Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στάση συζύγου στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Γεια σας,

Περνάω περίεργα τον τελευταίο καιρό και θέλω τις απόψεις σας κι ακόμα καλύτερα κάποιες απόψεις μπαμπάδων.

Είμαι στην 19η εβδομάδα και πλέον το σώμα μου είναι σώμα εγκύου, η δε διάθεσή μου στο έλεος των ορμονών της εγκυμοσύνης.

Νομίζω ότι ο άντρας μου ζορίζεται με την όλη κατάσταση και φοβάμαι ότι κινδυνεύει η μέχρι τώρα σχέση μας. Αισθάνομαι ότι δεν του αρέσει το σώμα μου όπως πριν και έχει εκδηλώσει την επιθυμία να κάνει μια κραιπάλη όπως λέει με φίλους, να φύγει μόνος του ταξίδι και κανονίζει συνέχεια καφέδες με φίλους του γιατί όπως λέει "μετά" δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά. Δεν έχω κάποια αντίρρηση για όλα αυτά αλλά ανησυχώ ότι με κρατάει σε απόσταση σα γυναίκα και δεν πολυκάνει παρέα μαζί μου όπως πριν.Κατά τ' άλλα όποτε βλέπουμε το μωρό στον υπέρηχο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.

Περιμένω εμπειρίες και απόψεις.

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Περνάω περίεργα τον τελευταίο καιρό και θέλω τις απόψεις σας κι ακόμα καλύτερα κάποιες απόψεις μπαμπάδων.

Είμαι στην 19η εβδομάδα και πλέον το σώμα μου είναι σώμα εγκύου, η δε διάθεσή μου στο έλεος των ορμονών της εγκυμοσύνης.

Νομίζω ότι ο άντρας μου ζορίζεται με την όλη κατάσταση και φοβάμαι ότι κινδυνεύει η μέχρι τώρα σχέση μας. Αισθάνομαι ότι δεν του αρέσει το σώμα μου όπως πριν και έχει εκδηλώσει την επιθυμία να κάνει μια κραιπάλη όπως λέει με φίλους, να φύγει μόνος του ταξίδι και κανονίζει συνέχεια καφέδες με φίλους του γιατί όπως λέει "μετά" δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά. Δεν έχω κάποια αντίρρηση για όλα αυτά αλλά ανησυχώ ότι με κρατάει σε απόσταση σα γυναίκα και δεν πολυκάνει παρέα μαζί μου όπως πριν.Κατά τ' άλλα όποτε βλέπουμε το μωρό στον υπέρηχο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.

κατ'αρχήν με το καλό το μπεμπάκι σου. για να σου πούμε τη γνώμη μας, νομίζω ότι καλό θα ήταν να ξέρουμε κάποιες λεπτομέρειες. πόσο χρονών είναι ο πατέρας? ήταν προγραμματισμένη η εγκυμοσύνη ή απλά έτυχε? έβγαινε και πριν με φίλους? κάνετε παρέα με άλλα ζευγάρια με παιδιά? μαζί βγαίνετε, κάνετε πράγματα ως ζευγάρι? τί εννοείς σε κρατάει σε απόσταση ως γυναίκα? έχετε συζητήσει για όλα αυτά?

Καλησπέρα! Οι μεγαλύτερες αλλαγές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης συντελούντε οπωσδήποτε στην γυναίκα, ωστόσο η εγκυμοσύνη δεν είναι δυνατό να αφήνει "αδιάφορο" και τον άντρα. Δεν τον κατηγορώ αν θέλει να κάνει μία κρεπάλη πριν έρθει το παιδάκι σας στη ζωή που ναί σίγουρα θα την κάνει ομορφότερη, άλλα όλοι ξέρουμε ότι σαφώς (στην αρχή τουλάχιστον) θα κλειστούμε αρκετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί του. Να του πείς πώς νιώθεις και να σου πεί κι αυτός πώς νιώθει και ο ίδιος. Καμιά φορά εμείς από τις ορμόνες τις εγκυμοσύνες γινόμαστε λίγο ευαισθητούλες, λίγο παραπονιάρες και τα παίρνουμε όλα λίγο πιό κατάκαρδα και κάπως στραβά. Μπορεί να μην φταίνε οι ορμόνες και όντως ο λαντρας σου να νιώθει λίγο πιεσμένος. Μόνο αν συζητήσεις μαζί του θα βάλεις μία τάξη σε αυτά που σε απασχολούν. Προσπάθησε να χαρείς αυτή την μοναδική περίοδο που ζούμε όσο πιο πολύ μπορείς!! Αν όχι για σένα, κάντο για το μωρό σου! Του αξίζει να αράζει σε μιά ευτυχισμένη κοιλίτσα!

Υ.Γ. Για το σώμα που φουσκώνει μην το σκέφτεσαι καν, δεν αξίζει! Όταν έρθουν τα μωράκια μας γερά στον κόσμο και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να το επαναφέρουμε ή γιατί όχι να το κάνουμε ακόμη καλύτερο και πρίν από την εγκυμοσύνη!

2sCXp3.png

γιατί όπως λέει "μετά" δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά. Δεν έχω κάποια αντίρρηση για όλα αυτά αλλά ανησυχώ ότι με κρατάει σε απόσταση σα γυναίκα και δεν πολυκάνει παρέα μαζί μου όπως πριν.Κατά τ' άλλα όποτε βλέπουμε το μωρό στον υπέρηχο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.

Φαινεται οτι ξερει καλα τι τον περιμενει και θελει να ειναι φρεσκος φρεσκος να πεσει στα "βαρέα"

Τα υπολοιπα μαλλον ειναι ανασφαλειες της εγκυμοσυνης

Κι εγω αισθανομουν φαλαινα πρησμενη και ακρως ανεπιθυμητη

p7z6p3.pngsQqep3.png

κατ'αρχήν με το καλό το μπεμπάκι σου. για να σου πούμε τη γνώμη μας, νομίζω ότι καλό θα ήταν να ξέρουμε κάποιες λεπτομέρειες. πόσο χρονών είναι ο πατέρας? ήταν προγραμματισμένη η εγκυμοσύνη ή απλά έτυχε? έβγαινε και πριν με φίλους? κάνετε παρέα με άλλα ζευγάρια με παιδιά? μαζί βγαίνετε, κάνετε πράγματα ως ζευγάρι? τί εννοείς σε κρατάει σε απόσταση ως γυναίκα? έχετε συζητήσει για όλα αυτά?

απαντάω με τη σειρά: είναι 34 και η εγκυμοσύνη δεν ήταν τυχαία με την έννοια ότι συμφωνήσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές για να κάνουμε μωρό, χωρίς όμως πρόγραμμα με μέρες και τέτοια..Εννοείται ότι και πριν έβγαινε με φίλους για καφέ πιο χαλαρά όμως. Κραιπάλη έκανε δυό χρόνια πριν λόγω μπάτσελορ φίλου και δεν είναι της κραιπάλης γενικά. Ταξίδι μόνος του δικαιούται να πάει, τόχω κάνει ήδη εγώ στο διάστημα της σχέσης μας. Έχουμε φίλους με παιδιά και ενίοτε τους βλέπουμε και με τα παιδιά τους. Τώρα τελευταία δεν πολυκάνουμε πράγματα οι δυο μας λόγω υπερβολικής πίεσης του στο γραφείο, με υπερωρίες κλπ.

Και όταν λέω ότι νομίζω ότι με κρατάει σε απόσταση σα γυναίκα, εννοώ ότι δεν είναι όσο διαχυτικός ήταν, αποφεύγει να αγγίζει την κοιλιά μου ...ε για να το πω ευθέως δεν μου την πέφτει όπως πριν!!

