Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν θελουν να πανε παιδικ!!


Recommended Posts

καλημέρα σε όλες. σας εκθέτω το "πρόβλημά μου" καθώς με έχει καταβάλλει πολύ συναισθηματικά και δεν ξέρω τι να κάνω.

έχω 2 γιους 4,5 και 2,5 χρονών. πέρσι είχα στείλει τον μεγάλο παιδικό σταθμό. δεν ηταν βέβαια και το καλύτερό του αλλά πήγαινε κουτσά στραβά και με τις πολλές ιώσεις κάναμε και μήνα για να πάμε. εντάχθηκε όμως καλά φέτος παρόλο που το είχα άγχος.

φέτος έστειλα και τον μικρό. κάναμε την προσαρμογή - στην αρχή ήταν καλά και μετά άρχισε η γκρίνια - μέχρι που όλα πήγαιναν καλά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. μετά άρχισαν οι ιώσεις και οι απεργίες. πηγαίναμε 1 εβοδμάδα μετά 1 εβδομάδα σπίτι καθώς κολλούσε ο ένας τον άλλο. μετά απο 2 εβδομάδες σπίτι πήγαμε την Δευτέρα όμως με ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!! ο μικρός να σφαδάζει και να χτυπιέται στο πάτωμα. τέτοια γκρίνια ούτε στην προσαρμογή δεν είχε. φτάσαμε στο σχολείο και όλοι-γονείς και δασκάλες- μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. μου την είπαν στον παιδικό καθώς λένε δεν έχουν πολλές ιώσεις και δεν έχουν ακόμα πολλές απουσίες. έχουν και την γιορτή στο σχολείο για τον μεγάλο που παίρνει μέρος σε αυτήν και η δασκάλα του μου είπε ότι έχει χάσει αρκετά όλο αυτό το διάστημα και είναι φυσικό να μη θέλει να έρθει. ο μικρός να έχει μελανιάσει και να μην μπορούν ούτε οι δασκάλες του να τον συνεφέρουν. να κλαίνε και τα δύο να κλαίω και εγώ!!!

και την Δευτέρα και την Τρίτη που πήγαμε να κλαίνε συνέχεια απο το ξύπνημα μέχρι και που τους άφηνα. αυτά τη δευτέρα και την τρίτη .ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΜΙΚΡΌΣ ΜΕ ΔΙΆΡΡΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΜΕ ΠΥΡΕΤΌ!!!! ΑΡΑ ΠΆΛΙ ΕΚΤΌΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!!!

δεν μπορώ βαρέθηκα. μόνο τα δικά μου παιδιά αρρωσταίνουν συνέχεια;;;

δεν ξέρω τι να κάνω. ξέρω ότι όσο απομακρυνόμαστε απο το σχολείο τόσο δεν θέλουν να πάνε παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. τρέμω την μέρα που θα τους ξαναστείλω.

φαντάζομαι ότι έχει τύχει σε πολλές μανούλες. εσείς τι κάνετε; και όταν έχετε το ένα άρρωστο το άλλο το στέλνετε; ο άνδρας μου είναι πολύ κάθετος σε αυτό. θέλει να μένουν και τα δύο σπίτι και να μην ταλαιπωρείται άδικα μιας και η γιαγιά θα έρθει στο σπίτι για τον έναν ας κρατήσει και τον άλλο. δεν ξέρω. φταίω όμως και εγώ που δεν στους στέλνω χωριστά. ίσως να μην τα περνούσαμε όλα αυτά. απλά όλη αυτή η γκρίνια με έχει κουράσει. μόλις ακούσουν για σχολείο βάζουν και οι δύο τα κλάματα. και δεν μπορώ να κρατάω και τις γιαγιάδες στο σπίτι. και πλήρωνω τσάμπα. σόρρυ αν σας κούρασα και για το μεγάλο ποστ!!!:(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Tην ίδια ακριβώς απορία "Μα μόνο τα δικά μου αρρωσταίνουν?"

Ο μεγάλος μου πάει δεύτερη χρονιά σταθμό-προνήπιο πια, πέρσυ μέχρι τα Χριστούγεννα είχαμε κλάματα και οδυρμούς κάθε πρωί. Εγώ βέβαια αγέρωχη, με το που άνοιγε η πόρτα του σταθμού τον άφηνα και έφευγα. Βέβαια και οι δασκάλες του μου έλεγαν ότι μόλις μπει στη τάξη είναι άψογος. Φέτος δεύτερη χρονιά έχει κάτι αναλαμπές κάποιες μέρες και του θέτω το εξής ερώτημα: "Στο σχολείο θα πας απλά διάλεξε αν θέλεις να πας κλαμμένος και με πρησμένα μάτια ή χαμογελαστός". Επίσης του έχω επισημάνει ότι όπως δική μου υποχρέωση είναι η δουλειά εκεινού είναι το σχολείο του!

Όσον αφορά το μικρό μου 1μιση έτους μόνο η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη, μετά προσαρμόστηκε μια χαρά. Βέβαια κάθε πρωί όταν το ρωτάω που πάμε τώρα, λέει:"παιδική χαρά".

Όταν είναι άρρωστος ο ένας από τους δύο τον άλλον τον στέλνω κανονικά στο σχολείο, γιατί είναι δύσκολο να τους κρατάει η γιαγιά άρρωστους και τους δύο.

Link to comment
Share on other sites

Καλε ολα αρρωστενουν. Απλα καποια εχουν πιο εντονα συμπτωματα, και αλλα αναρρωνουν πιο γρηγορα. Εγω πλεον οποιον ειναι καλα τον στελνω στο σχολειο. Μεχρι περισι τον μικρο τον επερνε η γιαγια στις 12 οποτε δεν γινοταν να βγει (η γιαγια) εξω αν ειχε τον μεγαλο αρρωστο,

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...