Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

+2 κιλα και μολις αρχισε....η εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Κορίτσια μου γλυκα ποια θα μου δωσει τα φωτα της?ειμαι εγκυος.Πριν 2 μερες το μαθα. Ουτε τρωω παραπανω, μαλιστα προσεχω με σαλατες ,βραστα κλπ. και η ζυγαρια εδειξε +2 κιλα. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?τι μου συμβαινει?

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες στο club! Εχω να σου πω χαλάρωσε κι απόλαυσε το :D

Είναι φυσικό να βάλεις κιλά με όλη αυτή την αναστάτωση που έχει το ορμονικό σου. Κόψε το αλάτι και τη ζάχαρη αλλα μην φανταστείς ότι θα τα χάσεις, απλά θά σταματήσεις να πέρνεις τόσο απότομα.

Συγχαρητήρια! κοίτα να το χαρείς !!!

ssttaa

Ετσι λεω κι εγω !!!!αλλα πανικοβληθηκα!!!!!προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα και παλι λεω ειμαι η μονη που σε τοσο λιγο διαστημα μπηκαν κιλα και χωρισ μασα......... ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Ασ πανε ολα καλα και μετα κανω τρελες διαιτες.....μηπωσ να ψαχτω ορμονολογικα?

RSvcp2.png wNVQp2.png

Για δοκίμασε να κόψεις το αλάτι για δύο τρεις μέρες. Ίσως τα κιλά αυτά να είναι κατάκρατηση υγρών. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Όταν θα πας στο γιατρό σου για επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης ρώτησε τον.

*

εγω πιστεύω ότι είναι η κατακράτηση υγρών..όταν περιμένεις να αδιαθετήσεις δεν δείχνει η ζυγαριά σου έως και +2? έτσι είναι..μόνο που τώρα δεν αδιαθετείς και επομένως ξεκινάς από τα +2..έτσι ήμουνα καιε γώ στην μικρούλα μου και είχα πάθει και εγώ σοκ από την αρχή...μην ανησυχείς..

Διαφημίσεις

Μια βδομάδα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος ήμουν 53,5 κιλά.

Μόλις το έμαθα η ζυγαριά έδειξε 55 χωρίς να έχω φάει κάτι παραπάνω. Κόντεψα να τρελλαθώ. Η κοιλιά μου πρήστηκε κατευθείαν και δεν μου μπαίνουνε τα ρούχα. Μια βδομάδα μετά η ζυγαριά έδειξε 54, χωρίς να αλλάξω κάτι στη διατροφή μου αλλά η κοιλιά παραμένει και δεν μπορώ να φορέσω τα παντελόνια μου εκτός από 2 πολύ χαμηλοκάβαλα τζην. Σήμερα που ζυγίστηκα είμαι 54,2 αλλά κάτι βλακειούλες τις έφαγα.

Υποθέτω κι εγώ πως είναι κατακράτηση υγρών, τι να πω?

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια μου γλυκα ποια θα μου δωσει τα φωτα της?ειμαι εγκυος.Πριν 2 μερες το μαθα. Ουτε τρωω παραπανω, μαλιστα προσεχω με σαλατες ,βραστα κλπ. και η ζυγαρια εδειξε +2 κιλα. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?τι μου συμβαινει?

με το καλο καταρχην

κοιταξε τον θυροειδη σου

τα ιδια ειχε παθει κ η σιση χρηστιδου σε μια βδομαδα 7 κιλα πηρε γιατι δεν ηξερε οτι εχει θυροειδη

ισως ναναι αυτο

Κοριτσακια ευχαριστω για τισ πληροφοριες.Τα ιδια περναω κι εγω με τα τζιν μου!Απο τωρα πρηστηκα.....Τουλαχιστον δεν ειμαι μονη....και χαιρομαι γιάυτο!!!

Σωτηρια εισαι απο 2 αποψεις τυχερη: πρωτον αδυνατιζεισ και 2ον ξερεις σιγουρα οτι προχωραει καλα η εγκυμοσυνη!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

2ον ξερεις σιγουρα οτι προχωραει καλα η εγκυμοσυνη!

καλημέρα κορίτσια!

εγώ πάντως ρώτησα τη γιατρό μου, επειδή δεν έχω καμιά ενόχληση πέρα από κάτι χαζοπονάκια, αν σημαίνει αυτό ότι δεν προχωράει καλά η εγκυμοσύνη (με δεδομένο ότι όλοι αυτό λένε:έχεις εμετούς, ναυτιές κλπ??προχωράει καλά η εγκυμοσύνη..)και μου είπε ότι ποιος είπε ότι πρέπει να καταπονείται σώνει και καλά ο οργανισμός για να πηγαίνει κάτι καλά??και έτσι ησύχασα..και εμείς κορίτσια που δεν έχουμε ιδιαίτερες ενοχλήσεις, μην ανησυχείτε, καλά θα πάμε..

Mαρακι εχεις χιλια δικια...Απλα αν εχεις συμπτωματα εισαι λιγουλακι πιο σιγουρη...ξερεις προχωραει το πραγμα...Αυτες που δεν εχουν και προχωραει τελεια η εγκυμοσυνη ειναι οι πιο τυχερες του κοσμου!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png