Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να βάλω 2 ντουλάπες σ' ένα υπνοδωμάτιο;

Recommended Posts

Καλημέρα, θέλω τη γνώμη σας. Το υπνοδωμάτιο του μικρού είναι πολύ ευρύχωρο και εκτός από τη βασική του ντουλάπα μπορεί να χωρέσει μία επιπλέον 1.50 μέτρο περίπου ίσως και λίγο παραπάνω, χωρίς να εμποδίζει πουθενά.

Στο δικό μας υπνοδωμάτιο υπάρχει μία ντουλάπα που με το ζόρι χωράει τα ρούχα του άντρα μου. Ο μικρός προς το παρόν δεν έχει πολλά ρούχα και έχω βολέψει και τα δικά μου στη ντουλάπα του, στο μέλλον όμως;

Πείτε μου τη γνώμη σας, να κάνω και τη δεύτερη στο δωμάτιο του παιδιού ή δεν είναι σωστό να υπάρχουν δυο ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο;

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

Καλημέρα, θέλω τη γνώμη σας. Το υπνοδωμάτιο του μικρού είναι πολύ ευρύχωρο και εκτός από τη βασική του ντουλάπα μπορεί να χωρέσει μία επιπλέον 1.50 μέτρο περίπου ίσως και λίγο παραπάνω, χωρίς να εμποδίζει πουθενά.

Στο δικό μας υπνοδωμάτιο υπάρχει μία ντουλάπα που με το ζόρι χωράει τα ρούχα του άντρα μου. Ο μικρός προς το παρόν δεν έχει πολλά ρούχα και έχω βολέψει και τα δικά μου στη ντουλάπα του, στο μέλλον όμως;

Πείτε μου τη γνώμη σας, να κάνω και τη δεύτερη στο δωμάτιο του παιδιού ή δεν είναι σωστό να υπάρχουν δυο ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο;

καλημερα...

εγω παντως θα εβαζα κ δευτερη ντουλαπα...νομιζω οτι ειναι προτιμοτερο να ειναι κατι κλειστο,δηλαδη αντι για ραφια...μιλαω για θεμα σκονης κ γενκα υγιεινης για το παιδι.....

εγω σε λιγους μηνες θα κανω καινουργιο παιδικο κ δεν θα εχω καθολου πραγματα,παιχνιδια εκτεθημενα στο δωματιο....

ολα σε ντουλαπες,συρταριερες,γενικα κλειστα..

καποιοι λενε οτι τα πλαστικα παιχνιδια απαγορευονται να ειναι στον χωρο που κοιμαται το παιδι......

ευχομαι να σε βοηθησα......

αλλα εαν υπαρχει χωρος κ δεν ενοχλει το παιδι,βαλε την ντουλαπα να βολευτεις.....

Ναι καλέ, αφού έχεις χώρο το συζητάς;;;Βάλε και τη δεύτερη να ξενοιάσεις!!!!

Μπορείς να την ντύσεις απέξω με ένα παιδικό θέμα (π.χ. με τον μίκυ μάους) κι έτσι να ταιριάξει στο παιδικό δωμάτιο τόσο όμορφα που κανείς δεν θα σκεφτεί ότι ''φόρτωσες'' το δωμάτιο του παιδιού με 2 ντουλάπες!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Κι εγώ έτσι το έχω σκεφτεί, τώρα που το παιδί δεν έχει πολλά ρούχα, φτιάχνοντας την δεύτερη ντουλάπα να αποθηκεύουμε μέσα όλα τα παιχνίδια του, να γλιτώσουμε την σκόνη και την ακαταστασία. ;)

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις