Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

Recommended Posts

Και να ΄μαι παλι εδω... Εχω τρομερο άγχος και σχεδόν αδυνατω να το αντιμετωπίσω. Η αλήθεια ειναι οτι εδώ και καποιες μερες (6-7) εχω κατι καφε υγρα για τα οποία έχω ξαναμιλήσει σε άλλο θεμα. Ειμαι στην 6η εβδομαδα και εχω ηδη ακούσει καρδούλα να χτυπάει. Τα υγρα συνεχίζονται ωστόσο και νομίζω πως αυτη ειναι και η αφορμη του άγχους. Ο γιατρός δεν λεει ουτε οτι ειναι κακο, ουτε οτι ειναι καλό το θέμα με τα υγρα. Απλά εγω εχω τρομάξει τόσο που δεν εχω διάθεση να παω ούτε στη δουλεια ουτε πουθενα. Ελα όμως που από Δευτερα πρεπει να παω, δεν εχω πολλα περιθωρια για αδειες. Το κακο ειναι οτι αφου θα αγχωθω για το θεμα αυτο μετα θα με παρει από κάτω και θα αρχισω να αγχωνομαι που αγχωνομαι και οτι μπορει να βλαπτω το εμβρυο και όλα αυτα. Ουφφφφφ... αν μπορει να βοηθήσει κανεις...

Διαφημίσεις

ο γιατρος σου, σου εδωσε αγωγη για τα καφε υγρα;

δεν πρεπει να κουραζεσαι και να ζοριζεσαι πολυ! το σημαντικο ειναι να σταματησουν τα καφε! μονο ετσι θα ηρεμησεις!;)

AtQqp2.png

Ναι παιρνω utrogestan και πηρε δειγμα για καλλιεργεια κολπικού υγρού. Την ερχόμενη εβδομαδα θα ξερω. Μου ειπε να κανω και μια κολπικη πλύση με χαμομήλι αλλα ακομα φοβαμαι λίγο να το κανω αυτο. Θα το κανω ομως.

Η αλήθεια ειναι οτι θα ήμουν πολύ πιο ήρεμη χωρις αυτα τα υγρα..

καλημέρα, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Ο γιατρός σου δεν μπορεί να σου γράψει άδεια ή δεν μπορείς να την πάρεις εσύ; προσπάθησε να ηρεμίσεις.....όσο μπορείς γιατί σε καταλαβαίνω...και εγώ θα είχα τρελλαθεί.

Διαφημίσεις

κοιτα κ γω ειμαι ενα παρα πολυ αγχωδες ατομο!!!! μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυοσ--στην 3η βδομαδα----ειδα κ καφε υγρα.....διηρκησαν για 5 βδομαδεσ--ως την 8η!!!!στουσ υπερηχουσ ολα ηταν καλα!!!επαιρνα κ γω ουτροτζεσταν....πηγαινα στη δουλεια χωρις καμια ορεξη κ ημουν καταχλωμη κ με ρωταγαν αν ειμαι καλα----γιατι δεν το ειχα πει ακομα!!!!ημουν παντα καθιστη(κανω αγγλικα σε σχολειο) κ στο σπιτι καμια δουλεια...ουτε μαγειρεμα...ερχοταν η μαμα μου....γιατι στις αρχες ειχα πολυ σκουρα καφε!!!μολις μπηκα στην 9η βδομαδα σταματησαν!!!!τωρα ειμαι στην 17η αισιως!!!!και τωρα αγχωνομαι για το ποτε θα το ακουσω!!!!λοιπον, απο οτι εχω δει πολλες κοπελες ειχαν καφε κ ολα πηγαν καλα!!!!ξεκουραση, τα χαπια σου κ ολα θα πανε καλα!!!( εμας μας ειχε πει ο γιατρος κ οχι σεξ!)

Καλημερα. Εχω μια κορη 2 ετων και η εγκυμοσυνη μου σε γενικες γραμμες δεν την χαρακτηριζεις ευκολη. Στην 6η βδομαδα ειχα κι εγω καφε υγρα και πονους χαμηλα. Εχω διαβασει οτι ειναι υγρα εμφυτευσης, δηλ συμβαινουν σε μερικες γυναικες οταν εμφυτευεται το ωαριο στην μητρα, σε συνδιασμο συνηθως και με αλλους παραγοντες όπως κουραση. Σεμενα προεκυψε απο υπερβολικη κουραση και αντιμετωπιστηκε με ουτροτζεσταν τα οποια μπορεις να τα παρεις και απο το στομα αλλα και κολπικα, η γιατρος μου ειχε πει οτι κολπικα κανουν καλυτερη δουλεια.(μεγιστη δοση 2 το πρωι 2 το μεσημερι 2 το βραδυ). Και απαραιτητως ξεκουραση, οχι απλα να καθεσαι δηλαδη στην καρεκλα, αλλα ξαπλα στο κρεβατι και σηκωνεσαι μονο για τουαλετα. Εγω ημουν για 5 μερες περιπου στο κρεβατι αλλα μετα οκ. Αν γινεται σε αυτη τη φαση νομιζω οτι ειναι καλυτερο να μην πας καν στην δουλεια και να ξεκουραστεις σπιτι, ο γιατρος σου τι σου εχει πει σχετικα?δεν ειναι παντως κατι περιεργο, συμβαινει σε πολλες γυναικες και στις περισσοτερες περιπτωσεις με την φαρμακευτικη αγωγη και ξεκουραση ξεπερνιεται.Ευχομαι ολα να πανε καλα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ INDEFIX ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΙΣΕΙΣ? ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 13η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ (Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ). ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΠΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ...

