Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΚΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Recommended Posts

Μανουλες καλησπερα !Το αγορακι μου ειναι 3 μηνων και απο τοτε που ητανε ενος, οταν ζοριζεται και κλαιει πολυ, κοκκινιζει-μελανιαζει και κραταει την αναπνοη του! Παλιοτερα το εκανε επειδη εχει κολικους.Τωρα το κανει οποτε πηγαινουμε για εμβολια,στουσ υπερηχους(καρδιασ,νεφρων) που καναμε λογω προωροτητας(γεννησα στις 36 εβδομαδες) και λογω υδρονεφρωσης. Ενω δεν φαινεται να ποναει ιδιαιτερα,τον πιανει ! Εχω τρελαθει! Ο παιδιατροσ μασ ειπε να τον φυσαμε στο προσωπακι ή να του ριχνουμε μια βρεγμενη πετσετα.. Εχετε παρομοιες ιστοριες; Γιατι το κανει; Ανησυχω!

Διαφημίσεις

To ίδιο ακριβώς έκανε και ο ανηψιός μου μέχρι μεγάλος. Δύο χρονών. Κατατρομάζαμε κάθε φορά. Μετά το συνηθίσαμε και τελικά το έκοψε. Αυτό με το φύσημα στο πρόσωπο πάντως είναι μαγική συνταγή. Υπήρξαν βέβαια και φορές που μόνο που δεν τον γυρνούσαμε ανάποδα. Τόσο μας τρόμαζε ο άτιμος. Ξέρω ότι είναι τρομακτικό αλλά είναι συνηθισμένο. Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!

Eμένα ακόμη και τώρα που είναι 14 μηνών το κάνει. Κρατάει την αναπνοή της ενώ κλαίει και οδύρεται για πολλά δευτερόλεπτα. Στην αρχή και εγώ είχα κατατρομάξει αλλά πλέον το συνήθισα.

Piscina σε ευχαριστω πολύ ! Τι να πω βρε κορίτσια ελπίζω να σταματήσει να το κάνει γιατί μας κατατρομαζει! Αν όχι εύχομαι τουλάχιστον να το συνηθίσω και εγω, πάω και ερχομαι καθε φορά !

Διαφημίσεις

καλημέρα!κι εμενα 2 μηνων το κανει αυτο και τη φυσσαω στο προσωπο!το ειχα δει απο μια μαια στο μεαιυτηριο οταν εκλαιγε απλα και ηθελε να την ηρεμισει για να θηλασει!πιανει παντως και το κανω κι εγω τωρα που φτανει στο σημειο να κραταει την αναπνοη της