Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ;

vatraxaki

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ;

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΣ:ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ

ΜΑΡΤΥΡΗΚΑ:ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ

ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ:ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ

ΛΑΜΠΑΔΑ-ΚΟΥΤΙ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΩΝ:ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΠΟΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ:ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ:ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΓΛΥΚΑ:ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ:ΕΚΛΕΙΣΑ

ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ:ΕΚΛΕΙΣΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ;Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Στολισμός της κολυμπήθρας ??? Και γενικότερα λουλούδια για το τραπέζι μετά...

Επίσης, να τσεκάρεις αν η εκκλησία έχει δικό της τραπέζι που θα στήσεις τις μπομπονιέρες ή θα πρέπει να φέρεις εσύ...Και βέβαια, τραπεζομάντιλο λευκό για το τραπέζι.

Α! Και μην ξεχάσετε να γεμίσετε το λαδικό με λάδι !!!!

Vicky1977 μου δυστηχως ο παπας μας απαγορευσε να στολισουμε την κολυμπηθρα μονο εξω απο την εκκλησια μπορουμε να στολισουμε.

Επίσης, να τσεκάρεις αν η εκκλησία έχει δικό της τραπέζι που θα στήσεις τις μπομπονιέρες ή θα πρέπει να φέρεις εσύ...Και βέβαια, τραπεζομάντιλο λευκό για το τραπέζι.

σωστο αυτο γιατι νομιζω οτι εχει ενα μικρο τραπεζακι και που να χωρεσουν ολα αυτα που θελω να βαλω.

Α! Και μην ξεχάσετε να γεμίσετε το λαδικό με λάδι

ειδες που τα πιο απλα πραγματα δεν τα σκεφτεσαι;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Δώρο νονού/νονάς?

Ρούχα μαμάς/μπαμπά για βαφτιση?

Κομμώτρια για τη μεγάλη μερα?

Μια μικρή λίστα για το τι θα χρειαστεί το μωρό μέχρι να βάλει τα βαπτιστικά του? (πάνα καλού κακού, πιπιλα, νερό, μωρομάντηλα κλπ)?

Εγώ τα είχα γράψει όλα σε ένα χαρτί και τα κόλλησα πάνω στο ψυγείο! Διέγραφα ένα ένα μόλις τα τελείωνα! Έτσι τελικά δεν ξέχασα τίποτα σπίτι... :wink:

μαλλον κι εγω αυτο θα κανω κοριτσια!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Θα πρεπει να ρωτησεις για το τραπεζι οπου θα αλλαξετε το μωρο.Προτεινω να παρεις μια εξτρα απλη πετσετα απο το σπιτι και/ή ενα σεντονακι γιατι εμεις δεν το ειχαμε σκεφτει και στο τραπεζακι ειχαμε στρωσει μονο ενα σεντονακι ενω απο κατω ειχε γυαλι.Ντουπ και ντουπ ειμασταν.Ο καημενος ο μικρουλης μου ταλαιπωρηθηκε! :(

an1cxyD0g411110NDc3MTRkfDQ1NDg2NjQ1ZGF8b3VyIGxpdHRsZSBzdGFyIQ.gifas1cEUz0g410010MTA4ODIwcGR8MDAwNDcxN2R8b3VyIGZhaXJ5IGlz.gif

Μην ξεχάσεις να βρεις και τα ρούχα που θα φορέσει το μωρό για να πάει στην εκκλησία.

Επίσης, να κανονίσεις κάπως τα γεύματά του, το γάλα του.

Να έχεις σίγουρα μαζί νερό, να το έχεις δώσει σε δικό σου άτομο που δεν θα είναι στη χαιρετούρα γιατί αν το νινί κλάψει πολύ και θέλει νερό ποιος θα του το δώσει;

Στολισμό μπορείς να έχεις έξω από την εκκλησία σύνθεση με μπαλόνια που μετά τα παίρνεις το κέντρο και... τα πιτσιρίκια τα εξολοθρεύουν.

Στο κέντρο να δεις αν θα πρέπει να βρεις εσύ ποιοι θα κάτσουν σε ποιο τραπέζι ή θα τους αφήσεις μόνους του να επιλέξουν.

Να ορίσεις κάποιον να μαζεύει τα δώρα για να μην υπάρξει πανικός, κάποιον που θα μοιράσει τα μαρτυρικά και κάποιον που θα βοηθάει και θα δίνει στον παπά ότι ζητάει (ρούχα του μικρού, σταυρό κλπ).

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Θα πρεπει να ρωτησεις για το τραπεζι οπου θα αλλαξετε το μωρο.Προτεινω να παρεις μια εξτρα απλη πετσετα απο το σπιτι και/ή ενα σεντονακι γιατι εμεις δεν το ειχαμε σκεφτει και στο τραπεζακι ειχαμε στρωσει μονο ενα σεντονακι ενω απο κατω ειχε γυαλι.Ντουπ και ντουπ ειμασταν.Ο καημενος ο μικρουλης μου ταλαιπωρηθηκε!

ο καημενουλης :cry::cry::cry: μαλλον θα παρω μια κουβερτουλα να βαλω να ειναι και ζεστα.

Μην ξεχάσεις να βρεις και τα ρούχα που θα φορέσει το μωρό για να πάει στην εκκλησία.

Επίσης, να κανονίσεις κάπως τα γεύματά του, το γάλα του.

Να έχεις σίγουρα μαζί νερό, να το έχεις δώσει σε δικό σου άτομο που δεν θα είναι στη χαιρετούρα γιατί αν το νινί κλάψει πολύ και θέλει νερό ποιος θα του το δώσει;

Στολισμό μπορείς να έχεις έξω από την εκκλησία σύνθεση με μπαλόνια που μετά τα παίρνεις το κέντρο και... τα πιτσιρίκια τα εξολοθρεύουν.

Στο κέντρο να δεις αν θα πρέπει να βρεις εσύ ποιοι θα κάτσουν σε ποιο τραπέζι ή θα τους αφήσεις μόνους του να επιλέξουν.

Να ορίσεις κάποιον να μαζεύει τα δώρα για να μην υπάρξει πανικός, κάποιον που θα μοιράσει τα μαρτυρικά και κάποιον που θα βοηθάει και θα δίνει στον παπά ότι ζητάει (ρούχα του μικρού, σταυρό κλπ).

ψαχνω να βρω ενα ωραιο κουστουμακι με μπουφανακι αλλα ακομη δεν βρηκα κατι.το θεμα με το γαλα του με αγχωνει τρελα η βαπτιση ειναι 12:30 κι αν ειναι η ωρα του για να φαει;θα μου πειτε να του το δωσω πιο νωρις κι αν δεν θελει να φαει πιο νωρις;στο κεντρο θα τους αφησω να κατσει ο καθενας οπου θελει γιατι και στον γαμο που ειχα κανονισει τα τραπεζια εγινε της κακομοιρας!!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png