Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΣΙΓΑΡΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ..ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ?ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?:confused::confused:

Διαφημίσεις

καλησπερα!

εγω το εκοψα ενα μηνα μετα το μικρο μου δεν εμφανισε κατι ευτυχως (οχι ακομη τουλαχιστον)καλο θα ειναι να μπορουσαμε να το ειχαμε ηδη κομμενο.ευτυχως εγω απλα δεν το απολαμβανα μετα.μου ερχοταν ασχημα η γευση.δοξα τω θεο γιατι καπνιζα παρα πολυ και παντα σκεφτομουν τι θα κανω οταν μεινω εγκυος?

eQMGp2.png

κ εγώ νομίζω κάπνιζα κανα μήνα μέχρι να μάθω πως είμαι έγκυος!!!βέβαια εννοείται πως όταν το έμαθα το έκοψα μαχαίρι.μια φίλη μου πάλι κ η κουμπάρα μου καπνίζανε σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά απο 2-3 τσιγάρα την ημέρα...

ntRCp3.png

Καλησπερα!

εγω εμαθα οτι ημουν εγκυος στην 7η εβδομαδα.Μεχρι τοτε καπνιζα γυρω στα 10 τσιγαρα τη μερα.Μολις το εμαθα το εκοψα μαχαιρι.Προς το παρον στους προγεννετικους ελεγχους δεν εχει φανει καποιο προβλημα.Ελπιζω να μην υπαρχει και κανενα προβλημα μετα.Απλα θα σε συμβουλευα να μην καπνιζεις πολυ..αυτο.. :)

OiM1p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ..ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ?ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?:confused::confused:

Kαλησπερα χρονια πολλα και καλη ανασταση και σε σενα.Σχετικα με το τσιγαρο ο καθενας θα σου πει τη γνωμη του το ιδιο θα κανω κι εγω.Το σιγουρο ειναι οτι γενικα δεν κανει να καπνιζουμε αλλα αυτο φανταζομαι το ξερεις ηδη.Λοιπον...εγω οταν αποφασισαμε να κανουμε παιδακι δεν το εκοψα γιατι δεν ηξερα αν θα εμενα αμεσως αλλα ευτυχως εμεινα με την πρωτη προσπαθεια.Οταν πηγα για τον πρωτο υπερηχο(το ηξερα οτι ημουνα εγκυος γιατι ειχα κανει χοριακη),ημουνα σχεδον 4 εβδομαδων δεν το εκοψα αλλα το ελαττωσα κατα παρα πολυ εκανα το πολυ 5-6 τσιγαρα την ημερα απο οτι θυμαμαι αλλα ειχα πει οταν θα ακουσω την καρδουλα του θα το κοψω μαχαιρι κι ετσι εγινε.Μια εβδομαδα περιπου μετα μολις την ακουσα δεν το ξαναβαλα στο στομα μου και τωρα ειμαι στην 32η εβδομαδα κι περιμενω τον πριγκιπα μου.Αλλα το περιεργο ηταν οτι απο την επομενη ημερα κιολας ενιωθα σαν να μην ειχα καπνισει ποτε στη ζωη μου,δεν μου ελειπε,παρολο που καπνιζανε ολοι γυρω μου.Και μακαρι να μεινει ετσι γιατι δεν θελω να το ξαναρχισω.Καλο ειναι οταν ερθει με το καλο το μωρακι σου να ειναι υγιεις ο οργανισμος σου απο κατι τετοιο αλλα κι αν δεν ειναι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Αλλα μην κανεις το λαθος οπως κανουν πολλες κοπελες να συνεχισεις να καπνιζεις οταν με το καλο μεινεις εγκυος γιατι μπορει να λες τωρα οτι θα το κοψεις μαχαιρι αλλα οταν ερθει εκεινη η ωρα να σου ειναι παρα πολυ δυσκολο.

Διαφημίσεις

αφου εχεις σκοπο να το κοψεις.... γιατι δεν το κανεις απο τωρα????

απορω....

(συγνωμη.. ισως μιλω εκ του ασφαλους.. γιατι δεν καπνισα ποτε...)

Επειδη δεν καπνιζεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.Εγω π.χ. ηθελα να το κοψω πριν μεινω εγκυος αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνα και να φανταστεις δεν ημουνα απο τους ανθρωπους που τους αρεσε ιδιαιτερα μονο 2-3 την ημερα μου αρεσανε τα υπολοιπα τα εκανα απο συνηθεια.Καποιες φορες για να σταματησει καποιος να κανει κατι ''κακο'' χρειαζεται ενα δυνατο κινητρο.Το παιδι εννοειται οτι ειναι ενας παααααααααρα πολυ καλος λογος εκτος φυσικα απο το αυτονοητο την υγεια μας.

