Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια μου, μολις μπηκα στον 8ο και εχω εντονο στομαχοπονο 10 μερες τωρα. Εχω γραψει αναλυτικα καποια πραγματκια που θελω να σας ρωτησω κιαν μπορειτε φυσικα να μου δωσετε τα φωτα σας, στο 2ο τριμηνο που ηδη υπηρχε το θεμα ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ. Δεν ανοιξα καινουριο για να μη μου κανει παρατηρηση ο adm.

Δειτε το σας παρακαλω!!! Ευχαρστω θερμα!!!

Διαφημίσεις

Νικολ μου σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση... ελπιζω να μη σας κουρασω τα ειχα γραψει και σε ηδη υπαρχον θεμα αλλα καμια δεν εχει απαντησει... :(

Ο πονος ειναι καθημερινος και εντονος!!! Σαν να εφαγα κατι που να με πειραξε. Στην αρχη φοβομουν για ιωση.ομως δεν εχω ουτε διαρροιες(αντιθετα ενεργουμαι κανονικα),ουτε πυρετο, ουτε εμμετο. Αχ!!! Ειναι ομως πολυ ενοχλητικος πονος κοριτσια. Τι μπορει να φταει?? Το φαγητο οχι διοτι φαω δε φαω με πιανει παντα ο πονος εδω και 10 μερες. Μηοως φταει ο σιδηρος??? Κατεβαζω τοσα καθε μερα μαγνησια σιδηρο ασβεστιο...

Πηγα στον παθολογο εκανα υπερηχο ολα καλα λεει. Αλλα εγω δεν μπορω να σταθω... περπαταω και αρχιζει ο πονος.καθομαι παλι τα ιδια...

Ειμαι στεναχωρημενη γιατι δεν ξερω τι ειναι κ πως θα περασει....

Υπενθυμιζω οτι μολις μπηκα στον 8ο...

Εχει τυχει σε καμια????? Ειχατε καποια αναλογη εμπειρια και τι κανατε????

Κοριτσακια... HELPPPPPP

Μήπως έχει καρφώσει κάνα ποδαράκι το μωρό στο στομάχι και σε πονάει?σε μένα γινόταν αυτό συνέχεια από τον 7ο και μετα.1,5 μήνα πριν γεννήσω είχα συνέχεια κράμπες στο δεξί πόδι ψηλά και ήταν από το μωρό,σταμάτησαν αφού γέννησα!όλα είναι πιθανά!!τον γιατρό σου τον έχεις ρωτήσει?πάντως ξέρω ακριβώς τι εννοείς και σε μένα ήταν από το μωρό.

Μήπως έχει καρφώσει κάνα ποδαράκι το μωρό στο στομάχι και σε πονάει?σε μένα γινόταν αυτό συνέχεια από τον 7ο και μετα.1,5 μήνα πριν γεννήσω είχα συνέχεια κράμπες στο δεξί πόδι ψηλά και ήταν από το μωρό,σταμάτησαν αφού γέννησα!όλα είναι πιθανά!!τον γιατρό σου τον έχεις ρωτήσει?πάντως ξέρω ακριβώς τι εννοείς και σε μένα ήταν από το μωρό.

Κατ'αρχην να σ'ευχαριστησω πολυ για την ανταποκριση Angel Μου.Και ο γυναικολογος κ ο παθολογος το αποδιδουν στην εγκυμοσυνη αλλα ειναι ανυποφορο!!! Ο πονος ειναι καθημερινος και με καποιες πολυ συγκεκριμενες τροφες κανω κ διαρροια. Δεν μπορω να ευχαριστηθω το περπατημα εξω τιποτα. Τελος παντων, ευχομαι να ειναι οντως της εγκυμοσυνης κ να περασει πριν την ωρα της γεννας. Και παλι ευχαριστω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι.

Κι εγώ έτσι ήμουν σαν εσένα. Υπέφερα πολύ κατά τους τελευταίους μήνες από πόνο στο στομάχι. Τόσο πολύ που υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω.

Φοβήθηκα νομίζοντας οτι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά ο γιατρός μου με καθησύχασε αποδίδοντας το στο έντερο. Μου συνέστησε να προσέχω την διατροφή μου και να μην καταναλώνω τροφές που φέρνουν φούσκωμα.

