Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λεύκωμα σε ούρα (ίχνη) σε μωρό 4μηνών

Recommended Posts

Τι σημαίνει αυτό βρε κορίτσια; Το απόγευμα θα μιλήσω με την παιδίατρο και με έχει φάει η αγωνία. Η μικρή μου εδώ και μια βδομάδα ανεβοκατεβάζει πυρετό, από 37.6 σε 37.3, σε 37 κτλ. Η παιδίατρος μου είπε ότι είτε πρόκειται για μια ιωσούλα είτε για ουρολοίμωξη. Με έβαλε και της έκανα γενική ούρων και όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από αυτό που μου κάθισε άσχημα ''λεύκωμα: ίχνη''. Με πρώτη ματιά στο ίντερνετ είδα ότι συνδέεται με τα νεφρά και θορυβήθηκα. Κάποια μανούλα να μου πεί την εμπειρία της;;;

Διαφημίσεις

Τι σημαίνει αυτό βρε κορίτσια; Το απόγευμα θα μιλήσω με την παιδίατρο και με έχει φάει η αγωνία. Η μικρή μου εδώ και μια βδομάδα ανεβοκατεβάζει πυρετό, από 37.6 σε 37.3, σε 37 κτλ. Η παιδίατρος μου είπε ότι είτε πρόκειται για μια ιωσούλα είτε για ουρολοίμωξη. Με έβαλε και της έκανα γενική ούρων και όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από αυτό που μου κάθισε άσχημα ''λεύκωμα: ίχνη''. Με πρώτη ματιά στο ίντερνετ είδα ότι συνδέεται με τα νεφρά και θορυβήθηκα. Κάποια μανούλα να μου πεί την εμπειρία της;;;

Είχαμε το ίδιο. Μην ανησυχείς,εμάς είχε πάθει μια μικρή αφυδάτωση και το εμφάνισε. Της δώσαμε πολλά νερά και το θέμα τελείωσε. Ρώτα βέβαια και τη γιατρό σου.

Η γιατρός μου, μου έκανε κάτι χμ..χμ.. μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ιωσούλα αλλά περιμένει και τα αποτελέσματα της καλλιέργειας. Κατάλαβα ότι κάτι έχει στο νου της, αλλά δεν μου είπε και ανησύχησα η αλήθεια είναι. Δεν μου είπε κάτι για αφυδάτωση, νερό δεν δίνω ακόμη στο μωρό, είναι 4 μηνών και μου είπε ότι πίνει μόνο γάλα και από εκεί αναπληρώνει την ανάγκη του για υγρά. Βέβαια δεν πολυπίνει ποσότητες αυτές τις ημέρες, δεν ξέρω αν είναι λόγου πυρετού ή ζέστης. Αλλά προσπαθώ κάθε τρίωρο να τρώει, έστω και λίγο.

Και εμενα ειχε βγάλει λευκωμα ιχνη σε γενικη ουρων που του εκανα 12 μηνων και η γιατρος μου ειπε να το ξεχάσω αλλά μετα απο λιγο καιρο επισκευθηκα νεφρολογο για δικο μου θέμα που απεκτησα απο την εγκυμοσυνη και τον ρωτησα και μου ειπε οτι α μωρα βγάζουν ιχνη λευκωματος μετα απο ιωση και τοτε θυμηθηκα οτι μόλις ειχε ξεπεράσει μια γαστρεντεριτιδα εκεινη την εποχή. Μη φοβάσαι δεν ειναι τιποτα αμα θες μετα απο κανα μηνα επανελαβε την εξεταση και θα δεις. Εγω για να βεβαιωθω το εκανα και δεν ειχε τιποτα. Περαστικά σας