Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα τα φτιάξουμε μόνοι μας!!! ;;;;

Γιωτούλα

Recommended Posts

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ θα κάνουμε την βάπτιση του μπεμπάκου μας 1 Νοέμβη...

Η βάπτιση θα είναι σε "κλειστό" κυκλο και τα άτομα θα είναι περίπου 60.

Αποφασίσαμε με τη Νονά και τον Νονό μας να τα φτιάξουμε όλα μόνοι μας.

Τα προσκλητήρια τα έχω ήδη φτιάξει και είναι μπιμπεράκια γεμισμένα με καραμελίτσες και κομφετί και μέσα τυπωμένο το προσκλητήριο και έξω κορδελίτσες στα αντίστοιχα χρώματα (25 προσκλητήρια)! :D (σε διάφορα χρώματα)....

έχω πάρει για τις μπουμπουνιές (δεν ξέρω πως λέγεται το υλικό :oops: )αυτό που τυλίγουν τις ανθοδέσμες που είναι σαν πλέγμα σε διάφορα πάλι χρώματα(γαλάζιο-ροζ-λαχανί-πορτοκαλί-λευκό) και κορδέλες και σκοινάκια πάλι σε διάφορα χρώματα αλλά δεν έχω βρει δωράκι να βάλω επάνω(θα ήθελα την βοήθειά σας)

Γλυκό θα έχουμε κι εμείς :lol: του κουταλιού σε βαζάκια με κουταλάκι από το Έλξις θα το πάρουμε κι εμείς καθώς επίσης και τα κουφέτα :D !

Τώρα πάμε στα "των νονών":

Λαμπάδα βρήκα λευκή (+κεράκια) για να την στολίσουμε εμείς από το : http://www.keri.gr/estore/view_product.php?product=4.%20SS8E69

οπότε ψάχνουμε τι θα βάλουμε επάνω! :roll::?:

Λαδόπανα και πετσετούλες από το έλξις: http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=609

Ρούχα και παππούτσια : ψάχνουμε ακόμα!!!!

Μπουκαλάκι για λάδι και σαπούνι

κουτί και μαρτυρικά ψάχνουμε ακόμα επίσης!!!!Λείπει κάτι που δεν το έχω σκεφτεί;;;;;;;;;; :roll:

Θα πάμε στα τζάμπο να ρίξουμε κι εκεί καμιά ματιά αλλά θα ήθελα

και την βοήθειά σας!!!

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε και τις τιμές αλλά και τα σχεδιάκια...

μας αρέσουν τα πολύχρωμα και να μην έχουν αρκουδάκια (δεν ξέρω με έχουν ψιλοκουράσει)

Για ρίξτε καμιά ιδέα βρε κοριτσάκια....πολλά μυαλά είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :D:D

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

για ρούχα και παπούτσια δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψωνίσεις από εξωτερικό με πιστωτική μέσω internet αλλά...θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά εδώ και θα βρεις απίστευτα πράγματα σε απίστευτες τιμές

http://www.childrensalon.co.uk/

ενδεικτικά... δες αυτό το κουστουμάκι

http://www.childrensalon.co.uk/product_info.php?products_id=7224

δεν έχω ψωνίσει εγώ ακόμα απ το συγκεκριμένο :lol:

(έχω ψωνίσει από άλλα βέβαια)

μια άλλη κοπέλα από εδώ που ψώνισε όμως (Δε θυμάμαι ποια) είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένη και απ την ποιότητα κι απ τον χρόνο (νομίζω ήταν καμια βδομάδα?)

Λάβε πάντως υπόψη σου ότι αυτό που θες να το παραγγείλεις άμεσα γιατί εγώ έτσι έτρωγα τον χρόνο για ένα κουστουμάκι Αρμάνι που ήθελα και τελικά εξαντλήθηκε και το έχασα :?

ψωνίζεις με πιστωτική κανονικά

Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα,

παραθετω εδω ενα σαιτ που πετυχα στο ιντερνετ

με φοβερες ιδεες και κατασκευες με αναλυτικες οδηγιες και βιντεακια.......

που μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για ντεκορ βαφτισης, οπως ανεμομυλους, χαρτινα υπεροχα λουλουδια, χωνακια, κουτακια, κ.α.

Ριξτε μια ματια.........,

εγω εχω κολλησει!!!!!!!!!!:shock:

http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.0e0eb51a2e6b5ad593598e10d373a0a0/?vgnextoid=08922e912b11f010VgnVCM1000003d370a0aRCRD&vgnextfmt=default&rsc=related

Διαφημίσεις

όλα εντάξει στην αποστολή;..έρχονται γρήγορα;πως πληρώσατε;

Έχω ψωνίσει από το Childrensalon και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Πλήρωσα με πιστωτική και τα πράγματα ήρθαν σε 4 μέρες.

.png.png

Σωστά θυμάσαι Άρτεμις. :wink:

Εγώ από την vera έμαθα το συγκεκριμένμο site.......πήρε το βαπτιστικό του Αλέξανδρου και έμεινε πολύ ευχαριστημένη

και από την ποιότητα και από την γρήγορη αποστολή.....νομίζω σε 3 μέρες το παρέλαβε!

.png.png

Ηλιάννα είναι 35,36€.

Για να μην ψάχνεσαι , έχει "help" πάνω δεξιά της σελίδας και επιλέγεις ότι νόμισμα θες......αυτόματα η σελίδα σου δείχνει την τιμή

στο νόμισμα που επέλεξες.

...........πολύ μου αρέσει το σκουφάκι και όχι δεν είναι λίγο....μπορείς άνετα να το παραγγείλεις. :wink:

.png.png

Διαφημίσεις

οπότε κουστουμάκι και εμείς μάλλον θα πάρουμε από εκεί...είναι τόσο όμορφα όλα...αλλά αυτό που σας έδειξα το έχω πραγματικά λατρέψει...οπότε μένουν όλα τα υπόλοιπα....συνεχίζουμε το ψάξιμο;;;; :D

κουτι, θα μπορούσε να είναι μια όμορφη παιδική βαλίτσα (έχει αναφερθεί η βαλίτσα σαν δώρο αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κουτί :wink: )

επίσης κουτί μπορείς να βρεις παντού... σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας

μαρτυρικά θα σου έλεγα να πας στο nicolisgroup (http://www.nikolisgroup.gr/main-gr.php) στην αθήνα και να πάρεις τα υλικά και να τα φτιάξετε κι αυτά μόνοι σας

όχι ότι θα σας στοιχίσουν λιγότερο, αλλά είναι άλλη φάση

προσωπικά μου αρέσουν με τρέλα τα βραχιολάκια και τέτοια πήρα και για το γιο μας

μπορείς μετά να φτιάξεις ένα μαξιλαράκι καραμέλα μακρόστενο και να τα περάσεις εκεί όλα για το μοίρασμα

:D

Πλήρωσα με πιστωτική και τα πράγματα ήρθαν σε 4 μέρες.[/quote

Καλημέρα Loulou!! Όντως είναι πολύ όμορφα τα πράγματα που έχει το children salon αλλά έχω ένα μικρό θέμα: Πως είστε σίγουροι για το μέγεθος? Ο μικρός μου είναι 9 μηνών και του φοράω ρούχα για 18. Πως μπορώ να παραγγείλω χωρίς να κάνω λάθος, ειδικά σε κουστουμάκι βάπτισης.......???

Πλήρωσα με πιστωτική και τα πράγματα ήρθαν σε 4 μέρες.[/quote

Καλημέρα Loulou!! Όντως είναι πολύ όμορφα τα πράγματα που έχει το children salon αλλά έχω ένα μικρό θέμα: Πως είστε σίγουροι για το μέγεθος? Ο μικρός μου είναι 9 μηνών και του φοράω ρούχα για 18. Πως μπορώ να παραγγείλω χωρίς να κάνω λάθος, ειδικά σε κουστουμάκι βάπτισης.......???

