Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

και πάλι γεια σας, και πάλι καθυστερημένη και πάλι άγχος και τρέξιμο τελευταίας ώρας... γι' αυτό λοιπόν κοριτσάρες οργανωθείτε και δώστε μου τις πολύτιμές σας συμβουλές για πάρτυ με θέμα άνοιξη που θα γίνει τέλη Μαρτίου σε πιτσαρία.... πείτε τα μου όλα, ββλ. ευχών, προσκλήσεις, εκπλήξεις κτλ... άντε, αγγελούδια, βίκυ, σας περιμένω...

Διαφημίσεις

για βιβλιο των ευχών σκέφτηκα να κάνω κάτι διαφορετικό, το βρήκα τυχαία στο internet και δεν θυμάμαι μπορεί να ναι παράθεση από το δικό μας forum, είναι ένα μεγάλο καλάθι, σαν γκαζόν, καρφιτσώνω ξυλάκια από σουβλάκια, κολλώ δύο φύλλα και ένα μανταλάκι με πασχαλίτσα, δίπλα από το καλαθάκι υπάρχουν πολλά φύλλα από λουλούδια κομμένα σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έτσι ,λοιπόν οι καλεσμένοι παίρνουν ένα χαρτονένιο λουλουδάκι, γράφουν τις ευχές το κρεμάνε με το μανταλάκι... είναι τέλειο!!! Βρήκα πιατάκια, ποτηράκια κτλ. με θέμα άνοιξη αλλά μου βγαίνουν πολύ ακριβά, μήπως μπορείτε να προτείνετε τίποτα καλύτερο και οικονομικότερο; Επίσης, πείτε μου ιδέες για το πως να διασκεδάσουν οι μικρόι φίλοι μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια ιδέα, πινιάτα κάναμε, κλοουν πήραμε... τί άλλο; Άντε κοριτσάρες πείτε μου τις ιδέες σας!!!

Παρακαλώ, καλή επιτυχία! ;)

(Ωραία η ιδέα για το βιβλίο των ευχών, αν και γενικά δεν τα συμπαθώ το συγκεκριμμένο μου άρεσε!)

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να κάνω επικόλληση μια φωτο αλλά δεν μπορώ, τί συνέβη; Είναι μια θήκη για χαρτοπετσέτα σε σχήμα λουλούδι. Είναι ένα λούλουδι και στη μέση έχει μια "ζ'ωνη" απ όπου περνά η χαρτοπετσέτα, πολύ όμορφο!!!

• 2 weeks later...

mammagf ευχαριστώ πάρα πολύ!!! μου άρεσε τρελά και ξεκίνησα να το φτιάχνω. Για τις προσκλήσεις έχω κάτι όμορφο στο μυαλό μου αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρη και για τα δωράκια των παιδιών σκέφτηκα βραχιολάκια με το όνομά τους αλλά με μπερδεύει γτ θα θελα κάτι πιο ανοιξιάτικο και επίσης δυσκολεύομαι πολύ και για το δώρο των αγοριών... αυτό όμως που τρελαίνει τ'οοοοοοοοσο πολύ είναι ότι έφτασαν οι μερες και γω βρίσκομαι σε αρχικά στάδια και τρελαίνομαιαιαιαιαιαι

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γιατι δεν βαζεις μεσα σε σακουλακια χαντρακια και υλικα για να φτιαξουν στο σπιτι μετα τα παιδακια βραχιολια για τα χερακια τους;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

πουείσαι ρε aggeloudia; σε περίμενα πως και πως... μ' άρεσε η ιδέα σου και έτσι θα το κάνω να σαι σίγουρη!!! Ευχαριστώ που απάντησες και να με περιμένεις γιατί σε λίγες μέρες θα σε χρειαστώ!!!!