι για την θεραπεία; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δεν αποκλείεται να είναι και ποικιλόχρους πιτυρίαση. Είναι μυκητίαση, συνήθως από τη θάλασσα, και εντοπίζεται στα μπράτσα ή τις κνήμες. Ένας δερματολόγος μπορεί να βγάλει διάγνωση. Αν είναι κάτι τέτοιο, χρειάζεται θεραπεία με χάπια για κάποιες εβδομάδες.

Διαφημίσεις