αν πας στο κουστουμάκι που έχω γράψει εγώ

δλδ εδώ

http://www.childrensalon.co.uk/product_info.php?products_id=7224

κάτω απ τα υλικά γράφει Suits size guide

αν πατήσεις εκεί πάνω σου ανοίγει πίνακας με τον υπολογισμό στα μεγέθη

Έχεις δίκιο Μαμά του Ωρίων, σε ευχαριστώ πολύ. Είχα δει μόνο το clothing & show size charts, και όχι αυτές τις αναλυτικές οδηγίες. Θα πάρω μεζούρα μάλλον μόλις πάω σπίτι γιατί έχει απίθανα πράγματα και νομίζω σε πολύ καλές τιμές. Φαντάσου τί πληρώνουμε εδώ στην Ελλάδα!! (άλλο θέμα αυτό!)

Διαφημίσεις

κουτι, θα μπορούσε να είναι μια όμορφη παιδική βαλίτσα (έχει αναφερθεί η βαλίτσα σαν δώρο αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κουτί :wink: )

επίσης κουτί μπορείς να βρεις παντού... σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας

μαρτυρικά θα σου έλεγα να πας στο nicolisgroup (http://www.nikolisgroup.gr/main-gr.php) στην αθήνα και να πάρεις τα υλικά και να τα φτιάξετε κι αυτά μόνοι σας

όχι ότι θα σας στοιχίσουν λιγότερο, αλλά είναι άλλη φάση

προσωπικά μου αρέσουν με τρέλα τα βραχιολάκια και τέτοια πήρα και για το γιο μας

μπορείς μετά να φτιάξεις ένα μαξιλαράκι καραμέλα μακρόστενο και να τα περάσεις εκεί όλα για το μοίρασμα

:D

Μπήκα στο Nikolis αλλά δεν μου δείχνει τιμές :( πρέπει να είσαι μέλος και για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι έμπορος :cry::roll:

Ηλιάννα είναι 35,36€.

Για να μην ψάχνεσαι , έχει "help" πάνω δεξιά της σελίδας και επιλέγεις ότι νόμισμα θες......αυτόματα η σελίδα σου δείχνει την τιμή

στο νόμισμα που επέλεξες.

...........πολύ μου αρέσει το σκουφάκι και όχι δεν είναι λίγο....μπορείς άνετα να το παραγγείλεις. :wink:

Ευχαριστω πολυ Loulou! :P

4

Μπήκα στο Nikolis αλλά δεν μου δείχνει τιμές :( πρέπει να είσαι μέλος και για να γίνεις μέλος πρέπει να είσαι έμπορος :cry::roll:

οι τιμές δεν είναι τραγικές... και για τόσα λίγα κομμάτια που θες εσύ να ετοιμάσεις δεν θα έχεις πρόβλημα

πουλάει και λιανική αν πας στο κατάστημα

το θέμα είναι απ ότι βλέπω ότι είσαι Σαλαμίνα κι αυτός είναι κέντρο Αθήνας

Αν τα καταφέρεις πάντως, αξίζει τον κόπο και θα με θυμηθείς....

4 όροφοι με υλικά είναι!!!

σου βάζω από άλλα θέματα τι είχαν γράψει τα κορίτσια :D

Λοιπόν κορίτσια ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΩ για όποια/ον ενδιαφέρετε!!!!!!!!

1) Στο site http://www.nikolisgroup.gr μπορείτε να δείτε πολύ καλές ιδέες για την μπομπονιέρα. Είδα κάτι ωραία σταυρουδάκια γυάλινα που θα με ενδιέφερε να τα βάλω στα μαρτυρικά! Η εταιρεία έχει 3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, α) Πραξιτέλους και Σκουλενίου, β) Κολοκοτρώνη 54 και γ) Πραξιτέλους 38.

2) στο site kalogiannis.gr δείτε στην κατηγορία είδη δώρων, magnets (μαγνητάκια) κάτι πολύ ωραίες κορνίζες (κωδ. 12-48) και τις ίδιες τις έχει και σε memo clips (κωδ. 12-24) αλλά και σε paper clips. Επειδή δεν αναγράφει τιμές, έστειλα mail στην εταιρεία και ζήτησα να μου στείλουν τιμοκατάλογό τους και αν θα μου κάνουν καλύτερη τιμή για 150 τμχ που θέλω. Μόλις μου απαντήσουν σας ενημερώνω.

