Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρυωτυπος ζευγους???

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω οσες/οσοι εχουν κανει καρυωτυπο ζευγους να μου πουν ποσο στοιχιζει και που το εκαναν!Ειμαι σε φαση ψαξιματος με τους γενετιστες γενικα και θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες!:?Εχω ακουσει και εξωπραγματικες τιμες...:shock:Παρακαλω τα φωτα σας!!!

''When life gets hard and you feel all alone,remember....you mean the world to someone..!And that someone...calls you MOM!!!!!''

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να ρωτησω οσες/οσοι εχουν κανει καρυωτυπο ζευγους να μου πουν ποσο στοιχιζει και που το εκαναν!Ειμαι σε φαση ψαξιματος με τους γενετιστες γενικα και θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες!:?Εχω ακουσει και εξωπραγματικες τιμες...:shock:Παρακαλω τα φωτα σας!!!

Καλησπερα !

Εμεις ειχαμε κανει την εξεταση στην Βιοιατρικη στο Περιστερι κ δεν θυμαμαι ακριβως ποσο εκανε , αλλα ηταν πανακριβη . Χωρις να παιρνω ορκο νομιζω οτι ηταν κοντα στα 500 ευρω .

Θα κοιταξω το πρωι τις αποδειξεις κ θα σου ξαναγραψω .

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Σοφία s σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Η αληθεια ειναι οτι και εγω τετοιες τιμες εχω ακουσει μην σου πω οτι μου ειπαν οτι εχουν δωσει και 900!!:shock::shock:Στην βιοιατρικη την εκανες?Σου το συνεστησε ο γιατρος σου?Εγω στην αρχη εψαχνα για ιδιωτικο κεντρο και τωρα τελευταια μου προτειναν το Χωρεμειο.

''When life gets hard and you feel all alone,remember....you mean the world to someone..!And that someone...calls you MOM!!!!!''

Σοφία s σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Η αληθεια ειναι οτι και εγω τετοιες τιμες εχω ακουσει μην σου πω οτι μου ειπαν οτι εχουν δωσει και 900!!:shock::shock:Στην βιοιατρικη την εκανες?Σου το συνεστησε ο γιατρος σου?Εγω στην αρχη εψαχνα για ιδιωτικο κεντρο και τωρα τελευταια μου προτειναν το Χωρεμειο.

Ναι , ο γιατρος μου ειχε πει να παω εκει ! Κ ο αντρας μου καπου γυρω στα 500 ευρω θυμαται να ειχαμε δωσει .

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας!

εμεις εχουμε τον ελενχο τον καναμε στον παγκαλο ο οποιος θεωρητε απο τουσ καλουσ γενετιστεσ. ειναι λιγο ακριβος ομως

pasteli μπορεις να μου πεις ποσο σας στοιχησε στον Παγκαλο?