Καλύτερα να το κόψεις για να δυναμώσει ο οργανισμός σου.Αν μπορείς κάντο για να μην έχεις ανησυχία ότι μπορεί να βλαψει το έμβρυο ή ότι είναι εμπόδιο στην συλληψη.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Λέω να το κόψω...αυτες τις μερες μετραω ποσα τσιγαρα κανω..10-13 εκει κυμαινομαι..ειναι πολλα ε?

Είναι αρκετά..Προσπάθησε να το φτάσεις τουλάχιστον στα μισά.Και εγώ έκανα αρκετά και τώρα το έχω φτάσει στα 3 το πολύ 4 την μέρα.Καλή αρχη!!!:cool:

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Όλα είναι σχετικά, σίγουρα το τσιγάρο δεν κάνει καλό στην υγεία μας...Και έίναι δύσκολο όταν κάποιος καπνίζει και έχει πλέον 1.000.000 θέματα στο κεφάλι του να μπορέσει να δαμάσει την εξάρτηση του απ'το τσιγάρο..Κάποιοι γιατροί λένε πως έαν κάποιος κάνει μέχρι 8 τσιγάρα την μέρα δεν δημιουργεί τόσο σοβαρό πρόβλημα γιατί τα αποβάλλει ο οργανισμός του..Φυσικά μιλάω για την περιπτώσεις που κάποια δεν είναι έγκυος..!Και εγώ καπνίζω 3 το πολύ 4 τσιγάρα τη μέρα και όμως μου είναι δύσκολο τώρα που δεν είμαι έγκυος να το κόψω..Μετά σκέφτομαι πως αν ότι κάνω στην καθημερινότητα μου το κάνω για να μείνω έγκυος τότε το άγχοε μου θα φτάσει στο 100% και το πιο πιθανό είναι να πιάσω καμιά θέση σε τρελάδικο παρά παιδί..!Προσωπική μου γνώμη πάντα...Εύχομαι να έρθουν τα καλά νέα άμεσα σε όσες τα περιμένουν!!!!!!!!!!!

Όλα είναι σχετικά, σίγουρα το τσιγάρο δεν κάνει καλό στην υγεία μας...Και έίναι δύσκολο όταν κάποιος καπνίζει και έχει πλέον 1.000.000 θέματα στο κεφάλι του να μπορέσει να δαμάσει την εξάρτηση του απ'το τσιγάρο..Κάποιοι γιατροί λένε πως έαν κάποιος κάνει μέχρι 8 τσιγάρα την μέρα δεν δημιουργεί τόσο σοβαρό πρόβλημα γιατί τα αποβάλλει ο οργανισμός του..Φυσικά μιλάω για την περιπτώσεις που κάποια δεν είναι έγκυος..!Και εγώ καπνίζω 3 το πολύ 4 τσιγάρα τη μέρα και όμως μου είναι δύσκολο τώρα που δεν είμαι έγκυος να το κόψω..Μετά σκέφτομαι πως αν ότι κάνω στην καθημερινότητα μου το κάνω για να μείνω έγκυος τότε το άγχοε μου θα φτάσει στο 100% και το πιο πιθανό είναι να πιάσω καμιά θέση σε τρελάδικο παρά παιδί..!Προσωπική μου γνώμη πάντα...Εύχομαι να έρθουν τα καλά νέα άμεσα σε όσες τα περιμένουν!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!:PΤι κάνεις σήμερα; Εγώ μέτρια διάθεση.:(Ευτυχώς έρχεται σαβ-κυρ.Όσον αφορά το θέμα του τσιγάρου (το έχω κόψει εδώ και 5 χρόνια) τα 3,4 τσιγάρα δεν είναι τίποτα μα τίποτα και ούτε δυσκολεύουν την σύλληψη. Το άγχος όμως ναι. Εμένα μπήκε το μαμούνι πάλι από νωρίς αυτό το μήνα και μου 'ρχεται να με δείρω.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλημέρα!:PΤι κάνεις σήμερα; Εγώ μέτρια διάθεση.:(Ευτυχώς έρχεται σαβ-κυρ.Όσον αφορά το θέμα του τσιγάρου (το έχω κόψει εδώ και 5 χρόνια) τα 3,4 τσιγάρα δεν είναι τίποτα μα τίποτα και ούτε δυσκολεύουν την σύλληψη. Το άγχος όμως ναι. Εμένα μπήκε το μαμούνι πάλι από νωρίς αυτό το μήνα και μου 'ρχεται να με δείρω.

χαχαχα...! Αν θα σου μείνει καμία σφαλιάρα δώσε και σε μένα...! Η διάθεση μου δεν είναι και στα καλύτερα της, όλα πάνε ανάποδα αυτή την περίοδο.. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά το θέλω πολύ... Εγώ το τσιγάρο δεν μπορώ να το κόψω, ίσως γιατί δεν το έχω προσπαθήσει πολύ, ίσως γιατί καπνίζει κ ο άντρας μου και σίγουρα επειδή ο μόνος λόγος για να το σταματήσω θα ήταν ένα παιδί αν το κόψω πριν μείνω έγκυος θα γίνω τρελλή και αυτό δεν το θέλει κανείς....!

χαχαχα...! Αν θα σου μείνει καμία σφαλιάρα δώσε και σε μένα...! Η διάθεση μου δεν είναι και στα καλύτερα της, όλα πάνε ανάποδα αυτή την περίοδο.. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά το θέλω πολύ... Εγώ το τσιγάρο δεν μπορώ να το κόψω, ίσως γιατί δεν το έχω προσπαθήσει πολύ, ίσως γιατί καπνίζει κ ο άντρας μου και σίγουρα επειδή ο μόνος λόγος για να το σταματήσω θα ήταν ένα παιδί αν το κόψω πριν μείνω έγκυος θα γίνω τρελλή και αυτό δεν το θέλει κανείς....!

Ξέχνα και μωρά και όλα. Έρχεται καλοκαιράκι, μπανάκια, βολτούλες και διακοπές ίσως. Εγω αυτά σκέφτομαι τώρα 2,3 μέρες για να βγει από το μυαλό το θέμα μωρό γιατί το έχουμε παρατραβήξει νομίζω. Τώρα δεν θέλω παιδί. Θέλω να βαφτίσω με το καλό σε 2 μήνες και δεν θέλω να είμαι έγκυος. Επίσης θέλω να κάνω τα μπανάκια μου και γενικά να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όσο για το παλιοτσιγάρο μην σε αγχώνει γιατί καπνίζεις ελάχιστα.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ξέχνα και μωρά και όλα. Έρχεται καλοκαιράκι, μπανάκια, βολτούλες και διακοπές ίσως. Εγω αυτά σκέφτομαι τώρα 2,3 μέρες για να βγει από το μυαλό το θέμα μωρό γιατί το έχουμε παρατραβήξει νομίζω. Τώρα δεν θέλω παιδί. Θέλω να βαφτίσω με το καλό σε 2 μήνες και δεν θέλω να είμαι έγκυος. Επίσης θέλω να κάνω τα μπανάκια μου και γενικά να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όσο για το παλιοτσιγάρο μην σε αγχώνει γιατί καπνίζεις ελάχιστα.

Δίκιο έχεις!!!

Με το καλό λοιπόν η βάφτιση...!!!! Πέρα απ'την πλάκα έχεις θεματάκια να τακτοποιήσεις για μια βάφτιση..ρούχα, μαλλιά, παππούτσι, δώρα μωρού, στολισμός κλπ...Σου εύχομαι πραγματικά να γίνει έτσι όπως το λές!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα,ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις μελουσες μανουλες!!το τσιγαρο ειναι ενα θεμα!παντα με αγχωνε το θεμα,γιατι καπνιζα αρκετα!ο αντρας νου,να φανταστειτε μου ελεγε αντε κοψε το τσιγαρο βρε παιδι μου.μηπως φταιει αυτο που εδω και 1 μιση χρονο προσπαθουμε για μωρακι...και δεν ερχεται τελειωνε!ναι του ελεγα εγω,μολις μεινω εγκυος θα το κοψω μαχαιρι..!ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου αυτη τη στιγμη,μετα απο σπερματεγχυση,με την οποια αναγκαστικα επρεπε να ελατωσω λιγακι το τσιγαρο.μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος,δεν το εχω βαλει το στομα μου.σκεφτομαι αυτο το πλασματακι μεσα μου και δεν θελω να του κανω κακο.ετσι νιωθω!ευχομαι να σας πανε ολα καλα,μολις με το καλο θα μεινετε εγκυουλες θα θελετε να το κοψετε/ελατωσετε απο μονες σας!φιλια

:P

Μετά από αρκετό ψάξιμο για το θέμα τσιγάρο & εγκυμοσύνη, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με τον άντρα μου το έκοψα εγώ μαχαίρι 2 μήνες πριν μείνω έγκυος και ο σύζυγος έκανε 1-2 την ημέρα. Γενικά το τσιγάρο πέρα απο τα θέματα υγείας μητέρας και μωρού είναι και εχθρός της γονιμότητας γενικά και δεν ήθελα να έχω ένα ακόμη άγχος όσο προσπαθουσαμε. Βέβαια δεν κάπνιζα πάνω απο 5-6 τσιγάρα την ημέρα οπότε δεν μπορω να πω ότι μου έλειψε . Τώρα που ο μικρος μας χρονισε κάνω μερικά τσιγάρα (εδω και 4-5 μήνες) αλλά θα το ξανακόψω τώρα που σκεφτόμαστε να προσπαθήσουμε για το 2ο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...