Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για pregnyl

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!!Πρώτη φορά σας γράφω και θα ήθελα μια διευκρίνιση από εσας τις πιο έμπειρες με τις ενέσεις!!

Υπότίθεται οτι θα έχω ωορρηξία Σάββατο ή Κυριακή ή Δευτέρα.Εκανα υπέρηχο στο γιατρό μου και υπολογίσαμε οτι θαναι έτοιμο το ωοθηλάκιο την Κυριακή.Μου είπε να κάνω την ένεση την Κυριακή το πρωί και επαφές κυριακή βράδυ και Δευτέρα!

Ηθελα να ρωτήσω λοιπόν αν εγω κάνω ωορρηξία τελικά σάββατο,αλλά δεν το καταλάβω και παρ'όλα αυτά κάνω την ένεση την κυριακή τί γίνεται;;

Επίσης αν την κάνω την Κυριακή το απόγευμα την ένεση,η ωορρηξία θα γίνει την τρίτη; Μπορώ δηλαδή να την επηρρεάσω και να την καθυστερήσω;;Το λέω γιατί δεν είμαι σίγουρη αν ο σύζυγος θα ναι σπίτι Δευτέρα λόγω δουλειάς!;;

Ευχαριστώ πολύ!!:wink::lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!!Πρώτη φορά σας γράφω και θα ήθελα μια διευκρίνιση από εσας τις πιο έμπειρες με τις ενέσεις!!

Υπότίθεται οτι θα έχω ωορρηξία Σάββατο ή Κυριακή ή Δευτέρα.Εκανα υπέρηχο στο γιατρό μου και υπολογίσαμε οτι θαναι έτοιμο το ωοθηλάκιο την Κυριακή.Μου είπε να κάνω την ένεση την Κυριακή το πρωί και επαφές κυριακή βράδυ και Δευτέρα!

Ηθελα να ρωτήσω λοιπόν αν εγω κάνω ωορρηξία τελικά σάββατο,αλλά δεν το καταλάβω και παρ'όλα αυτά κάνω την ένεση την κυριακή τί γίνεται;;

Επίσης αν την κάνω την Κυριακή το απόγευμα την ένεση,η ωορρηξία θα γίνει την τρίτη; Μπορώ δηλαδή να την επηρρεάσω και να την καθυστερήσω;;Το λέω γιατί δεν είμαι σίγουρη αν ο σύζυγος θα ναι σπίτι Δευτέρα λόγω δουλειάς!;;

Ευχαριστώ πολύ!!:wink::lol:

Καλως όρισες στην παρέα μας! Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από αυτά που ακούω και διαβάζω ξέρω ότι με την pregnyl γίνεται ωορηξία στις επόμενες 36 ώρες. Αν δηλαδή την κάνεις την Κυριακή το πρωί θα γίνει το αργότερο τη Δευτέρα το απόγευμα, άρα με επαφές Κυριακή και Δευτέρα θα το τσακώσετε το σποράκι! Αν γίνει το Σάββατο φυσικά η ωορηξία, τότε δεν έχει κανένα νόημα η ένεση! Δυστυχώς δε γίνεται να καθυστερήσεις την ωορηξία... Γιατί δε δοκιμάζεις να έχετε επαφή Παρασκευή ώστε να πιάσετε την ωορηξία του Σαββάτου, ένεση την Κυριακή και ξανά επαφές Κυριακή και Δευτέρα να είσαι σίγουρη;

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Εννοείται οτι θα βάλω τα δυνατά μου και την Παρασκευή, απλά δεν παίρνω όρκο δυστυχώς για τη Δευτέρα!!

Οταν έλεγα να καθυστερήσω εννοώ αν κάνω την ένεση κυριακή απόγευμα(εφοσον δεν έχει γίνει η ωορρηξία μέχρι εκείνη την ώρα) ουσιαστικά θα μεταθέσω το χρόνο που θα συμβεί ετσι δεν είναι;;;

Ενημερωτικά αναφέρω οτι όσες κοπέλες χρειάζονται την ένεση, είναι σε έλλειψη σε πολλά φαρμακεία και πρέπει να την παραγγείλετε και αν τη βρούν ή να ψάξετε πάρα πολύ σε φαρμακεία .Εγω τη βρήκα τυχαία σε ένα φαρμακείο της Νέας Ιωνίας!!Σας το λέω όσες τη χρειάζονται να ενεργοποιηθούν για να τη βρουν!!!

Ευχομαι σε όλες ότι καλύτερο κορίτσια!