Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φθινοπωρινες ιωσεις

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!Ειπα να ξεκινησω ενα επικαιρο θεμα να μοιραστουμε λιγο τις εμπειριες μας! μιας κ δεν εχω κ πολυ εμπειρια με τις αρρωστιες νομιζω θα μου φανει χρησιμο να ακουσω τα δικα σας περιστατικα.

Εχω μια τσουπρα 20 μηνων η οποια φετος μας εφερε πολλα πολλα δωρακια απο τον παιδικο.....πρωτα αρρωστησε αυτη με μυξουλες κ βηχα η παιδιατρος εδωσε αντιβιωση κ περασε τωρα ομως νομιζω ξανακυλα....

σχεδον αμεσως κολλησε κ τον μπεμπουλη 2 μηνων ο οποιος ταλαιπωρειται 3 βδομαδες τωρα με μυξουλες κ βηχα, μεχρι κ στο νοσοκομειο καταληξαμε οπου διεγνωσαν Βρογχιολιτιδα...ακομα δεν εχει συνελθει κ δεν εχουμε προλαβει να κανουμε κ το πρωτο εμβολιο....κ μεσα σ ολα εχω κ γω την πιο ασχημη ιωση που εχω περασει ποτε. μια βδομαδα στο κρεβατι με πονο στα κοκκαλα, πυρετο κ βηχα κ απιστευτη ατονια. ουτε το μωρο δεν μπορω να σηκωσω!!

δεν ξερω απο που να αρχισω για να αναρρωσουμε σιγα σιγα!

εσεις πως τα πατε με τις ιωσεις της εποχης?

Διαφημίσεις

Kalispera ki apo mena kai perastika. Ego exo na neogennito mpempi sto spiti . Einai ligon hmeron kai h koroula mou einai 6 xronon, pr otaki .

Exei enan oraiotato xiro vixa xoris myxes kai pyreto. Simera pou irthe h paidiatros na dei ton mpempi tin akroastike kai tis vrhke liga flammatakia. Ypo alles synthikes tha tis edine mono siropaki alla dystyxos prolhptika epeidi kykloforei iosi tis edose antiviosi gia na min kindineyei na kollisei kai o mpempis.

Exo agxothei poly giati an arrostisei to moro prin sarantisei paei kateutheian nosokomeio. O theos voithos......

Yparxei kammia alli mama me paidi sto dimotiko kai neogennito? Symvoules parakaloume.....

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

σε κατανοώ..κι εγώ στην ίδια φάση..εμείς μπήκαμε σοτ νοσοκομείο, με το μωρο 35 ημερων με ίωση που κουβάλησε η μεγάλη από την α δημοτικού.. παρακέντηση, αντιβίωση κλπ..μας είπαν να κάνουμε όλοι το αντιγριπικό , όταν γυρίζει από το σχολείο να πλένει χέρια, αλλαζει ρούχα, βάζει ορούς στη μύτη..και όταν είναι άρρωστη / κρυωμένη σε χωριστό δωμάτιο από το μωρό όσο γίνεται..και καλό εξαερισμό..τι να κάνεις , στο πρόγραμμα είναι αυτά..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...