Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Ο μικρός μου έκλεισε τους 6 μήνες στις 28/5 και ενώ γυρνάει μπρούμυτα δεν γυρνάει ανάσκελα με αποτέλεσμα να ΄κλαίει συχνά και το βράδυ αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί δεν τα καταφέρνει.Επιπλέον φοβάμαι για τον βραδυνό του ύπνο μη τυχόν πάθει κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κανένα τρόπο για να τον διευκολύνω?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Ο μικρός μου έκλεισε τους 6 μήνες στις 28/5 και ενώ γυρνάει μπρούμυτα δεν γυρνάει ανάσκελα με αποτέλεσμα να ΄κλαίει συχνά και το βράδυ αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί δεν τα καταφέρνει.Επιπλέον φοβάμαι για τον βραδυνό του ύπνο μη τυχόν πάθει κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κανένα τρόπο για να τον διευκολύνω?

Ευχαριστώ

Να μην αγχωνεσαι κορίτσι μου.Εμενα η κόρη μου γύρισε απο μπρουμυτα ανάσκελα κοντά 8 μηνών.Δεν τα κατάφερνε με τίποτα.Μπορει να γίνει απο μέρα σε μέρα,έτσι ξαφνικά.Ενας καλός τρόπος ειναι να τον βάζεις μπρουμυτα και να τον γυρνας ανάσκελα σιγά σιγά και να του μιλάς.Η να του βάζεις παιχνιδάκι αγαπημένο του απο πάνω για να προσπαθήσει απο μόνος του να το πιασει.Και προς θεού,δεν παθαίνει τίποτα στον βραδινό του ύπνο.Να τον χαίρεσαι.

adEup3.png

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.γενικά δεν είναι μόνο θέμα αγχους αλλά παιδεύεται κιολας ο καημενουλης.αλλα τι να κάνουμε??θα τα καταφέρει.και εσυ να την χαιρεσαι

και γω ανχωνομουν τρελα μια και η μικρη μου δεν γυριζε ουτε απο μπρουμητα αναποδα ουτε το αντιθετο.στους 10 μηνες τα κανε ολα.τωρα ειναι ετοιμη να περπατησει και δεν την κραταω.μην ανχωνεσαι ολα θα τα κανει

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

πραγματι μια μερα στα ξαφνικα θα σου κανει και κατι καινουργιο και στην προκειμενη να σου γυρισει μονο του απο μπρουμυτα ανασκελα.

Εμενα μπορουσε να κανει αυτο αλλα οχι το αντιθετο.ωσπου ενα πρωι ξυπνησα και τον βρηκα στην κουνια μπρουμυτα και την ιδια μερα αρχισε να πιανει και να παιζει και με τα πατουσακια του,που και γι'αυτο ανυπομονουσα.:D

Ετσι ξαφνικα ολα,οπως και οταν ξαφνικα πρωτοαρχισε να γυρναει κι αυτο πανω στον καναπε διπλα μου μαλιστα,και επεσε και κατω..:-(

Ασ'τα...

Απο τοτε ομως ξερω και πηρα ολα τα μετρα ασφαλειας και προστασιας.

Τα κανει αυτα τωρα που ειναι 4,5 μηνων αλλα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο οκ?

Δεν εχουν ολα τους ιδιους ρυθμους αναπτυξης....

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι 5 παρα 2 μερες κ εκτος απο 1 μοναδικη φορα που μου γυρισε απο ανασκελα σε μπρουμητα δεν το εχει ξανακανει..ουτε κ το αντιθετο βεβαια! οταν νιωσει ετοιμη πιστευω θα το κανει..ετσι αγχωνομουν κ που δεν πιανει τα παιχνιδια της κ τωρα ειναι με μια κουδουνιστρα σε καθε χερι κ τα εχει σαν ντεφια!!!!!:-D:grin: ταυτοχρονα τσιριζει κ απο την χαρα της κ ειναι λες κ ειμαστε στα μπουζουκια απο τις 9 το πρωι!!!!!!:-D:grin::-D

Xc60p3.png ghL0p3.png

• 3 months later...

η δικιά μου είναι 8μηνών κ δεν γυρνάει απο μπρούμυτα ανάσκελα αλλα ούτε κ το αντίστροφο..πιστεύω είναι θέμα χρόνου..όταν είναι ανάσκελα κ τις βάζω δύναμη με το χέρι μου να γυρίσει, γυρνάει μπρούμυτα, λίγο ατσούμπαλα βέβαια!!γιατι πέφτει πάνω στο χεράκι της!!αλλα την κάνει την κίνηση........και πάλι λέω ειναι θέμα χρόνου κ παιδιού..

• 4 months later...

καλημερα!! η κορουλα μου ειναι δυο εβδομαδεσ πριν να κλεισει τον 6ο και δεν εχει γυρισει ακομα απο μπρουμυτα ανασκελα. μπορω να την βοηθησω με καποιο τροπο;;

καλημερα!! η κορουλα μου ειναι δυο εβδομαδεσ πριν να κλεισει τον 6ο και δεν εχει γυρισει ακομα απο μπρουμυτα ανασκελα. μπορω να την βοηθησω με καποιο τροπο;;

ειναι ακριβως ετσι οπως τα λενε οι μανουλες παρακατω!! θα το κανει μονο του!! εγω αφηνα την μικρη μου στο παρκοκρεβατο οταν εκανα δουλειες και αλλες φορες την αφηνα ανασκελα και αλλοτε μπρουμυτα κοιταζοντας την βεβαια συνεχεια ενω εκανα δουλιτσες!!και μια μερα εκει που την αφησα μπρουμυτα γυρναω μετα απο 2 λεπτα και τσουπ να σου η μικρη ανασκελα!!δεν ξερω πως το εκανε!! παντως ουτε πονεσε ουτε χερακι πιαστηκε ουτε τιποτα!! ηταν περιπου 6-7 μηνων!! μην αγχωνεσαι...μεχρι τοτε να της αλλαζεις μονη σου θεσουλα για να μην πιανεται το κορμακι της και ολα θα γινουν!!

• 3 months later...

hello! η αληθεια ειναι οτι και εγω το εβρησκα ανυσιχιτικο αλλα με τα λεγομενα σας ειμαι οκ....

και εμενα μια κ μοναδικη φορα το εκανε πριν καποιες μερες και δεν το εχει ξανακανει ενω προσπαθει....

ειναι 6 μηνων.... αλλα με ενθαρινει γιατι τουλαχιστον καθετε σχεδον τελειως μονος του!!

:)

Διαφημίσεις