Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ραδιοσυχνότητες εναντίον ραγάδων

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες! Εχω γεννησει εδω και 1,5 χρονο και δοκιμασα αρκετες κρεμες αλλα οι ραγαδες παραμενουν.Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα για layzer και προσφατα με ενημερωσαν απο το κεντρο αισθητικης που πηγαινω για τις ραδιοσυχνοτητες,γνωριζει καποια κατι για αυτη τη μεθοδο?

"Οι ραδιοσυχνότητες (RF) , αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης τους, προκαλούν θερμική διέγερση του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος και τη βελτίωση των ραγάδων, ενώ παράλληλα πετυχαίνουν λιπόλυση σε μέτριο βαθμό και βελτίωση της κυτταρίτιδας."

Διαφημίσεις

επειδή και εμενα η κοιλιά μου έγινε χάλια μετα τη γέννα έκανα κι εγω ενα μηχάνημα με ραδιοσυχνότητες (thermage) και καλά για να στρώσει. Πεταμένα λεφτά!

Για τις ραδιοσυχνοτητες συγκεκριμενα δεν εχω ακουσει αλλα οτι αλλο λενε οτι αντιμετωπιζει τις ραγαδες (μηχανημα) εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι απατη. Οταν δεν θα εχεις αποτελεσμα θα σου λενε οτι πρωτη φορα το βλεπουν και οτι φταει ο οργανισμος σου:rolleyes:

Εχω και εγω πολυ μεγαλο προβλημα με ραγαδες και πριν την εγκυμοσυνη. Απο οσο εχω ψαξει αντιμετωπιζεται με ειδικη διατροφη και κρεμες. Οσο μπορει να αντιμετωπιστει. εχεις παραπανισια κιλα τωρα στην περιοχη?

Αν επιτρεπεται για τι κοστος σου μιλησαν και ποσες επισκεψεις?

Όλα είναι μια ιδέα...

Καλημερα σας!!!Τωρα ειδα τις απαντησεις σας,ειμαι ακι εγω μπερδεμενη.

Matilda38, ειμαι 50 κιλα, η κοιλια μου ειναι καλα απλα εχω καποιες αχνες ραγαδες και αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι το δερμα που περισσευει κατω απο τον αφαλο οταν σκυβω. Δεν ξερω πως να το περιγραψω,ζαρωνει αρκετα η κοιλια. Στο συγκεκριμενο κεντρο αισθητικης ξεκινησα προγραμμα για κυτταριτιδα και η κοπελα απο την αρχη μου ειπε να μην περιμενω να φυγει εντελως και ισως χρειαστει να δοκιμασουμε και κατι αλλο. Για το συγκεκριμενο μηχανημα ηταν απολυτη,θα χρειαστω 4 επισκεψεις και θα δω πολυ μεγαλη βελτιωση. Το κοστος απο 50 ευρω μου το κατεβασε στα 30. Μου φανηκε ειλικρινης και πολυ σιγουρη για το αποτελεσμα. Κυριως για το δερμα που περισσευει,για τις ραγαδες μου ειπε οτι θα μικρυνουν αλλα δε θα φυγουν. Επισης εχω και στους μηρους λιγες ραγαδες και μου ειπε οτι σε αυτες ο,τι κι αν κανουμε δε μειωνονται. Αν ειχε δολο δε θα μου ελεγε να τις κανουμε?

Τι ειναι το σπαθολαδο yogini?

Σκεφτηκα οτι αξιζει να δοκιμασω,τι να πω!Εσεις δε θα κανατε μια αποπειρα?Μηπως ξερει καποια κοπελα ανα ποσες ημερες μπορω να κανω το μηχανημα?Επισης εκανε καποια παθητικη γυμναστικη?Θα μου κανει δωρο καποιες επισκεψεις το κεντρο αισθητικης.

Διαφημίσεις

Μου φανηκε ειλικρινης και πολυ σιγουρη για το αποτελεσμα.

Μα Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά της!! Πώς αλλιώς θα σε έπειθε ??

Κυριως για το δερμα που περισσευει,

Αμφιβάλλω κατά πόσο η παθητική γυμναστική μπορεί να κάνει κάτι για τη χαλαρωση!

για τις ραγαδες μου ειπε οτι θα μικρύνουν αλλα δε θα φυγουν.

τι να σου πει? όσοι έχουν ραγάδες ξέρουν ότι ΔΕΝ φεύγουν ποτέ τελείως! Εδώ δε φευγουν με το lazer θα φύγουν έτσι?

Αν ειχε δολο δε θα μου ελεγε να τις κανουμε?

Δεν έχει δόλο απλώς πουλώντας κάποιο πρόγραμμά του κέντρου παιρνει κάποιο ποσοστό.

Πριν αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα επισκεψου ή δερματολόγο ή πλαστικό να πάρεις και απο κει μια γνώμη.

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Podarousa -οταν λεω "ειλικρινης" αναφερομαι στο συνολο της συμπεριφορας και σε συζητησεις που εχουμε κανει και για αλλα προγραμματα.

-Την παθητικη γυμναστικη θα μου την κανει δωρο,απλα ρωτησα γενικα αν γνωριζεται κατι. Φυσικα και δεν περιμενω να γινει δουλεια.

-αναφερθηκα στις ραγαδες στους μηρους,μου ειπε οτι δε γινεται τιποτα,θα μπορουσε να μου πει να προσπαθησουμε.

-Τι εννοεις ποσοστο?Με την ιδιοκτητρια συννενοουμαι.

Τελοσπαντων γνωριζω οτι κατα πασα πιθανοτητα δε θα γινει κατι,καλα ειναι να ειμαι επιφυλακτικη αλλα θα κανω μια προσπαθεια. Το προγραμμα θα το κανω,ειναι 2 φορες την εβδομαδα αρα σε δυο εβδομαδες θα μπορω να σας πω το αποτελεσμα.

Podarousa -οταν λεω "ειλικρινης" αναφερομαι στο συνολο της συμπεριφορας και σε συζητησεις που εχουμε κανει και για αλλα προγραμματα.

-Την παθητικη γυμναστικη θα μου την κανει δωρο,απλα ρωτησα γενικα αν γνωριζεται κατι. Φυσικα και δεν περιμενω να γινει δουλεια.

-αναφερθηκα στις ραγαδες στους μηρους,μου ειπε οτι δε γινεται τιποτα,θα μπορουσε να μου πει να προσπαθησουμε.

-Τι εννοεις ποσοστο?Με την ιδιοκτητρια συννενοουμαι.

Τελοσπαντων γνωριζω οτι κατα πασα πιθανοτητα δε θα γινει κατι,καλα ειναι να ειμαι επιφυλακτικη αλλα θα κανω μια προσπαθεια. Το προγραμμα θα το κανω,ειναι 2 φορες την εβδομαδα αρα σε δυο εβδομαδες θα μπορω να σας πω το αποτελεσμα.

εγώ απλώς σου εξηγώ πώς δουλεύουν τα περισσότερα κέντρα-ινστιτούτα αδυνατίσματος.Το πρώτο που κάνουν είναι να σε κάνουν να νοιώσεις άνετα σε κάνουν να αναρωτηθείς γιατί να μην κάνεις κάτι και εσύ για τον εαυτό σου μιας και "πραγματικά"το έχεις ανάγκη και τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορές.

Με την αναδουλειά που έχει πέσει μπορείς να κάνεις παρόμοιες θεραπείες σε δερματολόγους ή πλαστικούς που μπορεί να έχουν πιο έγκυρα αποτελέσματα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Εχεις δικιο αλλα εχω παει σε δερματολογο και μου ειπε για layzer,αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το κανω. Το ιδιο και για πλαστικη,ενω 120 ευρω μου φαινονται λιγα. Ειπα να δοκιμασω και θα σας κραταω ενημερες!

Κοπέλα μου αν ηταν τόσο απλό και φτηνό δεν θα ειχε καμια γυναίκα ραγάδες. Ωστόσο κάνε εσύ ότι μπορείς γιατί και το να ξέρεις ότι προσπάθησες σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Σκέψου ότι εγω έσκασα 2.500 χιλιάρικα για τις ραδιοσυχνότητες όχι 120 ευρω!

Διαφημίσεις