Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα ....ο μπεμπης μου ειναι 3 μηνων και θηλαζουμε αποκλειστικα!!!το κακο ειναι οτι δεν εκμεταλευομαι τον θηλασμο οταν ειμαι εξω!!!ντρεπομαι να θηλασω σε καφετερια η' ταβερνα και ετσι δεν βγαινουμε πολυ εξω με τον αντρα μου!!!πρεπει με το που τον θηλασω στο σπιτι να ειμαστε ετοιμη για να κερδισουμε και το 5 λεπτο!!γιατι στο 2ωρο συνηθως τρωμε!!εντομεταξυ ο μπεμπης κουνιεται -τεντωνετε οταν τρωει και φοβαμαι μην φυγει το σεντονι που θα τον σκεπαζω και μεινω με το βυζι εξω!!!πειτε μου κανα trick

Διαφημίσεις

Και ο μάρσιπος είναι μία πολύ καλή:-D!Εγώ με τον μάρσιπο έχω κάνει τους θηλασμούς!Περπατάω στον δρόμο και θηλάζω ,κάνω τα ψώνια μου στο σούπερ μάρκετ και θηλάζω:lol:!Ένα ring sling θα σε σώσει;)!!!

Εγω θηλαζω παντού!!! Διακριτικά αλλα δεν ντρέπομαι καθόλου! Το θεωρω το πιο φυσιολογικο πράγμα του κόσμου και το ίδιο και ο καλός μου!!! Πάντως ενα πανάκι ή το sling μπορει να σε βοηθήσει πολυ! Υπάρχουν και ειδικα καλύμματα θηλασμου που επίσης είναι πολυ ωραια! Αν θες να σου πω site

Να πάτε για ένα μπάνιο!

Είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις λίγο το πάνω μέρος του μπικίνι και να θηλάσεις.

Άλλες κάνουν τόπλες εσύ που ταΐζεις το μωρό σου γιατί να ντρέπεσαι;;;; :rolleyes:

Κι εγώ πέρασα από αυτή τη φάση αλλά μόλις το κάνεις μία φορά μετά "ξεντροπιάζεσαι" και δεν σταματάς πουθενά!!!! (μέχρι και σε εκκλησία έχω θηλάσει!) :-D

2IW7p3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

amelie πες μου το site ...πηγα στην παραλια για μπανιο και εχω παρει μια σκηνη για παραλια που χωραει ισα ενα ατομο ,για τον μπεμπη την πηρα..και μπηκα εκει καιι θηλασα ...εκανα την αρχη !!!!!για εξω δεν μπορω ακομα ..εν το μεταξυ δεν τρωμε και ηρεμα ..παιζει με το στηθοσ μου τεντωνεται κοιμαται κ.λ.π

ω ναι!!

κι εγω θηλαζα παντου για 18 μηνες!!

το θεωρω φυσιλογικοτατο οποτε δε μπηκα ποτε στη διαδικασια να ψαξω πως θα καλυπτω το στηθος...

σ αυτο ομως που το παιδι δε φαινοταν ποτε οταν τυχαινε να θηλασει εκει ητανε στο sling....

Κ εγω 8 μηνες τωρα δεν το εχω τολμησει αλλα θα το κανω στην παραλια. Μου ερχεται πιο ευκολο. Επισης το προβλημα μου ειναι αλλο. Αν ειμαι μονο με το συζυγο ok ειναι κ περηφανος. Αν ειμαστε με παρεα φοβαμαι μηπως νοιωσουν αβολα, που ειμαι σιγουρη οτι θα νοιωσουν

FU2np2.png

παντου θηλαζα χωρις φοβο αλλα με παθος:Pκαι θηλαζω ακομα,μεχρι και σε γαμο τη θηλασα.αν πειναει το μωρο μου δεν με νοιαζει καθολου αν θα φανει το στηθος μου ή αν καποιος θα με παρεξηγησει.ουτε εχω βαλει ποτε σεντονακι για να καλυφθω ή οτι δηποτε αλλο.ειδικα τωρα με τη ζεστη η μικρη δεν ανεχεται τιποτα πανω της.να σου πω ολοι οι συγγενεις και οι φιλοι μ'εχουν δει να θηλαζω κ κανεις δεν ειχε θεμα.συνεχιζουμε να συζηταμε οπως κ πριν σαν να μην συμβαινει τιποτα...και στα τζαμπο την εχω θηλασει και στο mall και ηταν κι αλλες μανουλες που θηλαζαν.τι πιο ωραιο απο μια μαμα να προσφερει στο μωρο της:-D

Διαφημίσεις

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Η μικρή δεν τρώει και πολύ ήρεμα και ντρέπομαι να θηλάσω έξω! Εχει χρειαστεί βέβαια και πήγα στο αυτοκίνητο και φάγαμε. Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα ενα ring sling αλλά έχει αφόρητη ζέστη και ίδρωνα και εγώ και η μικρή στις πρόβες που κάναμε στο σπίτι. Θα το προσπαθήσω πάλι όμως και πιστευω να το συνηθίσουμε!

Εμείς θηλάζουμε παντού ακόμη. Το καλύτερο το έκανε προχθές που ήμασταν για καφε΄παρέα με τους κουμπάρους μας & γελούσαμε με κάτι και σήκωσε το κεφαλάκι του εκεί που έτρωγε και άρχισε να γελάει & αυτός!!!:):):)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Δε χρειάζεται να σκεπάζεις όλο το μωρό. Αν κατεβάζεις τη μπλούζα σκέπαζε το πάνω μέρος του στήθος σου με το σεντονάκι. Άμα σηκώνεις από κάτω τη μπλούζα, τυλίγεις το σεντονάκι γύρω από τη μέση σου για να μη φαίνεται η κοιλιά σου.

