Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ???ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ??

Recommended Posts

Κοριτσια απο την Δευτερα νιωθω χαμηλα στην κοιλια πονακια δεξια και αριστερα σαν μικρες σουβλιες!!Εχω αρχισει να ανησυχω....Τι να κανω?Σας εχει τυχει κατι τετοιο?

:roll::? :

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

Ηταν πολυ συχνο στην αρχη της δικης μου εγκυμοσυνης και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι απλα οι συνδεσμοι που χαλαρωνουν και πονανε. Καποιες φορες μαλιστα οταν σηκωνομουν αποτομα απο το κρεβατι παθαινα κανονικη κραμπα εκει που λες και πεθαινα απο τον πονο αλλα ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικό.

Οποτε, θα ελεγα να μην ανησυχεις καθολου αλλα να μιλησεις και με τον γιατρο σου για να σου πει και αυτος την γνωμη του.

παιζει να ναι κραμπες λογω των συνδεσμων αλλα αν ειναι σαν σουβλιες στα πλαινα της κοιλιας μεταξυ σακου και κοκκαλου λεκανης μπορει να ειναι κολικοι εντερου..πινε πολλα νερα και να ξεκουραζεσαι..αυτο μπορει να κρατησει ωρες η και μερα ολοκληρη και ξαπλωμενη να σαι..

αν σε ανησυχει να μιλησεις με το γιατρο σου..μην ντραπεις..

Σας ευχαριστω κορίτσια.Τουλαχιστον με καθησυχαζει το γεγονος οτι το εχουν νιώσει και άλλες μανούλες!!Παντως αν συνεχιστει θα πάρω τον γιατρό μου!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ τα έχω αυτά εδώ και καιρό...από την προηγούμενη εβδομάδα με έχει τρελάνει το έντερό μου από αριστερά και σήμερα ξεκινάει από αριστερά, κατεβαίνει στο κέντρο της κοιλιάς και πάει δεξιά.... :( μιλάμε για κολικούς τρελούς...δεν ξέρω τι να κάνω...ο γιατρός λέει να μην ανησυχώ καθόλου είναι τα έντερα και οι σύνδεσμοι οπότε υπομονή....και πολλά νερά (αν και δεν βλέπω καλυτέρευση) αλλά το νιώθω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό!

Τον πηρα τηλ τον γιατρο χθες και μου ειπε να παρω buscopan για 3 μερες και αν δεν μου περασει να τον ξαναπαρω!!Παντως ηπια και duphalac για την δυσκιλιοτητα!!!Μπας και φταιει και αυτο!!!Για να δουμε!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Τα είχα και εγώ αυτά τα πονάκια σαν σουβλιές ή σαν κράμπες ή σαν να κάποιος μου γυρίζει τα έντερα...το είπα στην γιατρό μου και μου έδωσε να παίρνω μαγνήσιο καθημερινά και τώρα τα έχω σπάνια...δεν τον ρωτάς το γιατρό σου για μαγνήσιο γιατί είναι κρίμα να παίρνεις φάρμακα (buscopan) αν δεν υπάρχει όντως λόγος... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Παντως οι κολικοι συνεχιζονται ακομα και τωρα. Τι τα ηθελα τα αποξηραμενα φρουτα με το φτυαρι μου λετε ? Δο μερες τωρα, ιδιως οταν το βραδυ το χρυσο μου κανει τραμπολινο στα εντερα μου, τρελαινομαι απο το πονο. Απιστευτο. Αλλα, θα αντεξουμε......Υπρχει τιποτα πυ βοηθαει στους κολικους ?

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ-ΚΡΑΜΠΕΣ-ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΗΣΥΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ. Α! ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ IMPORTAL ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!!

ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ.

ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Διαφημίσεις

Λοιπον πηγα χθες στο γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο, κατι ανεφερε για τοιχωματα (μητρας υποθετω) αλλα δεν μου το διευκρινισε.

Προς το παρον μου εχουν σταματησει, ευτυχως αλλα οπως διαβασα κι αλλου εγκυος και χωρις τιποτα δεν γινεται!

Καλημερα κοριτσια!Πηγα και εγω χθες στον γιατρο και με ειδε, ολα καλα με το μικρουλινι δεν εχει κανενα προβλημα, αυτα τα πονακια ειναι η μητρα και δεν ειναι κατι ανυσηχητικο μονο αν πια γινει παρα πολυ συχνο μεσα στην διαρκεια της ημερας. Μου συνεστησε αν ποναω πολυ να παιρνω buscopan κατα τα αλλα κανενα προβλημα. Λιγο η πιεση εχει ανεβει απο την προηγουμενη φορα αλλα ακομα ειναι σε χαμηλα επιπεδα. Αυτα τα νεα. Απο οτι καταλαβα το συμπτωμα αυτο με τα πονακια ειναι συνηθες, απλα ετυχε εγω να μην το εχω στην 1η εγκυμοσυνη μου!!Φιλια σε ολες.!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png