Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πειραματικά σχολεία και μετακίνηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος αν στα πειραματικά σχολεία προσφέρεται κάποιου είδους μετακίνηση των μαθητών, δεδομένου ότι συγκεντρώνουν μαθητές από διαφορετικές περιοχές;

ενδιαφέρομαι ειδικά για τη Ράλλειο (για να γίνω πιο συγκεκριμένη ;) )

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

Γνωρίζει κάποιος αν στα πειραματικά σχολεία προσφέρεται κάποιου είδους μετακίνηση των μαθητών, δεδομένου ότι συγκεντρώνουν μαθητές από διαφορετικές περιοχές;

ενδιαφέρομαι ειδικά για τη Ράλλειο (για να γίνω πιο συγκεκριμένη ;) )

Από όσο ξέρω δεν προβλέπεται.

Είναι δημόσια σχολεία και αποτελεί επιλογή των γονίων να στείλουν εκεί το παιδί τους. Για τα δημόσια σχολεία προβλέπεται μετακίνηση των μαθητών δωρεάν (είτε με λεωφορεία, είτε με ταξί) εάν δεν υπάρχει σχολική μονάδα στην περιοχή τους.

Από όσο ξέρω δεν προβλέπεται.

Είναι δημόσια σχολεία και αποτελεί επιλογή των γονίων να στείλουν εκεί το παιδί τους. Για τα δημόσια σχολεία προβλέπεται μετακίνηση των μαθητών δωρεάν (είτε με λεωφορεία, είτε με ταξί) εάν δεν υπάρχει σχολική μονάδα στην περιοχή τους.

είδα κάπου googlaροντας ότι στην πατρα ας πουμε, υπάρχει μετακίνηση με πούλμαν. μπορεί να μην προσφέρεται ως δωρεάν παροχή, αλλά με κάποιο κόστος υπό τον συντονισμό των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Εξού και η ερώτηση... είπα μήπως κάποιος γονιός της παρέας, έχει παιδί στη ράλλειο και μπορεί να με διαφωτίσει...

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

• 4 weeks later...

ναι υπαρχει τροπος μετακινησης -στην Ραλλειο αναφερομαι και εγω- αλλα ειναι επι πληρωμη των γονιων.

Στοιχιζει 120 τον μηνα αλλα υπαρχουν και πιο οικονομικα.

Εκτως αν βρεις καποιο παιδακι κοντα σας και πηγαινεται εναλαξ, οπως κανουμε στο περιπου και εμεις.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!