Αμα δε φαίνεται το στήθος σου γιατί να νιώθουν άσχημα οι φίλοι σου; Κι εμένα η μπέμπα μου πολλές φορές σταματάει και σηκώνει το κεφάλι από τη θηλή. παλιά φοβόμουν μη φαενί η θηλή. Όμως δε φαίνεται γιατί κρύβεται ανάμεσα στον αγκώνα σου και στο κεφάλι του μωρού.

Κι εγώ θηλάζω παντού. Όταν λέμε παντού, παντού. Χρησιμοποιώ το ρινγκ σλινγκ αντί για το σεντονάκι. Μαζεύω το ύφασμα τελείως και οι κρίκοι το συγκρατούν στη θέση του. Ανάλογα με τη μπλούζα που φοράω, το σλινκ καλύπτει ή το πάνω μέρος του στήθους μου ή το σώμα μου κάτω από το στήθος. Με το μωρό μέσα στο σλινγκ θηλάζω όταν δε βρίσκω κάπου να καθίσω. Θηλάζω δηλαδή περπατώντας με το μωρό σε όρθια θέση.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

Διαφημίσεις

Αναψυκτικό σκεφτόμουν όταν το έγραφα..... μωρέ ας πίνει ότι θέλει η γυναίκα εκεί θα κολλήσουμε. Αρκεί που και το μωρό πίνει αυτό που θέλει και πρέπει.

• 2 weeks later...

Εγώ έχω μονίμως μέσα στην τσάντα μου ένα λεπτό μαντήλι, το στερεώνω από την άκρη στο τιραντάκι του σουτιέν από κάτω, ίσα που σκεπάζω το κεφαλάκι του μωρού -γιατί έχει και ζέστη! και θηλάζω όπου βρίσκομαι!

ειναι γεγονος σημερα θηλασα εξω!!!!!!!!!!!!!!ολε!!!!!!!!!!!!!!ημουν σε ταβερνα κ μολις παραγγειλαμε αρχισε ο μπεμπης τα κλαματα...καθομασταν σε κεντρικο τραπεζι,,με εβλεπαν ολοι..αλλαξα τραπεζι ,,πηγαμε σενα ακρυανο κ τον σκεπασα μενα σεντονακι κ θηλασα..!ντραπηκα πολυ στην αρχη αλλα μετα πηρα το κολα'ι'...ευχαριστω πολυ ολες για το θαρρος!!!

ειναι γεγονος σημερα θηλασα εξω!!!!!!!!!!!!!!ολε!!!!!!!!!!!!!!ημουν σε ταβερνα κ μολις παραγγειλαμε αρχισε ο μπεμπης τα κλαματα...καθομασταν σε κεντρικο τραπεζι,,με εβλεπαν ολοι..αλλαξα τραπεζι ,,πηγαμε σενα ακρυανο κ τον σκεπασα μενα σεντονακι κ θηλασα..!ντραπηκα πολυ στην αρχη αλλα μετα πηρα το κολα'ι'...ευχαριστω πολυ ολες για το θαρρος!!!

Μπράβο! Καλή συνέχεια!

Εγώ θήλασα για 2 χρόνια και 3 μήνες. Και θήλαζα κι έξω φυσικά. Σκεπασμένη, γιατί δεν ήθελα να φαίνεται το στήθος. Και για μένα γιατί ντρεπόμουν αλλά και για τους άλλους, όχι για να μην ενοχληθούν, αλλά γιατί μάλλον θα ντρεπόντουσαν να με κοιτάνε! Είχα ένα λεπτό σεντονάκι ή μαντήλι μαζί και δεν είχα πρόβλημα! Στη θάλασσα ήταν πανεύκολο! Για χώρους εκτός θάλασσας σε σλινγκ σίγουρα είναι ακόμα πιο εύκολο!! Έχει το αστεράκι! Κάτσε να βρω το site!

EkcAp3.png

ειναι γεγονος σημερα θηλασα εξω!!!!!!!!!!!!!!ολε!!!!!!!!!!!!!!ημουν σε ταβερνα κ μολις παραγγειλαμε αρχισε ο μπεμπης τα κλαματα...καθομασταν σε κεντρικο τραπεζι,,με εβλεπαν ολοι..αλλαξα τραπεζι ,,πηγαμε σενα ακρυανο κ τον σκεπασα μενα σεντονακι κ θηλασα..!ντραπηκα πολυ στην αρχη αλλα μετα πηρα το κολα'ι'...ευχαριστω πολυ ολες για το θαρρος!!![/quote

Μπράβο! Να δεις που όσο το κάνεις τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσαι κ θα του πάρεις τον αέρα... Φαντάσου εγώ μιλάω με τους φίλους μας όταν είμαστε έξω κ ταυτόχρονα ο μπέμπης τρώει κ πάει κ έρχεται στην θηλή γιατί παίζει :lol:(είναι 8 μηνών κ κάτι)τραβάει πολλές φορές το μαντήλι με το χέρι του κ κανείς δεν αισθάνεται άβολα γιατί δεν φαίνεται κάτι.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius