Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έπεσε πολύυυυυ κλάμα !!!

Recommended Posts

Βαπτίσαμε και εμείς το Σάββατο την μικρή μας πριγκήπισσα...!!! Όλα ήταν πανέμορφα ! Το μόνο "αρνητικό" στην όλη υπόθεση ήταν ότι η μικρή μας δεν σταμάτησε να κλαίει και να χτυπιέται από την αρχή μέχρι το τέλος του μυστηρίου....Και βέβαια, στο τέλος , αποκαμωμένη από το κλάμα έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της και κοιμήθηκε...και σε όλες τις φωτό με τα βαπτιστικά κοιμόταν... !!!

Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά... Αντε με το καλό και οι υπόλοιπες βαπτίσεις..! Μανούλες κουράγιο !!

Μέχρι να βάλω φωτό, να σας πω περιληπτικά ότι ο παπάς ήταν πολύ καλός και υπομονετικός με το μωρό που του είχε βγάλει την πίστη στην κολυμπήθρα, τα βαπτιστικά ήταν πολύ όμορφα, ο στολισμός πολύ καλός, οι μπομπονιέρες ήταν χωνάκια "πλεχτά" σε χρώμα φούξια και λαχανί με αντίστοιχες κορδέλες και μοτιφ σε σχήμα κάστρου, πριγκήπισσας και στέμματος, τα γλυκά από την "συνταγή της γιαγιάς" σε ίδιους επισης χρωματισμούς και στο σχήμα καραμέλας, οι παιδικές μπομπο ήταν ξύλινες μολυβοθήκες πολύχρωμες με χαρτί αφής σε ίδιους χρωματισμούς και τα κουβαδάκια που είχα ετοιμάσει με γλειφιτζούρια και μαρσμελλοους για τα παιδιά έγιναν ανάρπαστα (δεν μου έμεινε ούτε ένα για ενθύμιο και θα φτιάξω ΄1-2 για μένα και τις γιαγιάδες...!). Εγώ μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά κομψή αλλά μάλλον όχι τόσο όμορφη όσο η Ωριονομαμά !!!!

Ήταν όλα πολύ πολύ ωραία... ευχαριστώ για τις ωραίες σας ιδέες και εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς... Θα επανέλθω σύντομα με φωτό.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζησει!!!! :D

Αχ και μεις με γοερο κλαμμα βγαλαμε ολη τη βαφτιση!!! Τι εκνευριστικο ε? Δεν αποσυντονιστηκατε???

Περιμενουμε να δουμε φωτο!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας ... Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι σε σκέφτονται και σου εύχονται κάποιοι άνθρωποι που δεν τους έχεις δει ποτέ στην ζωή σου...!!!!

Ναι, VERA, το κλάμα της ήταν πράγματι κάτι που με άγχωσε πολύ και με αποσυντόνισε !!! Φοβόμουν ότι θα μου πέσει κάτω την ώρα που την έγδυνα και την έντυνα !

Και επιπλέον, είχα και τον μεγάλο μου γιο να είναι βουρκωμένος και έτοιμος να βάλει τα κλάμματα από την στενοχώρια του που έβλεπε την αδελφή του να κλαίει !!!

Αυτό μόνο θα μου έλειπε, να έχω 2 παιδιά να κλαίνε !!! Θα τρελαινόμουν !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ !!