Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλουσ!

Επανέρχομαι μετα από ενα χρόνο.

Περυσι το φεβρουάριο έμεινα έγκυοσ και το παιδάκι το χάσαμε λόγω τοξοπλάσματοσ. Διέκοψα την κύηση επειδη κανενασ γιατροσ δεν μου έδινα παραμικρη ελπίδα για υγιεσ παιδί. Τραγικη ιστορια, δυσκολεσ στιγμεσ, ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει καθόλου, είμαι γεμάτη τύψεισ. Δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτώ το γεγονοσ, το παλεύω πολυ μεσα μου για να μην καταλαβει κανεισ τιποτα.

Το ίδιο χρόνο τον οκτωμβριο ξαναμένω έγκυοσ, αλλά το παιδι πέθανε στην 6 εβδομάδα κυησησ. Είχα ένα μεγάλο αιματωμα στη μήτρα και αυτο μάλλον προκάλεσε το θάνατο. Και η κάρδια του δεν χτυπουσε καλά για να μπορεσει να παλέψει.

Μετα την δευτερη παλλίνδρομη έκενα όλεσ τισ εξετάσεισ μηπωσ και βρούμε απο που προήλθε αλλά όλεσ οι εξετάεισ βγηκαν καλέσ. Το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονοσ.

Και τώρα από το ιανουάριο κάνουμε προσπάθειεσ για παιδι αλλά τίποτα. Ο κύκλοσ είναι ακριβωσ 28 ημέρες δεν καθηστερει ουτε λιγάκι. Χθέσ μου ήρθε πάλι η περίοδοσ, στεναχωρήθηκα ως συνήθωσ. Σκέφτομαι να ξαναπάω σε γιατρο όταν μου τελειώσει η περίοδοσ, τι αλλό να κάνω?

Εκει που δεν είχα τιποτα, κανένα πρόβλημα γονιμότητασ εφτασα στο σημειο να μην μπορω να κάνω παιδι. Τι άλλο να κάνω? Υπάρχει κανεισ που έχει περασει κάτι αντίστοιχο και τελικά κατάφερε να κάνει παιδι?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελα μου και χαλαρωσε.Προσπαθειτε ΜΟΝΟ 5 μηνες9καλα δεν καταλαβα?ιανουαριο ειπες) μ...χαλαρωσε και πηγαινε σε ενα γιατρο αν θες για να σου φυγει το αγχος.;)μια χαρα εισαι

Εγω για το δευτερο παιδακι μου προσπαθουσα 1 χρονο σχεδον...κουλ

τον δεκεμβρη του 10 εχασα το αγγελουδακι μου στην 33η εβδομαδα.εμεινα εγκυος το νοεμβρη του 11.αλλα ειχα πολυ μα πολυ αγχος.αν καταφερεις κ το ξεχασεις για λιγο θα τα καταφερεις.σου ευχομαι τα καλυτερα

Ελενη διαβασα τον τιτλο σου και πανικοβληθηκα!

Διαβασα μετα και την ιστορια σου και λεω τελικα οτι εσυ πανικοβληθηκες και μαλιστα χωρις λογο!!

Εχω και γω 2 αποβολες στο ιστορικο μου και ακομα δεν εχω παιδακι, εδω και 1 μηνα αρχισαμε προσπαθειες..

Αυτο ποου θελω να σου πω ειναι οτι ο πανικος ειναι το χειροτερο σε αυτη τη φαση,..

Ναι, ειχες 2 ασχημες εμπειριες οπως τοσες πολλες -δυστυχως- κοπελες που ειμαστε εδω μεσα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορεισ να κανεις παιδια...

Σε παρακαλω, να δεις που μολις ησυχασεις κ συ ολα θα ερθουν κ θα γινουν μια χαρα θα πανε ολα..

Μην εχεις ανησυχιες , καταλαβαινω πως νοιωθεις και γω τα ιδια, αλλα ας μη σκεφτομαστε ετσι.. αλλοστε δεν προσπαθειτε καιρο!!

Να προσεχεις και να εισαι αισιοδοξη και θα ερθει και το μπεμπουλινι!!!!

Καλέ μην στεναχωριέσαι! Εμεινες δυο φορες εγκυος μεχρι τωρα και θα δεις που θα ξαναμεινεις! Ο γυναικολογος μου και ενα βιβλιο που διαβασα σχετικα λενε πως ειναι μυθος πως καθε μηνα εχουμε ωορρηξια παρολο που καθε μηνα εχουμε περιοδο. Ο αλλος μεγαλος μυθος ειναι πως αμα αγχωνεσαι θα αργησεις να μεινεις εγκυος! Μια χαρα θα ξαναμεινεις αλλα να θυμασαι πως ωορρηξια μπορει ναχεις πχ μονο οχτω φορες το χρονο αρα δε σημαινει πως αμα σου ερθει η περιοδος σωνει και καλα δε τα καταφερες εκεινο το μηνα. Και μην εχεις τοσες τυψεις για τη διακοπη. Αμα εσυ νιωθεις ετσι ολες οσες διακοψανς κυηση (δηλαδη χιλιαδες γυναικες) για λιγοτερο σοβαρους λογους πχ ηταν απροσμενη η κυηση τι πρεπει να κανουν... Να πηδηξουν απο το μπαλκονι :-D

Διαφημίσεις

Γεια σου κ απο μένα! Εγω είχα μια παλλίνδρομη κύηση κ ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, παρόλα αυτά θα σου πω πως πρέπει να το παλέψεις κ να αποβάλλεις το άγχος διότι δεν δημιουργείς ευνοικό περιβάλλον για ένα μωρό.

Επίσης, εκτός απο τις εξετάσεις που έχεις κάνει, έκανες σαλπιγγογραφία ή υστεροσκόπηση? Εμένα μετά απο την παλλίνδρομη δημιουργήθηκαν συμφύσεις στην μήτρα οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στην εμφύτευση του ωαρίου. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για υστεροσκόπηση.

Εφόσον έμεινες έγκυος δυο φορές δεν νομίζω οτι ξαφνικά απέκτησες πρόβλημα γονιμότητας.

Όλα θα πάνε καλά, για όλες μας!

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

καλησπερα ελενη! ειχα κι εγω δυο ατυχιες, πριν 3 και 4 χρονια αντιστοιχα. Η μια νωρις νωρις, στην 5η μολις εβδομαδα (κενος σακος), και η αλλη στην 9η εβδομαδα. Τωρα, κατω απο τελειως διαφορετικες συνθηκες (αλλη ψυχολογια, αλλος συντροφος) ειμαι 6 εβδομαδων (στη δευτερη προσπαθεια) και τρεμω μην εχει κι αυτη η εγκυμοσυνη την ιδια καταληξη. Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα ομως, οτι αυτη ειναι μια νεα ευκαιρια και οτι τωρα ΠΡΕΠΕΙ γαμωτο ολα να πανε καλα. Μας το χρωσταει η φυση να πανε ολα καλα! Εγκυος οπως λενε τα κοριτσια μπορεις να μεινεις, διαπιστωμενα.. Πεισμωσε, σκεψου οτι η τριτη θα ειναι και η τυχερη και απολαυσε την περιοδο των "προσπαθειων" οσο μπορεις γιατι μετα δυσκολα τα πραγματα φιλεναδα!! Τις θερμοτερες ευχες μου, να εισαι δυνατη και να σου πανε ολα ομορφα

ExxSp3.png

Καλημερα κοριτσια,

Σασ ανατατωσα με το θεμα, αλλα ολα αρνητικα βλεπω γυρω μου. Ευχαριστω που μου δωσατε κουραγιο και πρέπει μαλλον να αποκτισω υπομονη. Δεν ερχονται όλα τη στιγμη που τα θέλουμε.