Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΩΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?

Recommended Posts

Βρε κορίτσια έχω μια απορία

έχει λίγες μέρες που το μωράκι μου δεν με κλωτσάει όπως πριν και οι κινήσεις της είναι πιο ήρεμες.

Καταλαβαίνω ότι κουνιέται αλλά δεν είναι όπως όταν τρόμαζα απο τις κλωτσιές!!!!!

Τώρα συνέχεια τεντώνεται και η κοιλιά μου όλο κάνει εξογκώματα που κουνιούνται.

Είναι φυσιολογικό?

Μήπως επειδή μεγαλώνει δεν έχει αρκετό χώρο για να κουνιέται τόσο πολύ?(χαζή ερώτηση?)

Α και επίσης πλέον όταν κουνιέται μερικές φορές αισθάνομαι τα χτυπηματάκια αυτά απο κάτω.

Αχ πείτε μου θα σκάσω !!!!

Διαφημίσεις

Είναι ακριβώς όπως το λες!Έχει μεγαλώσει το μωράκι σου κ δε του φτάνει ο χώρος!

Μην ανησυχείς,έχεις μια απόλυτα φυσιολογική εγκυμοσύνη! :D

Πάντως αυτές οι στιγμές που νιώθεις το μωρό είναι μαγικές,ε?

Μακάρι να μπορούσαμε να τις κρατούσαμε στη μνήμη όπως σε μια φωτογραφία!

ουφ κι εγώ στεναχωριέμαι μήπως σφίνωσε πουθενά και δεν μπορεί να κουνηθεί...

όντως όταν κουνιέται είναι μαγικές στιγμές , που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!!!!!!!!!

σας ευχαρσιτώ κορίτσια

αφού να φανταστείτε απο την αγωνία μου χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί δεν μπορύσα να την αισθανθώ!

να είστε καλά :wink:

και που είσαι ακόμα :lol::lol: είναι μια χαρά απλά από δω και πέρα δεν θα πολυχωράει αλλά τα χτυπήματά της θα είναι πιο έντονα.

εμένα με δέρνει κανονικά :lol::lol:

έχει ήδη το κεφαλάκι της χαμηλά και κουνάει μόνο σωματάκι και ποδαράκι.έχει πολύ γέλιο να λες ¨ωχ, πιάνω το ποδαράκι.έλα μπέμπα πάρτο α΄πό κει, με πονάς"απίστευτες στιγμές όμως..

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα βρε κοριτσια παντως κοντευει να τα διαλυσει ολα εκει μεσα....συκωτι για συκωτι δεν θα αφησει το θηριο μου...κουνιεται υπερβολικα ασταματητα..αφου ωρες ωρες την μαλωνω :shock::lol::shock::lol::shock::lol: για να υσηχασει λιγο!!!!!!!!!!!!και εγω ελεγα τωρα που μεγαλωσε δεν θα πολυκουνιεται!!!!!!!

ας ρωτήσω και κάτι άλλο

έχει 2 μέρες που νιώθω κάτι τσιμπηματάκια απο κάτω

τι είναι αυτό πάλι ?

έχω την Παρασκευή ραντεβού στον γιατρό κι είπα αν μην τον ενοχλήσω

αυτα nikol μου ειναι φυσιολογικα παντως....μην ανησυχεις....γενικοτερα εχω παρατηρησει στην εγκυμοσυνη οτι εχουμε γινει πολυ ψειρες σε ολα!!!!!!!!!

αυτα nikol μου ειναι φυσιολογικα παντως....μην ανησυχεις....γενικοτερα εχω παρατηρησει στην εγκυμοσυνη οτι εχουμε γινει πολυ ψειρες σε ολα!!!!!!!!!

εμ είναι να μην γίνουμε, ειδικά όταν είναι 1η εγκυμοσύνη όλα είναι πρωτόγνωρα :roll:

Νικολ μου μην ανησυχεις καθολου τα τσιμπιματακια ειναι φυσιολογικα καθως προς το τελος οσο για το μωρο χωρος δεν υπαρχει πια για τουμπιτσες θυμαμαι και εγω τα εξογκωματακια που ηταν τα χερακια και τα ποδαρακια του μικρου μου. Ωραιες στιγμες...

Διαφημίσεις

nai etsi einai!egw gia na to katalavw oti kouniete ksaplwnw k vazw panw sthn koilia mou to tilekontrol k ayto kouniete!etsi to katalavainw! xaxaxaxaxaxaxaxa

ας το καλο ????

χαχαχα :lol:

και σε ποιο κανάλι παίζει ? :lol::D:lol::P

nai etsi einai!egw gia na to katalavw oti kouniete ksaplwnw k vazw panw sthn koilia mou to tilekontrol k ayto kouniete!etsi to katalavainw! xaxaxaxaxaxaxaxa

ας το καλο ????

χαχαχα :lol:

και σε ποιο κανάλι παίζει ? :lol::D:lol::P

xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaax s ola ta kanalia!xwris eksereseis! xxaxaxaa

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ...Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ-ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ"....

:lol:

καλα νομιζω πως ειμαστε το ιδιο..ολο τον καιρο εκανα αμαν και πως για να ακουω τον μπεμπη..μια απολυτη ηρεμια πολλες φορες ανησυχω..φαντασου τωρα...αχ τα μωρα θα μας σκασουν καλε!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

τελικά Όχι δεν μπορείς να δώσεις εξηγήσεις για το τίποτα!!!!

εκεί που δεν πολυκουνιόταν απο χθες το βράδυ δεν έχει σταματήσει να χορεύει :lol:

δεν τρώγομαι με τίποτα αλλά τι να κάνω ? μάνα θα γίνω :D:lol:

Διαφημίσεις

Το ιδιο τρελλες ειμαστε ολες! Κουνιεται πολυ την μαλωνω, δεν κουνιεται ανησυχω!!! Κι η δικια μου ειναι με τις μερες και τις ωρες της, αλλες στιγμες λυσσαει κι αλλες ύπνε που παιρνεις τα παιδια ελα και παρε μου το, κιχ δεν κανει! Το γελιο ειναι οταν κουναει το κεφαλι της που ειναι πανω στην κυστη και λες "θελω να παω δε θελω να παω τουαλετα" απο το γαργαλητο :D

Χριστινα

Το ιδιο τρελλες ειμαστε ολες! Κουνιεται πολυ την μαλωνω, δεν κουνιεται ανησυχω!!! Κι η δικια μου ειναι με τις μερες και τις ωρες της, αλλες στιγμες λυσσαει κι αλλες ύπνε που παιρνεις τα παιδια ελα και παρε μου το, κιχ δεν κανει! Το γελιο ειναι οταν κουναει το κεφαλι της που ειναι πανω στην κυστη και λες "θελω να παω δε θελω να παω τουαλετα" απο το γαργαλητο :D

Χριστινα

Ακριβως τα ιδια περναω κι εγω με την μπεμπα! :D:D:D

Αν δεν κουνιεται την χαιδευω και της μιλαω μπας και κουνηθει κι οταν κουνιεται παρα πολυ την μαλωνω!

Χθες το βραδυ με σακατεψε και οταν σηκωθηκα δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο και την πιεση που ενιωθα κατω. Δεν ξερω κι εγω ποσες φορες πηγα τουαλετα. Και σημερα, μεχρι τωρα περπαταω ακομα σαν την παπια απο τον πονο :lol:

Προχθες γινοταν τετοιος χαμος στην κοιλια μου που σηκωθηκα να την παω βολτα μπας και ηρεμησει! :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png