Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα βάπτισης Ήλιος/Φεγγάρι

mbgeorgia

Recommended Posts

Αυτό λοιπόν είναι το θέμα που έχω σκεφτεί για το γιό μου που θα βαφτίσουμε αρχές Ιουνιου. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι ότι τα προσκλητήρια θα τα φτιάξω εγω και θα μπλέκεται ο ηλιος με το φεγγάρι θα ανοιγει σαν παράθερο, οι μπουμπουνιερες μάλλον θα είναι σαπουνάκια γιατί έχω βρει φόρμες για να τα φτιάξω, Η κολυμπήθρα θα είναι στολισμένη με ηλιους και μαργαρίτες. Τα χρώματα μου θα είναι το άσπρο και το κίτρινο. Μόνο αυτα έχω σκεφτεί και θα το εκτιμούσα να με βοηθήσετε. Θα ήθελα πολύ αν κάποιος έχει κάνει σαπουνάκια μπουμπουνιέρα να μου πεί τη γνώμη του, αν άρεσαν και πως τα έκανε αν ήταν δυσκολο. Επίσης αν κάποιος έχει φτιάξει μόνος του προσκλητήρια αν είναι εύκολο.

Διαφημίσεις

πολύ ωραίο θέμα και πρωτότυπο με το καλό η βάπτιση και να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Για τα σαπούνια δεν ξέρω δεν έχω κάνει ποτέ αν και θα μου άρεσε η ιδέα να ασχοληθώ να μάθω

Για τα προσκλητήρια τα έιχα φτιάξει εγώ στην βάπτιση της μικρής βρήκα εικόνες της διαμόρφωσα στο word και έγραψα τα λόγια και μετά το έβαλα στο picasa και το έφτιαξα λίγο, μπορεί να υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά εγώ σαν άσχετη αυτό βρήκα πιο εύκολο το τύπωσα σε ρυζόχαρτο και το έκανα πάπυρο

Προσκλητήρια είχα κάνει στικ αστέρια αλλά επειδή μου τελείωσε το υλικό και δεν μπορούσα να βρω άλλο τα έκανα πάπυρο τα έδενε με μια κορδέλα και κολλούσα πάνω στον φιόγκο μια κορώνα

Κοίτα τα προσκλητήρια να είναι φτηνά γιατί κακά τα ψέματα καταλήγουν στα σκουπίδια και δώσε βάση στην μπομπονιέρα που θα μείνει μετά ενθύμιο!

Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!

μην πελαγωνεις και μην απελπιζεσαι.

και εγωτο αστερι εχω σαν θεμα και βρηκα και ηλιους στα τζαμπο και το εμπλουτισα αστερι - ηλιος σε χρωμα μπλεκαι κιτρινο.

εινια νωρις ακομα για ετοιμασιες αλλα καλα κανεις και το σκεφτεσαι.

το προσκλητηριο μου ηταν ετοιμο, οικονομικο αλλα δενειχε αστερι πανω.ειχε εναν ηλιο.οκ.

μπομπο εκανα εγω σε σχημα καραμελας. αλλα για τη διακοσμηση χρησιμοποιησα αφροχαρτα και τα εκοψα σε σχημα αστεριου, με αυτα στολισα κολυμπηθρα και δισκους για μπομπο και γλυκα. εκανα και μπισκοτα σε σχημα αστερακι για να δωσω. επισης στο στολισμο θα βαλωκαι ηλιους απο τα τζαμπο και εβαλα και εναν στην κολυμπηθρα.

θα βαλω φωτοστοθεα μου και θα δεις.θα σου βαλω λινκ.

μεχρι τονιουνι μπορει να αλλαξεις χιλιες γνωμες.μπορεινα δεις κατι και να σου αρεσει και να το συνδυασεις.

Γιατι ν'αλλαξεις? Ειναι πολυ πρωτοτυπο θεμα, δεν το εχω ξαναδει. Και οι μπομπονιερες με τα σαπουνακια πολυ πρωτοτυπες και χρησιμες! Τις προσκλησεις μπορεις να τις φτιαξεις με ομορφα χαρτονια που θα βρεις σε βιβλιοπωλεια. Εγω το ειχα φτιαξει περιπου οπως το περιγραφεις, να ανοιγει σαν παραθυρο, μονο που εγω ειχα βαλει μια πεταλουδα (τη μιση απο τη μια μερια και την αλλη μιση απο την αλλη) κι εδενε στη μεση με κορδελες. μεσα ειχα βαλει αλλο χαρτονακι με το κειμενακι. Το εξωτερικο χαρτονι ηταν ροζ καρω και ηπεταλουδα κομμενη σε χαρτονι αναγλυφο ροζ λιγο γυαλιστερο. Αν ψαξεις υπαρχουν πολυ εντυπωσιακα χαρτονια. ποτε γινεται η βαφτιση?

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=2451007

δες και εδω. εβαλα καποιες φωτογραφιες.

εινια ωραιο θεμα και πρωτοτυπο. αματο επεργαστεις θα δεις οτι εινια ευκολο.

καλέ γιατί να αλλάξεις θέμα ωραιότατο είναι!!! αλλά τώρα είδα ότι θα κάνεις την βάπτιση τον ιούνιο έχεις μπροστά σου πολύ καιρό να πειραματιστείς και να δεις

kourkoumpini γιατί δεν μπορώ να δω τις φώτο?

Αχ σας ευχαριστώ πολύ για την υποστηριξή σας και που σας αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι έκανα κάποια δοκιμαστικά και δε μου πολύ άρεσε, νομίζω ότι θα ήταν ωραίο θέμα για πάρτυ. Φαίνεται πρόχειρη δουλειά από το κόψιμο, θα προσπαθήσω να βάλω φώτο. Μήπως ξέρετε που θα βρώ οικονομικό χαρτί Α4 ανάγλυφο? Κάνει καμμία scrapbooking να μου στειλεί τιμή για το προσκλητήριο που θέλω να φτιάξω?

kourkoubini ούτε εγω μπορώ να δω τις φωτο σου!!!!

Παρεμπιπτόντως το θέμα φεγγάρι/ήλιος είναι και συμβολικό, συμβολίζει την ισορροπία του μέσα μας με το έξω μας...

εινια κανονικα στο θεμα. ελπιζω να καταφερες να τις δεις.

ξερεις ποσα δοκιμαστικα εκανα εγω για να τα πετυχω; επισης ειχα μια γενικη εικονα αλλα προσαρμοστηκα και στο τι βρηκα απο αποψη υλικων και ποσοσ ακριβα ηταν.

ισως βρεις στα τζαμπο αυτα που θελεις.

Αυτό έφτιαξα ελπίζω να μην με κοροϊδέψετε. Είναι η πρώτη προσπάθεια. Το χαρτόνι έχει βελούδινη υφή. Ξέρει κανείς από που θα πάρω οικονομικό χοντρό χαρτί με σχέδια?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=465456043486033&set=a.465456040152700.106814.464300286934942&type=1&theater

Διαφημίσεις

Αυτό έφτιαξα ελπίζω να μην με κοροϊδέψετε. Είναι η πρώτη προσπάθεια. Το χαρτόνι έχει βελούδινη υφή. Ξέρει κανείς από που θα πάρω οικονομικό χοντρό χαρτί με σχέδια?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=465456043486033&set=a.465456040152700.106814.464300286934942&type=1&theater

Σοβαρολογεις? Ειναι υπεροχο! Νομιζω δε χρειαζεται καμια αλλαγη!

Το σκέφτομαι ακόμη σε ευχαριστώ πολύ αλλά είναι πολύ δύσκολο το κόψιμο του. Βέβαια αν είμαστε οικονομικώς καλά και του κάνουμε πάρτι με τα όλα του κάποια στιγμή σαν θέμα σίγουρα θα παίξει. ακόμα μου αρέσει, γιατί όπως είπα είναι και συμβολικό.

Ψάχνω τώρα για ωραίο διακοσμημένο χαρτί ανάγλυφο και οικονομικό, Είμαι τώρα περισσότερο προς το θέμα "Βάφτιση" Θέλω δηλαδή η πρόσκληση να είναι ένα μωράκι που θα μπαίνει στο φάκελο κολυμπήθρα η οποία θα έχει και κορδέλα με το στολισμό που θα έχω κάνει στην κολυμπήθρα. Επειδή εδώ όμως έχω βάλει άλλο τίτλο στο θέμα μου θα ανοίξω άλλο να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια. Βέβαια δε μου έχει γράψει καμία που θα βρω οικονομικό χαρτί ωραίο.

εινια παρα πολυ ομορφο. εινια δυσκολο στοκοψιμο, εχεις δικιο αλλα πραγματικα εινια εξαιρετικο. μου αρεσε παρα πολυ.

μεσω ιντερνετ δεν μπορεσες να βρεις οικονομικο χαρτι; στα τζαμπο δεν ξερω αν εχει αυτο που ακριβως θελεις.

Σε ευχαριστώ kourkoumpini, έχω σταματήσει το ψάξιμο προσωρινά όταν θα κάνω κάτι καινούριο θα σε ενημερώσω, με το καλό να γινει η βάπτιση σου εύχομαι!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...