Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ

Recommended Posts

Καλημερα σας θα ειθελα να σας ρωτησω πια μερα του κυκλου κανουν την εξεταση αιματος για προλακτινη??? εσας σας ειπε ο γυναικολογος σας καποια συγκεκριμενη μερα του κυκλου??? ευχαριστω

664332kudkur4ig0.gif

Θαύματα γίνονται,αρκεί να το πιστέψεις, απλα πραγματοποιούνται πάντα μια μέρα αργότερα από όταν τα περιμένεις...

Διαφημίσεις

Καμμια δεν γνωριζει:?::?::?::?::confused::confused::confused:

664332kudkur4ig0.gif

Θαύματα γίνονται,αρκεί να το πιστέψεις, απλα πραγματοποιούνται πάντα μια μέρα αργότερα από όταν τα περιμένεις...

Καλησπερα, εμενα μου ειπε ο γιατρος μου 2η-4η μερα του κυκλου...

σε ευχαριστω πολυ νεφελη μου δηλαδη αν για παραδειγμα αδιαθετησω δευτερα να την κανω ή την επομενη μερα που ειναι η 2η μερα ή την πεμπτη που ειναι η 4η μερα του κυκλου σωστα???

664332kudkur4ig0.gif

Διαφημίσεις

Εγώ την έκανα την 2η μέρα!!!

και ήταν αρκετά ψηλή!!! :(

γεια σου μαρια σε αυχαριστω για την απαντηση σου εσυ ποσο προλακτινη εχεις??? εγω οταν την εκανα δυστηχως δεν μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι πρεπει να την κανω σε συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο του κυκλου μου και δεν τον ρωτησα ουτε εγω και ετσι πηγα και την εκανα την 26 μερα του κυκλου μου το αποτελεσμα ηταν 32,1 με φυσιολογικη τιμη 2,8 - 25,0ng/ml τωρα περιμενω να αδιαθετησω και να ξαναπαω για επαναληπτικη απο οτι εχω ακουσει σε γενικες γραμμες απο δω αυτη η εξεταση γινετε απο 3η εως 5η μερα του κυκλου αφου αδιαθετησω και θελω να το διασταυρωσω μην κανω παλι λαθος και βγει λαθος και το αποτελεσμα

664332kudkur4ig0.gif

Ήταν 39,6 !!! έχει 3 μήνες που παίρνω dostinex. Και μου είπε ο γιατρός μου θα το παίρνω μέχρι να μείνω έγκυος. Περίεργο χάπι.

Έχεις άλλο πρόβλημα ορμονικό; πχ ινσουλίνης ή θυροειδή;;

Πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε την 3η μέρα!

την 3 ήταν!!! Συγγνώμη για το λάθος πριν.

Ήταν 39,6 !!! έχει 3 μήνες που παίρνω dostinex. Και μου είπε ο γιατρός μου θα το παίρνω μέχρι να μείνω έγκυος. Περίεργο χάπι.

Έχεις άλλο πρόβλημα ορμονικό; πχ ινσουλίνης ή θυροειδή;;

Πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε την 3η μέρα!

την 3 ήταν!!! Συγγνώμη για το λάθος πριν.

οχι ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω αλλο προβλημα ορμονικο εκανα και αλλες ορμονολογικες εξετασεις t3 t4 tsh κοιταξα και τον θυροειδη δεν εχω ολα εντος φυσιολογικον οριον εκανα και κολπικο υπερηχο και αυτο μια χαρα και τωρα θα επαναλαβω ξανα την προλακτινη γιατι λες οτι το χαπι dostinex ειναι περιεργο????

664332kudkur4ig0.gif

..... γιατι λες οτι το χαπι dostinex ειναι περιεργο????

εμένα μου φέρνει υπνηλία. Πάρα πολύ!!! Ο γιατρός μου είπε να το παίρνω βράδυ και να πηγαίνω για ύπνο. Το παίρνω κάθε Παρασκευή βράδυ που δεν δουλεύω το Σάββατο. Το Σάββατο είμαι σαν ζομπι. Κοιμάμαι, ξυπνώ, κόκκινα μάτια. Δεν έχω όρεξη ούτε να φάω ούτε να κινηθώ!!! Τίποτα!!! Απλά στο κρεβάτι μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι τις 4 περίπου, είναι γύρω στις 18-19 ώρες μετά, γίνομαι άλλος άνθρωπος.

Φυσικά, μην ξεχνάς πως οργανισμός με οργανισμό έχει διαφορά και οι παρενέργειες είναι διαφορετικές από γυναικά σε γυναίκα.

Κοριτσια καλησπερα!!

Εκανα κ εγω εξεταση προλακτινης την 2η ημερα του κυκλου! Κατι σημαντικο που μου ειπαν τα κοριτσια στο διαγνωστικο κεντρο ηταν οτι επρεπε να ειμαι ξεκουραστη και να παω με το αυτοκινητο!!

Να μην περπατησω, να μην κουραστω γιατι με το παραμικρο μπορει να παρεις λαθος αποτελεσματα !!!

Διαφημίσεις