0vwrp3.png

mZ5jp3.png

Πραγματικα σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λογια, μου κανουν πολύ καλο!! Σήμερα πήρα τα αποτελεσματα από την καλλιεργεια του κολπικού υγρού και το μόνο που βρέθηκε ειναι κάποιες αποικίες (μικρές) από Candida albicans, ουσιαστικα μύκητες. Γενικα παντα υπέφερα από μύκητες με έντονη φαγούρα, οσμή και γενικα δυσάρεστες καταστασεις. Τώρα αν πάλι έχω μύκητες δεν με ενοχλούν καθόλου, δεν έχω καθόλου φαγούρες και τετοια συμπτώματα. Έχω μόνο τα υγρα, τα οποιά εξακολουθούν να υπάρχουν για 10η μερα τωρα, σε μορφή ανοιχτού καφέ έκκρίσεων (ώχρα) και σε ποσότητα μεγάλων σταγόνων. Δεν είναι πολύ πυκνά αλλά ουτε και πολύ αραια. Ο γιατρός μου είπε να βάλω ένα κολπικό υπόθετο canesten αλλα δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω.

Όσο για τη δουλεια ξαναρχισα να πηγαινω μετα από παυση μιας εβδομάδας, με αρκετη αγωνία αλλα ευτυχώς οι συνάδελφοι μου συμπεριφερονται πολύ καλα (το έμαθαν, αφου ήμουν ιδιαίτερα ανήσυχη δεν μπορούσα να μην το πω) και η δουλεια δεν ειναι καθολου αγχωτικη.

γιατι φοβασαι να κανεις αυτα που σου λεει ο γιατρος σου; δεν του εχεις εμπιστοσυνη; και την αλλη φορα φοβοσουν, που σου ειχε πει για τις πλυσεις με χαμομηλι-που δεν υπαρχει κατι πιο αγνο για την ευαισθητη περιοχη!;) για 'μενα, παντως, απο ολους οσοι θα με συμβουλευαν,οι δικες του συμβουλες θα ηταν οι πιο καθησυχαστικες!:rolleyes:

τωρα, οσο για τα υγρα,αλλο το ανοιχτο καφε και αλλο η ωχρα(υπολευκο). αν τα υγρα σου ειναι θολα και λευκοκιτρινα, αυτα ειναι κατι φυσιολογικο, πολλες εγκυες τα εχουν, και κρατουν σε ολη την εγκυμοσυνη.;)

ευχομαι να σου πανε ολα καλα!:mrgreen:

AtQqp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ INDEFIX ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΙΣΕΙΣ? ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 13η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ (Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ). ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΠΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ...

γεια σας κοριτσια! εγω ειμαι 5 εβδομαδων εγκυος και εχω κι εγω καφε και προς το κοκκινο υγρα,ο γιατρος θα με δει την Παρακευη ουτωσι αλλως,οποτε θα μου δωσει μαλλον και χαπακια.και στην πρωτη εγκυμοσυνη τα πηρα για 10 μερες.Για την ωρα,ξεκουραση προσπαθω οσο γινεται,αλλα δεν ειναι ευκολο.Ηθελα να ρωτησω γιατι και εγω εχω μια κορουλα 2,5 ετων,πως τα καταφερνεις με τις αγκαλιες,και τις αποτομες κινησεις που φανταζομαι θα κανει η μικρη σου;(αν κρινω απο την δικη μου,που ειναι σιφουνας;) ) .εχω αγχωθει,γιατι δεν εχω εμπειρια στο θεμα,και μου φαινεται βουνο,κι ας ειμαι ακομα στην αρχη..

οτι και να κανω μου φαινεται πως επιβαρυνω την κατασταση,απο το αλλαγμα της πανας,που την τραβαω για να την παω να αλλαξει πολλες φορες που δεν θελει,η που το βλεπει για παιχνιδι να τρεχει και να αντιστεκεται,μεχρι το μαζεμα των παιχνιδιων απο ..παντου μεσα στο σπιτι και αλλα πολλα.

KIRA ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ! ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΠΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ,ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΔΕΞΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΙ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΙ ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

0vwrp3.png

mZ5jp3.png

Τελικα δυστυχως απεβαλλα,σημερα το απογευμα..

το αιμα εγινε περισσοτερο,και πηγα νοσοκομειο οπου και διαπιστωθηκε αποβολη.:(:(

να σαι καλα για τον χρονο σου και ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και να πανε ολα πολυ πολυ πολυ καλα,και σε ολες τις μανουλες μεσα απο την καρδια μου!

Τελικα δυστυχως απεβαλλα,σημερα το απογευμα..

το αιμα εγινε περισσοτερο,και πηγα νοσοκομειο οπου και διαπιστωθηκε αποβολη.:(:(

να σαι καλα για τον χρονο σου και ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και να πανε ολα πολυ πολυ πολυ καλα,και σε ολες τις μανουλες μεσα απο την καρδια μου!

αγάπη λυπάμαι.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ntRCp3.png