Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε πρεπει να παω στο ικα για την αδεια τοκετου?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι.εχω πητ 30/4/13.Στις 5 μαρτιου θα πρεπει να σταματησω τη δουλεια(δηλαδη 4 μαρτη ειναι η τελευταια ημερα εργασιας μου).ποτε πρεπει να παω στο γιατρο του ικα να γραψω την αδεια?πριν σταματησω τη δουλεια και αν ναι σε ποια εβδ.ακριβως?η αφου θα εχω σταματησει?επισης να σημειωσω οτι η πητ ειναι πειραγμενη...κατα 9 ημερουλες,επειδη ειμαι οριακη στα ενσημα για τα επιδοματα(η κανονικη ειναι 21/4/13).λετε να υπαρξει θεμα?βεβαια η γυναικολογος μου,μου ειπε οτι θα μου δωσει χαρτι προωροτητας και αυτη η ιδια αν το χρειαστω.το θεμα ειναι ο γιατρουλης του ικα θα μου τη γραψει την αδεια μονο με το χαρτι της γυναικολογου μου η θα θελει και αποδεικτικο πητ?(β επιπεδου ας πουμε).μπορει καμια κοπελα με προσφατη εμπειρια να με βοηθησει γιατι καιγομαι??????

Διαφημίσεις

Γεια σου Νικόλ!

Να σου γράψω την εμπειρία μου, που είναι πρόσφατη. Έχω ΠΗΤ 13/3 και πήγα και πήρα το χαρτί από το γιατρό του ΙΚΑ μόνο με το χαρτί της γιατρού μου και χωρίς κανένα άλλο αποδεικτικό για τις 18/3, κι εμένα δηλαδή ήταν πειραγμένη κατά μερικές μέρες. Είχα συνεννοηθεί με το διευθυντή του σχολείου μου να το κάνουμε έτσι, για να κλείσει το τετράμηνο και να μείνω και μερικές μέρες παραπάνω με τη μπουμπού μου στην άδεια λοχείας.

Έκλεισα ραντεβού ένα απογευματάκι για την 31η εβδομάδα (ουσιαστικά ήταν 32η) στο γιατρό του ΙΚΑ και πήρα κατευθείαν το χαρτί για την άδεια. Αν βέβαια έχεις αμφιβολίες κάνε μια ερώτηση στο ΙΚΑ για το αν χρειάζεται και αποδεικτικό ΠΗΤ. Εμένα δε μου είχαν πει τίποτα τέτοιο, και ούτε ο γιατρός το ζήτησε. Μένω σε επαρχιακή πολη στη Β. Ελλάδα.

Γεια σου Νικόλ!

Να σου γράψω την εμπειρία μου, που είναι πρόσφατη. Έχω ΠΗΤ 13/3 και πήγα και πήρα το χαρτί από το γιατρό του ΙΚΑ μόνο με το χαρτί της γιατρού μου και χωρίς κανένα άλλο αποδεικτικό για τις 18/3, κι εμένα δηλαδή ήταν πειραγμένη κατά μερικές μέρες. Είχα συνεννοηθεί με το διευθυντή του σχολείου μου να το κάνουμε έτσι, για να κλείσει το τετράμηνο και να μείνω και μερικές μέρες παραπάνω με τη μπουμπού μου στην άδεια λοχείας.

Έκλεισα ραντεβού ένα απογευματάκι για την 31η εβδομάδα (ουσιαστικά ήταν 32η) στο γιατρό του ΙΚΑ και πήρα κατευθείαν το χαρτί για την άδεια. Αν βέβαια έχεις αμφιβολίες κάνε μια ερώτηση στο ΙΚΑ για το αν χρειάζεται και αποδεικτικό ΠΗΤ. Εμένα δε μου είχαν πει τίποτα τέτοιο, και ούτε ο γιατρός το ζήτησε. Μένω σε επαρχιακή πολη στη Β. Ελλάδα.

εκλεισες ραντεβου σε καταστημα του ικα η πηγες στο εξωτερικο του ιατρειο?

Διαφημίσεις