Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΡΕΖΟΥΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ 3600 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ. ΕΧΘΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙ ΙΚΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΖΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.Κ.ΑΓΛΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ 3600 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ. ΕΧΘΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙ ΙΚΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΖΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.Κ.ΑΓΛΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.

αλλο τουτο παλι, τι αλλο θα ακουσουμε:confused::confused::confused:

εχω ρεζους αρνητικο και ο γιος μου ρεζους θετικο τετοια μπουρδα δεν μου ειπαν, βεβαια δεν ξερω αν της ειπαν κατι αλλο και δεν καταλαβε καλα εκεινη

εγω απλα εκανα μια ενεση αμεσως μετα τον τοκετο για να προστατευτει το επομενο εμβρυο-μωρο σε μια δευτερη εγκυμοσυνη

αλλα αυτο με το θηλασμο ειναι μπουρδα

να ζητησει η αδερφη σου εγγραφως τη σχετικη ενδειξη υποδειξη των γιατρων ωστε να διακοψει τον θηλασμο καθως και τη σχετικη επιχειρηματολγια που στηριζουν μια τετοια θεση

αλλο τουτο παλι, τι αλλο θα ακουσουμε:confused::confused::confused:

εχω ρεζους αρνητικο και ο γιος μου ρεζους θετικο τετοια μπουρδα δεν μου ειπαν, βεβαια δεν ξερω αν της ειπαν κατι αλλο και δεν καταλαβε καλα εκεινη

εγω απλα εκανα μια ενεση αμεσως μετα τον τοκετο για να προστατευτει το επομενο εμβρυο-μωρο σε μια δευτερη εγκυμοσυνη

αλλα αυτο με το θηλασμο ειναι μπουρδα

να ζητησει η αδερφη σου εγγραφως τη σχετικη ενδειξη υποδειξη των γιατρων ωστε να διακοψει τον θηλασμο καθως και τη σχετικη επιχειρηματολγια που στηριζουν μια τετοια θεση

Ε jackrussel δεν ξέρεις τώρα... το λένε που το λένε για τον ίκτερο όταν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, τώρα το φούσκωσαν λίγο. Ή μαλλον σου λένε "ωραία και καλά με το θηλασμό αλλά αν έπινε και μπουκάλι θα έπεφτε πιο γρήγορα!"

eleni_p Πρώτα από όλα θα πρέπει να θηλάζει κανονικά χωρίς προβλήματα αν μπορούν να το βγάζουν από τη θερμοκοιτίδα ή να χρησιμοποιεί επαγγελματικό θήλαστρο για να κάνει αρκετες αντήσεις. Ναί οκ μπορεί να ανέβει λίγο ο ίκτερος όπως έγινε και στη δική μας περίπτωση μονο αν το παιδί χάνει συνέχεια βάρος.

Εφόσον όμως αρχίσει να παίρνει γραμμάρια θα υποχωρεί αντίστοιχα και ο ίκτερος.

Το μόνο που έκανε η ασυμβατότητα ρέζους ήταν το μωρό αυτό να ξεκινήσει με μεγαλύτερο ίκτερο από ότι άλλα μωρά! Όσο πιο πολύ γάλα πίνει το μωράκι τόσο πιο γρήγορα θα παίρνει βάρος και θα ρίχνει τον ίκτερο, είτε είναι μητρικό ή ξένο. Το πρώτο βέβαια είναι πολύ πιο ευκολοχώνευτο και χρήσιμο για το μωράκι.

NE1r.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!

Διαφημίσεις