Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απιστευτα φουσκωματα

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια! Κυοφορώ δίδυμα και εφαρμόζω τα 5 τακτικά γεύματα μέσα στη μέρα παρά τους ατελείωτους πειρασμούς που συναντώ ή ονειρεύομαι να συναντήσω μπροστά στα μάτια μου μόλις τα ανοίξω -.^ Έχω φτάσει στον 8ο μήνα και είμαι καλά στα κιλά μου όπως λέει και ο γιατρός αλλά στο μεσημεριανό και βραδινο γεύμα με πιάνει κάθε μα κάθε φορά εδώ και 2 μήνες φούσκωμα και δυσφορία. Και δεν φτάνει που η κοιλιά λόγω διδύμων είναι σαν ζέπελιν, όταν φουσκώνω απ' το φαί πετάγεται σε χρόνο ντε τε καμιά δεκαριά πόντους μπροστά :| Αισθάνομαι απίστευτα άβολα και νιώθω πως παίρνω επί τόπου κιλά. Πολλές φορές δυσκολεύομαι να σηκωθώ με τέτοια κοιλούμπα που κάνω :( βέβαια το επόμενο πρωί έχω συνέλθει αλλά φτου κι απ την αρχή :(

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Κυοφορώ δίδυμα και εφαρμόζω τα 5 τακτικά γεύματα μέσα στη μέρα παρά τους ατελείωτους πειρασμούς που συναντώ ή ονειρεύομαι να συναντήσω μπροστά στα μάτια μου μόλις τα ανοίξω -.^ Έχω φτάσει στον 8ο μήνα και είμαι καλά στα κιλά μου όπως λέει και ο γιατρός αλλά στο μεσημεριανό και βραδινο γεύμα με πιάνει κάθε μα κάθε φορά εδώ και 2 μήνες φούσκωμα και δυσφορία. Και δεν φτάνει που η κοιλιά λόγω διδύμων είναι σαν ζέπελιν, όταν φουσκώνω απ' το φαί πετάγεται σε χρόνο ντε τε καμιά δεκαριά πόντους μπροστά :| Αισθάνομαι απίστευτα άβολα και νιώθω πως παίρνω επί τόπου κιλά. Πολλές φορές δυσκολεύομαι να σηκωθώ με τέτοια κοιλούμπα που κάνω :( βέβαια το επόμενο πρωί έχω συνέλθει αλλά φτου κι απ την αρχή :(

Καλησπέρα και με το καλό τα μωράκια σου!!! Θα μπορούσες ίσως να μείωνες την ποσότητα του μεσημεριανού και του βραδινού φαγητού σου ακόμα και να χώριζες την ποσότητα στα 2 και αντί για 5 γεύματα με 2 τα κυρίως να έκανες 7 μικρά σε πιο σύντομο διάστημα. Λίγο και συχνά. Εγώ στο γιο μου που γεννήθηκε 4.250 γραμμάρια κι ένιωθα κι εγώ λες και είχα δίδυμα ένα πράγμα είχα επίσης τρομερή δυσφορία στο φαγητό, μέχρι που σκεφτόμουν να μην ξαναφάω ποτέ! Καμία φορά η τρομερή δυσπεψία-φούσκωμα συνοδευόταν κι από καούρες κι εκεί να δεις τι γινόταν! Μίκρυνα πολύ τις μερίδες κι έτρωγα λίγο και συχνά και πάντα εύπεπτα κι ελαφριά φαγητά. Έκοψα τις σάλτσες, όλα τα μπαχάρια, τα λιπαρά, τα βαριά (τηγανητά, τσιγαριστά, στιφάδο κι έτσι φαγητά, τα μαλάκια και κάποια όσπρια και λαχανικά που με πείραζαν. Στα μεγάλα ζόρια έπινα 2 κουταλιές gaviscon http://www.vian.gr/el/gaviscon το οποίο μπορείς να το παίρνεις και στην εγκυμοσύνη! Είναι ένα κι ένα για το φούσκωμα-δυσπεψία ή τις καούρες! Eπίσης το πολύ σημαντικό, μετά το φαγητό περπατούσα για λίγη ώρα (στο διάδρομο ή έξω) και φυσικά ποτέ δεν ξάπλωνα αμέσως μετά το φαγητό! Εκεί ειλικρινά μπορούσα να πεθάνω! :-P

Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :) θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω όσο μπορώ. Τον τελευταία καιρό δυσκολεύομαι και στην αναπνοή και μ έχουν αγχώσει αυτά τα φουσκώματα. Το θέμα της άσκησης δεν μπορώ να το εφαρμόσω δυστυχώς γιατί βρίσκομαι σε σχετική ακινησία μετά από εντολή γιατρού :| αλλά θα επιχειρήσω να διαμορφώσω τη διατροφή όπως μου είπες. Να σαι καλα!