Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στο παρελθόν έκτρωση τώρα πολυκυστικές μπορώ να κάνω παιδί;

Recommended Posts

kalispera se oles tis manoyles edo mesa! kai na xairontai oles ta bebakia toys! se oses prospathoyn eyxomai na toys erthoyn osa bebakia theloyn !! :P eimai nea sto forum kai sas parakoloytho kairo .. ithela kai ego na kano tis dikes moy erothseis... dioti o fobos merikes fores me kyrieyei... kai skeftomai asxhma pragmata me tosa poy akoyo... :/ apla sto parelthon eixa 2 ektroseis tis opoies stenoxorithika poy eginan.. kai to thema moy einai pos meta apo ena xrono moy emfanisthikan polykystikes oothikes ... epesa se polloys gynaikologoys oi opoioi elegan o kathenas ta dika toy... telospanton edo kai 3 mhnes prospatho me ton arr****iastiko moy na kanoume paidaki... alla exo akoysei tosa kai agxonomai ligaki... ki ekei poy moy feygei to agxos merikes fores erxetai ki as xero pos den prepei.... apla agxonomai logo ton ektroseon kai ton polykistikon mipos einai dyskolo na kano bebe... tha thela ki alles gnomes ti tha prepe na kano... gt toys gynaikologoys den toys poly ebisteyomai... kai tora pali psaxno kapoion kalo gynaikologo... :/ (edo kai ena mhna) ... !! kai prepei na viasto gt thelo na kano kapoies exetaseis... apla tha thela gnomes ... eyxaristo poly!! kai syggnomh gia to megalo keimeno..

Διαφημίσεις

zoitsa89 δεν ξερω για το θεμα της εκτρωσης ωστοσο θα σου πω για τις πολυκυστικες..εχει διαφορα αν εχεις πολυκυστικες ωοθηκες η αν εχεις το συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων.αν εχεις το συνδρομο τα συμπτωματα ειναι εντονα οπως τριχοφυια,παχυσαρκια και αμμηνορροια.εχω και γω και ειμαι στην προσπαθεια για babe..το προβλημα ειναι οτι δεν κανουμε καθε μηνα ωοριξια αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν κανεις και ποτε..αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα..πρεπει να κανεις ενα υπερηχο και ορμονολογικες για να δεις το βαθμο της ορμονικης διαταραχης που σου προκαλουν οι κυστες.σιγουρα το ανγχος ειναι το χειροτερο....!!3 μηνες δεν ειναι διαστημα για να σε ανγχωνει ..εγω ειμαι στους 5 μηνες...υπομονη και επιμονη!θα σε βοηθησει να παρεις τεστ ωοριξιας που ειναι αξιοπιστα απο το ιντερνετ θα βρεις πολυ φτηνα εγω ειχα παρει απο τα hometest.gr ανιχνευουν την lh 24 ωρες πριν την ωοριξια αν παλι σε ανγχωνει να μπαινεις στη διαδικασια καθε μερα να κανεις το τεστακι περιμενοντας να δειξει θετικο αστο..εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου..

Καλημέρα, το θέμα της εγκυμοσύνης δεν είναι παιχνίδι. Δεν σε κρίνω αλλά είσαι μόλις 24 Ετων κ οι δυο εκτρωσεις δείχνουν πως δεν το σκέφτεται ώριμα το θέμα αυτό. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να συμβουλευτεις το γιατρό σου.

...Θέλω κι εγώ το δικό μου ΑΣΤΕΡΙ...

kalhspera dystyxos thn mia thn ekana sta 18,5 kai thn allh meta apo ena xrono... h mia eprepe na ginei gt yphrxe provlhma k h allh dystyxos den ithele o prohn syntrofos moy.. eyxaristo g thn apanthsh pantos ayto egine st parelthon k den ithela n t kano :-( k tora me ton arr****iastiko moy theloyme n t proxorhsoyme.. :?

miriam pap ευχαριστω παρα πολυ!! οποτε θα κανω αρχικα αυτες τις εξετασεις !! να σαι καλα!! και υπομονη!! προσπαθεις 5 μηνες μου ειπες? σου ευχομαι συντομα καλα αποτελεσματα και πολλαααααα μπεμπεκιαααα!! :)

Διαφημίσεις

kalhspera dystyxos thn mia thn ekana sta 18,5 kai thn allh meta apo ena xrono... h mia eprepe na ginei gt yphrxe provlhma k h allh dystyxos den ithele o prohn syntrofos moy.. eyxaristo g thn apanthsh pantos ayto egine st parelthon k den ithela n t kano :-( k tora me ton arr****iastiko moy theloyme n t proxorhsoyme.. :?

