Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικα ποσο επικινδυνοι ειναι οι καλοκαιρινοι παιδοτοποι?

Recommended Posts

Τελικα ποσο επικινδυνοι ειναι οι καλοκαιρινοι παιδοτοποι , αυτοι με τα φουσκωτα και τις χαζες αυτες κατασκευες?

Και καλα δεν μιλαω για παιδακια στην ηλικια του δικου μου που ουτως η αλλως δεν επιτρεπεται η εισοδος τους χωρις την συνοδια ενηλικα , αλλα και για τα μεγαλυτερα παιδια.

Πηγαμε σημερα εδω σε εναν παιδοτοπο τετοιο και ο χαρης ηθελε να ανεβει στην τσουληθρα η οποια παρεπιμπτωντος δεν ειναι απο τις πολυ μεγαλες (γυρω στα 3 μετρα πεφτεις)

Αναγκαστικα επρεπε να ανεβω κι εγω μαζι του και μιας και δεν ηταν πολυ μεγαλη εκανα την καρδια μου πετρα και ανεβηκα (γιατι αν ηταν απο τις τεραστιες δεν πηρχε περιπτωση..

Δεν ειχε και πολλα παιδακια μιας και λειπει ολος ο κοσμος οποτε ημασταν μονοι μας..

Στην αρχη (στο πρωτο μετρο) ηταν οκ.. δεν γλιστρουσα πολυ.. Μετα ξαφνικα επεσα με τοση φορα που το αποτελεσμα ηταν να αποκτησω ενα τεραστιο εγκαυμα τριβης στον αγκωνα.. Ακομα ποναω :cry:

Τι ναπω.. Η γερασα 'η δεν εχω κανει αρκετη εξασκηση στο συγκεκριμενο αθλημα ή οντως ειναι τοσο επικινδυνα..

Γενικα εχω ακουσει πολλα περιστατικα για ατυχηματα που συμβαινουν σε τετοιους χωρους αλλα δεν περιμενα να παθω και γω κατι στην ηλικια μου και μαλιστα σε μια τσουληθρα τοσο μικρη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις