Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κάθετε στο ρηλάξ του??

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλες σας! (τουλάχιστον σε όσες κοιμήθηκαν) !!! :)

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες έχουν νεογέννητα (1-3 μηνών) αν όταν είναι ξύπνια μπορούν να μείνουν καθησμένα στο ρηλάξ τους ή στην κούνια τους χωρίς να διαμαρτύρονται...

Η δική μου είναι αδύνατο να καθήσει στο ρηλάξ ή στην κούνια της ξύπνια, στα 5 λεπτά αρχίζει να κλαίει (παρόλο που κάθομαι δίπλα της και της μιλώ) και προβληματίζομαι... Αν έχει καμιά άλλη το ίδιο πρόβλημα έχει καμιά ιδέα πως αντιμετωπίζεται??Πως το εξηγήτε?? :?

Διαφημίσεις

Δε θέλω να σε απογοητέψω αλλά είναι στο παιδί. Η δικιά μου δεν καθόταν σχεδόν καθόλου, ούτε στην κούνια, ούτε στο ρηλάξ. Ήθελε αγκαλιά!!! Τώρα το αν θα τη σηκώνεις χωράει πολύ συζήτηση και δεν ξέρω αν θα σου δώσω σωστή συμβουλή. Εγώ την έπαιρνα αλλά έσπαγαν τα δικά μου νεύρα (και η μέση μου βεβαίως)!

καλησπερα και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.

Λοιπον,κι εμεις μια απο τα ιδια,απο την αρχη δεν καθοταν καθολου στο RELAX,και μαλιστα τσιριζε λες και τον σφαζουν ο μπαγασακος :D .τωρα ειμαστε σχεδον 5 μηνων και αν θες πιστεψε το,εχει 2 βδομαδες που τον βαζω και τρελλαινεται.εχει και τα παιχνιδακια που κρεμονται και τα τραβαει και του αρεσει.το θεμα ειναι οτι τωρα σαν να το βλεπω οτι δεν τον πολυαντεχει το ρηλαξ λογω του βαρους του.

Μην νομιζεις ομως οτι καθεται με τις ωρες ε;καθεται κανα μισαωρο μετα αγκαλιτσα και καμια βολτα μες το σπιτι και μετα τον ξαναβαζω.

ειναι οντως αναλογα με το παιδι.

αλλα τα αρεσει πολυ και αλλα καθολου.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

σε αντιθεση με εμας που η αγαπημενη της θεση μεσα στο σπιτι ηταν για 4 μηνες το ριλαξ...απο τον δευτερο μεχρι κ τον εκτο που πλεον δε χωραει να καθεται ηταν ο θρονος της...καθοταν εκει κ μαλιστα ειχε παιχνιδια κ ενα καθρεφτη με κατι μυστηρια παιχνιδακια κ χρωματα που κρεμμοταν απο πανω κ ολη μερα γελουσε με αυτο κ επαιζε...

Διαφημίσεις