δεν σε κρίνω κοπέλα μου προς Θεού!

απευθύνσου στο γιατρό σου να σου λύσει όλες τις απορίες και σου εύχομαι σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα!

zizel patra δεν ειναι οτι πριν 4-5 χρονια που εγινε αυτο δεν το σκεφτομουν σοβαρα απλα δυστυχως οι ολες συνθηκες δεν με αφησαν να τα κρατησω και τωρα πια που περνανε τα χρονια το καταλαβαινω και χιλιοποναω μεσα μου για τα τοτε λαθη μου (μεγαλες ιστοριες :( ) ... αν ειχα γυρισει τον χρονο πισω θα θελα πολλα να διορθωσω... αλλα ειναι δυστυχως πολυ αργα.... :-(

ευχαριστο πολυ zizel μου!! και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο κι αν δεν εχεις ηδη σου ευχομαι συντομα να δεις + ++++++++++++++ !! καταλαβα πως το ειπες απλα το θεμα οντως με ποναει και με στενοχωρει που τοτε εκανα καποια σφαλματα τα οποια ισως πληρωσω και στο παρον ή και μελλον μου!! :/ :?

ασε τωρα το παρελθον και συγκεντρωσου στο παρον και το μελλον..εισαι μικρη ακομα..βρες εναν καλο γυναικολογο και να μην αγχωνεσαι..ολα θα πανε καλα.

ευχαριστω πολυ μαμχριστινα!! να σαι καλα! :)

Διαφημίσεις

ευχαριστο πολυ zizel μου!! και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο κι αν δεν εχεις ηδη σου ευχομαι συντομα να δεις + ++++++++++++++ !! καταλαβα πως το ειπες απλα το θεμα οντως με ποναει και με στενοχωρει που τοτε εκανα καποια σφαλματα τα οποια ισως πληρωσω και στο παρον ή και μελλον μου!! :/ :?

δυστυχώς έτσι είναι, κάνουμε λάθη μερικές φορές και είναι αργά όταν το μετανιώνουμε..

αλλά επειδή ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε!

πήγαινε στο γιατρό να του πεις αναλυτικά τι έχει γίνει, να σε εξετάσει και να σου πει τι να κάνεις!

εύχομαι ότι καλύτερο!

και σε ευχαριστώ πολύ!

δυστυχώς έτσι είναι, κάνουμε λάθη μερικές φορές και είναι αργά όταν το μετανιώνουμε..

αλλά επειδή ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε!

πήγαινε στο γιατρό να του πεις αναλυτικά τι έχει γίνει, να σε εξετάσει και να σου πει τι να κάνεις!

εύχομαι ότι καλύτερο!

και σε ευχαριστώ πολύ!

κι εγω σε χιλιο ευχαριστω! να σαι παντα καλα!! και να σου φερει ο Θεός οσα θες κι αναζητας!! :wink:

ναι 5 μηνες..μεχρι τωρα δεν εχω κανει ωοριξια κανεναν μηνα το παρακολουθω στενα...τι να κανουμε...και γω τοσα χρονια φοβομουν μην μεινω εγκυος..πριν το γαμο...και τωρα που θελω ....που να ξερα οτι δε θα ταν και τοοοσο ευκολο..τα πραγματα στην ζωη μας δεν ερχονται οπως εμεις θελουμε να τα προγραμματιζουμε......