Έτσι κι έκανα. Ο πόνος μειώθηκε αισθητά, δεν εξαφανίστηκε. Αλλά τουλάχιστον μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούσαν χωρίς να υποφέρω.

Από τη στιγμή που έχεις την καθυσηχαστική διάγνωση δύο γιατρών δεν χρειάζεται να ανυσηχείς και να στεναχωριέσαι. Ρώτα το γιατρό σου αν υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορέσεις να μετριάσεις τον πόνο. Να μπορέσεις δηλαδή να απολαύσεις και την εγκυμοσύνη σου. Γιατί κακά τα ψέματα αν πονάς δεν μπορείς να χαρείς τίποτα.

Με το καλό σου εύχομαι και όλα να σου πάνε καλά.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κοριτσάκι μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι.

Κι εγώ έτσι ήμουν σαν εσένα. Υπέφερα πολύ κατά τους τελευταίους μήνες από πόνο στο στομάχι. Τόσο πολύ που υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω.

Φοβήθηκα νομίζοντας οτι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά ο γιατρός μου με καθησύχασε αποδίδοντας το στο έντερο. Μου συνέστησε να προσέχω την διατροφή μου και να μην καταναλώνω τροφές που φέρνουν φούσκωμα.

Έτσι κι έκανα. Ο πόνος μειώθηκε αισθητά, δεν εξαφανίστηκε. Αλλά τουλάχιστον μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούσαν χωρίς να υποφέρω.

Από τη στιγμή που έχεις την καθυσηχαστική διάγνωση δύο γιατρών δεν χρειάζεται να ανυσηχείς και να στεναχωριέσαι. Ρώτα το γιατρό σου αν υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορέσεις να μετριάσεις τον πόνο. Να μπορέσεις δηλαδή να απολαύσεις και την εγκυμοσύνη σου. Γιατί κακά τα ψέματα αν πονάς δεν μπορείς να χαρείς τίποτα.

Με το καλό σου εύχομαι και όλα να σου πάνε καλά.

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για την ανταποκριση!!!! αχ νιωθω τοσο χαλια...ειμαι κ ολομοναχη... σημερα ειχα κ λιγη διαρροια παλι. δεν ξερω πια ποσο θα αντεξω;;; πρεπει να τρωω κ καλα για το παιδι!!! αλλα ολα τα καλα πειραζουν, φρουτα,λαχανικα,οσπρια!!!!

τι να πω... ευχαριστω κ παλι κ ευχομαι κιεσυ να εισαι γερη κ δυνατη!!!!!!!!

και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για την ανταποκριση!!!! αχ νιωθω τοσο χαλια...ειμαι κ ολομοναχη... σημερα ειχα κ λιγη διαρροια παλι. δεν ξερω πια ποσο θα αντεξω;;; πρεπει να τρωω κ καλα για το παιδι!!! αλλα ολα τα καλα πειραζουν, φρουτα,λαχανικα,οσπρια!!!!

τι να πω... ευχαριστω κ παλι κ ευχομαι κιεσυ να εισαι γερη κ δυνατη!!!!!!!!

και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Το οτι είσαι μόνη σου παίζει πολύ μεγάλο ώστε να μεγενθύνονται οι καταστάσεις.

Το ξέρω από πρώτο χέρι. Κι εγώ μόνη ήμουν στην εγκυμοσύνη μου και μόνη μου θα μείνω πάλι σε λίγο με δύο μικρά παιδιά και χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Πάντως μην στεναχωριέσαι αυτός ο πόνος δεν είναι τίποτα.

Τον άλλο πόνο της μοναξιάς να δούμε πως θα αντέξουμε. :P

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Το οτι είσαι μόνη σου παίζει πολύ μεγάλο ώστε να μεγενθύνονται οι καταστάσεις.

Το ξέρω από πρώτο χέρι. Κι εγώ μόνη ήμουν στην εγκυμοσύνη μου και μόνη μου θα μείνω πάλι σε λίγο με δύο μικρά παιδιά και χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Πάντως μην στεναχωριέσαι αυτός ο πόνος δεν είναι τίποτα.

Τον άλλο πόνο της μοναξιάς να δούμε πως θα αντέξουμε. :P

Ωωωω κοριτσι μου!! Εισαι κιεσυ γυναικα ναυτικου???? Υπομονη κ κουραγιο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...