3) στο site http://www.webevent.gr μπορείτε να παραγγείλετε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια αλλά μπορείτε να δείτε και υλικά (κουτάκια, σακουλάκια, πουγκάκια, τούλια κ.λ.π.) για να τα φτιάξετε μόνες σας.

4) Ούφ!!!!!!!!!! Νομίζω ότι έχω χαθεί στα sites....

εκτός απ τον Νικολίς, εκεί δίπλα είναι και η ΝΤΙΒΑ

ΝΤΙΒΑ EINAI 4-5 μαγαζια στην οδο λεωχαρους και στην πραξιτελους στο κεντρο....θα βρεις τηλεφωνα και διευθυνσεις στο πρωτο τοπικ (με διευθυνσεις βαφτιστικων)

ΠΗγαινε μια βολτα απο το mytree....exei poly ωραιες ιδεες και ευκολα πραγματοποιησιμες......πχ στο welcome table μπορεις να εχεις την εικονα του μικρου πριγκηπα σε καμβα.....να πας και στα 2 μαγαζια.....ειναι κολοκοτρωνη και λεκκα...κοντα το ενα στο αλλο....

Και ρίξε κι ένα διάβασμα σε αυτό http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4108&start=0

ελπίζω να βοήθησα :D

προχωράμε σιγά σιγά!

:D:D Η νονά μας βρήκε λαμπάδα ύψος 1,20μ και διάμετρος 8εκ (αν θυμάμαι καλά) σε κεροπωλείο με περίπου 10Ε!Καλή δεν είναι;

Στολιδάκια λέμε να πάμε στο Τζάμπο να κοιτάξουμε!

Εχετε δει κάτι καλό;

κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι; :oops:

τις μπουμπουνιέρες θα της φτιάξω μόνη μου όπως σας έχω πει...έχω πάρει το περιτύλιγμα( σαν πλέγμα)μένουν να πάρω τα κουφέτα..(από το έλξις τα έχω βρει σε πολύ καλές τιμές)και το στολιδάκι...

Και θέλω να ρωτήσω το εξής:

Πότε μπορώ να τις φτιάξω;

Ξέρετε πόσο κρατάνε τα κουφέτα;

Μην τα φτιάξω και μπαγιατέψουν από την μιά και από την άλλη πότε θα μπορώ να τις φτιάξω να μην έχω και την έννοια τους;

Η βάπτιση του ζουζούνου είναι 1 Νοέμβρη.

θα σου πρότεινα να αγοράσεις τα κουφέτα μετά που θα φύγουν οι ζέστες

μπορείς κάλλιστα να τις έχεις έτοιμες αρχές Οκτώβρη για να σου φύγουν απ τη μέση σαν δουλειά

Οχι όμως πιο πριν κατά τη γνώμη μου

όχι για το θέμα του να μην μπαγιατέψουν, φρέσκα και πάλι θα είναι

αλλά για να μην πάθεις καμια ζημιά με τη ζέστη και τη σοκολάτα που θα έχουν τα κουφέτα

• 2 weeks later...

Λοιπόν...έχω νέα με τα της βάπτισης του μπεμπάκου...θα είναι μπρελοκάκια τα δωράκια στην μπουμπουνιέρα...έχω πάρει και τα υλικά το μόνο που μου λείπει είναι οι κρίκοι...μήπως ξέρετε που θα βρω;;;;;;

πήγα στο μοναστηράκι στα χαντράδικα και είχε 0.90 λεπτά ο κρίκος!!!!!

εμένα μου φάνηκε υπερβολικό ποσό για σκέτο κρίκο.

Ξέρετε να πουλάνε πουθενά μέσω ίντερνετ;

Αχ και μια άλλη κουτή ερωτησούλα:

Το δώρο των νονών μπαίνει κάπου στην εκκλησία όπως στον γάμο;

αν όχι πότε τους το δώσατε πριν ή μετά την βάπτιση;