zoitsa89 καλησπερα.ηθελα να σου πω πως το θεμα με τις πολυκυστικες ξεχνα το τελειως...εγω ειχα ανεκαθεν πολυκυστικες.ειμαι 30 χρονων και παντρευτικα τον μαη που μας περασε και αποφασισαμε με τον αντρα μου για παιδι να ξεκινησουμε κατα τον νοεμβρη-οκτωβρη(μιας και ειμαστε μαζι 12 χρονια δεν το καθυστερησαμε!!) σε πληροφορω οτι εμεινα εγγυος με τη μια!αφου δεν το πιστευα στην αρχη οτι θα ηταν τοσο ευκολο!!!τωρα ειμαι στον 4ο και ειμαι πολυ χαρουμενη...και η αδερφη μου με πολυκυστικες εκανε 2 παιδια ανετοτατα.........τωρα για τις εκτρωσεις δεν ξερω τι να σου πω.καλυτερα να πας σε γυναικολογο και να σου πει αν υπαρχει καποιο προβλημα.παντως ξερω και πολλα ζευγαρια που δεν ειχαν καποιο ιστορικο και επειδη ειχαν αγωνια για το ποτε θα γινει το θαυμα δεν γινοτανε ποτε!!!συμβουλη μου:μην μπαινεις με διαθεση αρνητικη και αγωνιωδης σε ερωτικη πραξη..απολαυσε το και χαλαρωσε.μην το σκεφτεσαι συνεχεια.αν κι εφοσον δεν εχεις καποιο γυναικολογικο προβλημα τοτε θα γινει!!!αστο να ερθει απο μονο του!επισης καλο θα ηταν να μην σηκωνεσαι αμεσως αφου τελειωσει ο συντροφος σου,δωσε χρονο στο σπερμα να βρει τον δρομο του..κι ολα θα παν καλα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

zoitsa89 καλησπερα.ηθελα να σου πω πως το θεμα με τις πολυκυστικες ξεχνα το τελειως...εγω ειχα ανεκαθεν πολυκυστικες.ειμαι 30 χρονων και παντρευτικα τον μαη που μας περασε και αποφασισαμε με τον αντρα μου για παιδι να ξεκινησουμε κατα τον νοεμβρη-οκτωβρη(μιας και ειμαστε μαζι 12 χρονια δεν το καθυστερησαμε!!) σε πληροφορω οτι εμεινα εγγυος με τη μια!αφου δεν το πιστευα στην αρχη οτι θα ηταν τοσο ευκολο!!!τωρα ειμαι στον 4ο και ειμαι πολυ χαρουμενη...και η αδερφη μου με πολυκυστικες εκανε 2 παιδια ανετοτατα.........τωρα για τις εκτρωσεις δεν ξερω τι να σου πω.καλυτερα να πας σε γυναικολογο και να σου πει αν υπαρχει καποιο προβλημα.παντως ξερω και πολλα ζευγαρια που δεν ειχαν καποιο ιστορικο και επειδη ειχαν αγωνια για το ποτε θα γινει το θαυμα δεν γινοτανε ποτε!!!συμβουλη μου:μην μπαινεις με διαθεση αρνητικη και αγωνιωδης σε ερωτικη πραξη..απολαυσε το και χαλαρωσε.μην το σκεφτεσαι συνεχεια.αν κι εφοσον δεν εχεις καποιο γυναικολογικο προβλημα τοτε θα γινει!!!αστο να ερθει απο μονο του!επισης καλο θα ηταν να μην σηκωνεσαι αμεσως αφου τελειωσει ο συντροφος σου,δωσε χρονο στο σπερμα να βρει τον δρομο του..κι ολα θα παν καλα!

κανίνα μου σ ευχαριστω παρα πολυ μου δωσες δυναμη να σαι καλα!! και σου ευχομαι να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη !! !! :-P συγχαρητηρια!! ευχαριστω για τις συμβουλες! :-D

Διαφημίσεις

ναι 5 μηνες..μεχρι τωρα δεν εχω κανει ωοριξια κανεναν μηνα το παρακολουθω στενα...τι να κανουμε...και γω τοσα χρονια φοβομουν μην μεινω εγκυος..πριν το γαμο...και τωρα που θελω ....που να ξερα οτι δε θα ταν και τοοοσο ευκολο..τα πραγματα στην ζωη μας δεν ερχονται οπως εμεις θελουμε να τα προγραμματιζουμε......

μην αγχωνεσαι παντως αγαπητη μου miriampap !! εγω σου ευχομαι το καλυτερο και πιστευω συντομα θα δεις πολλααααα +++++++ :wink: σιγουρα θα ρθει οταν δεν το περιμενεις!! και επειδη εχει ο Θεος, συντομα θα δεις κι εσυ χαρα αγαπητη!! το ευχομαι απο καρδιας!! :P