Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

καλησπέρα...Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω αγχωθεί! Είμαι στην ενδέκατη εβδομάδα και από την αρχή είχα πολλά υγρά. Εδώ και καμιά εβδομάδα εχω πολλά καφέ υγρά. Υπάρχει περίπτωση να είναι σημάδι αποβολής: Το λέω γιατί γενικά κουράζομαι πολύ, δουλεύω, αγοράσαμε σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα και τρέχω όλη μέρα για τα καινούργια έπιπλα, κουζίνα, μπάνιο, όλα από την αρχή..και φυσικά με τρελό άγχος για τα χρήματα που ποτέ δεν φτάνουν για όσα θέλεις. Λέτε να γίνει καμιά στραβή και να ψάχνομαι μετά::Αλλά και τί να κάνω::Ο άντρας θα πάει να διαλέξει κουζίνα και σαλόνι::Εγώ θέλω να τα διαλέξω...και αγχώνομαι που αγχώνομαι....Λέτε να είναι ανυσηχητικό σημάδι:: Δεν πονάω καθόλου να σημειώσω..Ευχαριστώ..

Διαφημίσεις

Καλά και κάθεσαι ακόμα;;;;;;;

Εγώ με το που είχα κάτι σταγόνες (στην 6η) ρώτησα αμέσως το γιατρο, έκανα εξέταση, δεν ήταν τίποτα, αλλά έμεινα στο κρεβάτι μια εβδομάδα προληπτικά!!!!!!!

Δεν σου είπαν να μην κουράζεσαι το πρώτο τρίμηνο;;;; :?

Μια χαρά τα κατάφερα...Σήμερα μίλησα με τον γιατρό μου, μου την είπε άσχημα γιατί καθυστέρησα να τον ενημερώσω. Εγώ η χαζή δεν τον πήρα για να μην τον ενοχλήσω και γιατί λίγο ντρεπόμουνα. Με το που του είπα για τα καφέ υγρά μου είπε άδεια από την δουλειά 1 εβδομάδα στο κρεβάτι, τέρμα οι δουλειές και τα έπιπλα και οι κουζίνες, μου έδωσε φάρμακα να παίρνω από κάτω 6 χάπια ημερησίως και αύριο θα πάω για υπέρηχο να δούμε ότι όλα είναι καλά... Αν έχω κάνει κάτι στο παιδί, αν έχει γίνει καμιά ζημιά.. ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...Τρέμω μέχρι αύριο...Απλά ήθελα να σας το πω να το βγάλω από μέσα μου γιατί όλη μέρα κλαίω για τις βλακείες που κάνω....Σνιφ..

Διαφημίσεις

neamanoula, μην στενοχωριεσαι. Δεν εκανες κακο στο μωρακι σου, τα υγρα ηταν μια προειδοποιηση, γιατι το παραεκανες με τις δουλειες. Σιγουρα με τις οδηγιες του γιατρου, την ξεκουραση και τα υποθετα (προγεστερονη ειναι αυτα, που θα κανει το θαυματακι της) ολα θα ειναι μια χαρα! :D

Οχι κλαματα, να σε δει αυριο το παιδι και με ματια πρησμενα...δε λεει!

Ελα, κανε χαδακια στην κοιλιτσα και χαμογελασε!

AF1CatAgrey.gif

...και τον γιατρουλη τον ειδοποιουμε με το παραμικρο, αυτη ειναι η δουλεια του...ενταξει, δεν λεω τιποτα αλλο...ελα παμε...χαδακια...Flowers-Smiley.gif

Συγγνώμη κιόλας αλλά...καλά έκανε και στην είπε, τι ντρεπόσουν να πάρεις, γιατί τους πληρώνουμε καλέ; Από την άλλη μάλλον έπρεπε να σε καθησυχάσει και λιγάκι όπως έκανε ο δικός μου που πάντα επιμένει "μόνο άμα δούμε κόκκινο αίμα ανησυχούμε πραγματικά" οπότε περίμενε και τον υπέρηχο κι ελπίζω πραγματικά να είναι όλα καλά..

Ασε να σε φροντίσουν και λιγάκι :wink: Ξάπλωσε, διάβασε, άκου μουσική, κάνε διακοπές!!! (Κι εγώ εδώ που τα λέμε δεν πέρασα κι άσχημα εκέινη τη βδομάδα της ξάπλας συν ακόμα μία γιατί τα ξαναείχα τα καφέ-αν εξαιρέσεις την ανησυχία)

Καλό είναι φίλη μου να μην ξεχνάς ότι είσαι έγκυος. Οι πρώτοι 3 μήνες είναι πολύ σημαντικοί και απαιτούν ξεκούραση. Μην το παρακάνεις. Έχεις ένα μωράκι στη κοιλίτσα σου πρέπει να το προσέχεις όσο μπορείς.

Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν...οι έστω να προσπαθείς να τα κάνεις με πρόγραμμα και λίγα λίγα ώστε να μην κουράζεσαι και κινδυνεύει το μωράκι σου.

Και πάνω από όλα να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! :)

Διαφημίσεις

Έγραψα ένα νέο με θέμα 'super sos εχω φρικαρει.'Δεν είναι δυνατόν...Το μωρό είναι μια χαρά η μαμά είναι η άρρωστη...Διαβάστε το και απαντήστε μου σας παρακαλώ.....