Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΤΡΙΛΙΝΓΚ (ΤΡΥΠΑΝΙΣΜΟΣ) ΩΟΘΗΚΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Άλλη απορία βρε κορίτσια:confused:. Έχει κάνει καμιά σας αυτό το drilling ωοθηκών και αν ναι είχε αποτέλεσμα? Και τέλος πάντων τι ακριβώς είναι.

Ο γιατρός μου είπε τρυπούλες στην ωοθήκη για αναζωογόνηση, αλλά λίγο ψάχνοντας το διάβασα οτι μπορεί να ευθύνεται για πρόωρη εμμηνόπαυση.

Και όχι τίποτα άλλο από όσους γιατρούς γύρισα αυτός μου έκανε ένα κλικ παραπάνω.

Αξίζει να γίνει αυτό ή όχι? Ξέρει καμιά κοπελίτσα?

Ευχαριστώ

url]

Διαφημίσεις

καλησπέρα.. εγω εχω κανει drlling πρίν 9 χρόνια περίπου, και τότε λίγο οι γνώμες διχάζονταν.τι σου κάνουν?? βάζουν μια βελονίτσα και σου τρυπάνε τα πολλά ωοθυλάκια στις ωοθήκες , έτσι αυτές λιγάκι ηρεμούν και ξεφουσκώνουν. εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια από αυτό, όμως μετά από έξι περίπου μήνες οι ωοθήκες μου ξαναέγιναν τούμπανο(πολυκυστικές).

ουσιαστικά τσάμπα το έκανα. σε άλλες κοπέλες πιάνει..πρέπει να είναι πολύ καλός ο γιατρός σου για να μη δημιουργηθούν μετα συμφήσεις!!!! ρώτα τον.

πάντος μέχρι και σήμερα οι γυναικολόγοι δε την προτιμούν σα μέθοδο..εγώ απλά είχα εμπιστοσύνη στο γιατρό μου...

καλησπέρα.. εγω εχω κανει drlling πρίν 9 χρόνια περίπου, και τότε λίγο οι γνώμες διχάζονταν.τι σου κάνουν?? βάζουν μια βελονίτσα και σου τρυπάνε τα πολλά ωοθυλάκια στις ωοθήκες , έτσι αυτές λιγάκι ηρεμούν και ξεφουσκώνουν. εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια από αυτό, όμως μετά από έξι περίπου μήνες οι ωοθήκες μου ξαναέγιναν τούμπανο(πολυκυστικές).

ουσιαστικά τσάμπα το έκανα. σε άλλες κοπέλες πιάνει..πρέπει να είναι πολύ καλός ο γιατρός σου για να μη δημιουργηθούν μετα συμφήσεις!!!! ρώτα τον.

πάντος μέχρι και σήμερα οι γυναικολόγοι δε την προτιμούν σα μέθοδο..εγώ απλά είχα εμπιστοσύνη στο γιατρό μου...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.

Πριν 9 χρόνια! Να φανταστείς οτι παιδεύομαι με κύστες απο το 1997 και κανένας δε μου το πρότεινε. Και μου το λένε τώρα που θέλω ένα παιδάκι και που δεν έχω κύστες, ούτε οι ωοθήκες δεν έχουν μεγάλο μέγεθος.

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μου χειροτερέψει την κατάσταση?

url]

• 3 weeks later...

Καλημερασας ειμαι καινουρια στο φορουμ και ειδα αυτη την ενοτητα αν μπορω να βοηθησω!! Εκανα και εγω ντριλλινγκ αρχες Αυγουστου και η αληθεια ειναι για 2 μηνες ειδα διαφορα καθως ειχα πολυ καλη ωορρηξια με πονους βεβαια.Εχω πολυκυστικες και ποτε δεν καταλαβαινα την ωορρηξια οποτε με βοηθησε.Τωρα γιατις συμφησεις δε γνωριζω δε μου ειπε ο ιατρος τιποτε ελπιζω να μη μου δημιουργησε αλλα το φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια...Αν θες καποια αλλη ερωτηση εδω ειμαι

rmYGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια εχω κανει ντριλινγκ ωοθηκων περισυ τον αυγουστο μου εδωσε να κανω αρβεκαπ 3,65 για 4 μηνεσ στο καπακι κανω εξωσωματικη και πιανω με την πρωτη μετα τη λαπαροσκοπηση διδυμακια δε σασ λεω τιποτα αλλο απλα πρεπει και ο γιατροσ να ναι γατα για να το κανει αυτο.εγω τωρα που γεννησα εχω κυκλο κανονικοτατο 28 ημερων που δεν ειχα ποτε στη ζωη μου

Συγχαρητηρια toniagr!!Να χαιρεσαι τα δυδυμακια σου!!Εμενα το ντριλλινγκ με βοηθησε στην ωορρηξια οχι στον κυκλο μου δυστυχως..Εχω κυκλο 42-45 ημερες αλλα μεχρι στιγμης η ωορρηξια μου ειναι καλη.Χαιρομαι που σε βοηθησε γιατι ειχα λιγο αγχοσ..Ιανουαριο θα κανω εξωσωματικη και ελπιζω να εχω και εγω καλο αποτελεσμα

rmYGp3.png

Harry18 και toniagr σας ευχαριστώ και τις 2 για τις απαντήσεις σας.

τελικά έκανα μόνο λαπαροσκόπηση χωρίς drilling πριν 3 μέρες και πονάω ακόμα.

Είναι φυσιολογικό? Έχω και λίγο αίμα... Κουράστηκα...

Είναι διαβατές και οι 2 σάλπιγγες αλλά είναι κολλημένες στην μήτρα...

Δηλαδή δεν κάνω τίποτα, πάω για εξωσωματική.

toniagr συγχαρητήρια να είναι γερά τα παιδάκια σου να τα χαίρεσαι!

Harry18 εύχομαι να έχεις επιτυχία με την πρώτη, και να κρατήσεις και ένα και δύο παιδάκια ...

url]

Ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικο να εχω αιμα λιγες ημερες οχι αιμορραγια ομως!Ναι ειναι φυσιολογικο να πονας..ειναι επεμβαση..Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!! μακαρι και εγω το ευχομαι !!!γιατι κατεληξαν οι ιατροι οτι δεν εχουμε προβλημα τελικα..

rmYGp3.png

• 1 year later...

Καλημερα! Επαναφέρω το θέμα μιας που μου προτάθηκε απο γιατρό οτι ισως χρειαστει να κανω το drilling! Δεν το αναλυσαμε περαιτερω αλλα θα ηθελα να το ψαξω για να δω τι παιζει...

θα μπορούσατε οι κοπέλες που το εχετε περάσει να μας ενημερώσετε περί τινος πρόκειται;

:arrow:Διαδικασια...

:arrow: τί επιτυχάνεται με αυτο;

:arrow:Κοστος....

:arrow:Γίνεται σε δημόσια νοσοκομεία; το έχει κάνει καμία στο πανεπιστημιακό του Ρίου στη Πάτρα;

Οποια πληροφορια δεκτη!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα η κολλητη μου που εχει συνδρομο πολυκυστικων και δεν εκανε ωορηξια και γενικα δεν μπορουσε να μεινει εγκυος της ειπε ενας γιατρος να το κανει. Επειδη ομως πηρε αρκετες γνωμες οι πιο πολλοι της ειπαν οχι κατηγορηματικα και μαλιστα ενας απο αυτους την παρακαλεσε κιολας να μην το κανει κι ας μην παει σε αυτον για την οποιαδηποτε θεραπεια. Παρολο λοιπον που δεν την ειχε πελατισσα και δεν την εχει αυτο της ειπε. Τελικα με πολυ σωστη διατροφη γιατι ειχε αντισταση στην ινσουλινη κι αυτη προκαλει πολυκυστικες και με χαπι (γκλουκοφαζ) καπως ετσι λεγεται καταφερε κι εμεινε τυχαια απο μονη της εγκυος και τωρα ειναι 15 βδομαδων. Προσπαθουσε 4 χρονια, ειχε κανει και σπερματεγχυση αλλα απεβαλε, ειχε και θρομβοφιλια αλλα ολα τωρα πανε καλα

Ευχαριστω Ιωαννα!

Και εγω σαν την φιλη σου ειμαι. Με συνδρομο πουλυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη. Πινω Glucophage εδω και 3 χρονια αλλα εχω ανωορρηκτικους κύκλους και η διατροφη μου δεν ειναι παντα σωστη...:oops:.

Μου την ανεφερε την επεμβαση του ντριλλινγκ σαν την εσχατη λυση, αλλα φυσικα και δεν ξερω αν θα το κανω ή αν θα μου το ξαναπροτεινει πιο σοβαρα.

Εχω κανει 3 φορες ωορρηξια μονο στους τελευταιους 12 μηνες και αυτες ηταν μετα απο κλομιφαινη ή ενεσεις για προκληση ωορρηξιας. Εκανα και την πρωτη μου σπερματεγχυση και απετυχε.

Αλλα δειχνουν οι ωοθηκες μου πολυ επιβαρυμενες λογω του ΣΠΩ και αντιδρουν δυσκολα στις ενεσεις.

Και να σημειωσω οτι ημουν τυχερη και ευλογημενη που πριν 6 χρονια εμεινα εγκυος φυσιολογικα και πολυ γρηγορα και εχω σημερα την 5χρν κορη μου!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Ευχαριστω Ιωαννα!

Και εγω σαν την φιλη σου ειμαι. Με συνδρομο πουλυκυστικων και αντισταση στην ινσουλινη. Πινω Glucophage εδω και 3 χρονια αλλα εχω ανωορρηκτικους κύκλους και η διατροφη μου δεν ειναι παντα σωστη...:oops:.

Μου την ανεφερε την επεμβαση του ντριλλινγκ σαν την εσχατη λυση, αλλα φυσικα και δεν ξερω αν θα το κανω ή αν θα μου το ξαναπροτεινει πιο σοβαρα.

Εχω κανει 3 φορες ωορρηξια μονο στους τελευταιους 12 μηνες και αυτες ηταν μετα απο κλομιφαινη ή ενεσεις για προκληση ωορρηξιας. Εκανα και την πρωτη μου σπερματεγχυση και απετυχε.

Αλλα δειχνουν οι ωοθηκες μου πολυ επιβαρυμενες λογω του ΣΠΩ και αντιδρουν δυσκολα στις ενεσεις.

Και να σημειωσω οτι ημουν τυχερη και ευλογημενη που πριν 6 χρονια εμεινα εγκυος φυσιολογικα και πολυ γρηγορα και εχω σημερα την 5χρν κορη μου!

κι εκεινη εκανε κλομιφαινη που δεν τη βοηθησε καθολου, εκανε κι ενεσεις αλλα γενικα δεν αντιδρουσε καλα. Παντως εμεινε εγκυος στο τελειως ξεκαρφωτο, μπορει βεβαια και ο οργανισμος να ηταν ακομα επηρεασμενος απο τις ορμονες. Να προσεχεις τη διατροφη σου, εκεινη τηρει τα παντα σε οτι αφορα αυτο το θεμα κι εχει δει διαφορα. Το καλοκαιρι ειχε κανει σπερματεγχυση, πετυχε αλλα απεβαλε, εκανε ενα σωρο εξετασεις πριν κανει δευτερη προσπαθεια για να εχει τα παντα καλυμμενα, ειχε κι ενα μικροβιο στο τραχηλο για το οποιο πηραν και οι δυο αντιβιωση και τελικα ενω δεν ηταν ετοιμοι για τη δευτερη σπερματεγχυση, τσουπ ηρθε μονο του!