Συζήτηση έχει γίνει αλλά αυτή τη βδομάδα τα βλέπω όλα αυτά αλλιώς, πιο βαριά και με πιάνουν τρομερές ανασφάλειες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Οι μεγαλύτερες αλλαγές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης συντελούντε οπωσδήποτε στην γυναίκα, ωστόσο η εγκυμοσύνη δεν είναι δυνατό να αφήνει "αδιάφορο" και τον άντρα. Δεν τον κατηγορώ αν θέλει να κάνει μία κρεπάλη πριν έρθει το παιδάκι σας στη ζωή που ναί σίγουρα θα την κάνει ομορφότερη, άλλα όλοι ξέρουμε ότι σαφώς (στην αρχή τουλάχιστον) θα κλειστούμε αρκετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί του. Να του πείς πώς νιώθεις και να σου πεί κι αυτός πώς νιώθει και ο ίδιος. Καμιά φορά εμείς από τις ορμόνες τις εγκυμοσύνες γινόμαστε λίγο ευαισθητούλες, λίγο παραπονιάρες και τα παίρνουμε όλα λίγο πιό κατάκαρδα και κάπως στραβά. Μπορεί να μην φταίνε οι ορμόνες και όντως ο λαντρας σου να νιώθει λίγο πιεσμένος. Μόνο αν συζητήσεις μαζί του θα βάλεις μία τάξη σε αυτά που σε απασχολούν. Προσπάθησε να χαρείς αυτή την μοναδική περίοδο που ζούμε όσο πιο πολύ μπορείς!! Αν όχι για σένα, κάντο για το μωρό σου! Του αξίζει να αράζει σε μιά ευτυχισμένη κοιλίτσα!

Υ.Γ. Για το σώμα που φουσκώνει μην το σκέφτεσαι καν, δεν αξίζει! Όταν έρθουν τα μωράκια μας γερά στον κόσμο και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να το επαναφέρουμε ή γιατί όχι να το κάνουμε ακόμη καλύτερο και πρίν από την εγκυμοσύνη!

Συμφωνώ με την "ευτυχισμένη κοιλίτσα"..σήμερα που ξύπνησα κι έκλαιγα από άγχος, μετά δεν ξέρω κι εγώ πόσες συγνώμες είπα στην κοιλίτσα:roll:..

Οι ορμόνες μ' έχουν κάνει άνω κάτω..και γίνομαι νευρική και πρήζω τους δικούς μου ανθρώπους..

απαντάω με τη σειρά: είναι 34 και η εγκυμοσύνη δεν ήταν τυχαία με την έννοια ότι συμφωνήσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές για να κάνουμε μωρό, χωρίς όμως πρόγραμμα με μέρες και τέτοια..Εννοείται ότι και πριν έβγαινε με φίλους για καφέ πιο χαλαρά όμως. Κραιπάλη έκανε δυό χρόνια πριν λόγω μπάτσελορ φίλου και δεν είναι της κραιπάλης γενικά. Ταξίδι μόνος του δικαιούται να πάει, τόχω κάνει ήδη εγώ στο διάστημα της σχέσης μας. Έχουμε φίλους με παιδιά και ενίοτε τους βλέπουμε και με τα παιδιά τους. Τώρα τελευταία δεν πολυκάνουμε πράγματα οι δυο μας λόγω υπερβολικής πίεσης του στο γραφείο, με υπερωρίες κλπ.

Και όταν λέω ότι νομίζω ότι με κρατάει σε απόσταση σα γυναίκα, εννοώ ότι δεν είναι όσο διαχυτικός ήταν, αποφεύγει να αγγίζει την κοιλιά μου ...ε για να το πω ευθέως δεν μου την πέφτει όπως πριν!!

Συζήτηση έχει γίνει αλλά αυτή τη βδομάδα τα βλέπω όλα αυτά αλλιώς, πιο βαριά και με πιάνουν τρομερές ανασφάλειες.

τότε θα συμφωνήσω με τις άλλες κοπέλες. μάλλον σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειες της εγκύου. μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. άστον να βγει με τους φίλους του και να διασκεδάσει (σε λογικά πλαίσια) και κάνε κι εσύ το ίδιο (αν σου το επιτρέπει η εγκυμοσύνη). εννοείτε να βγαίνετε και μαζί και να περνάτε καλά όσο μπορείτε. μετά θα ζοριστείτε λίγο με το μωρό αλλά να σκέφτεστε πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σας και το προσπαθούν χρόνια. και ότι θα υπάρχουν και πολύ όμορφες στιγμές με το μωρό που δε συγκρίνονται με καμμιά κραιπάλη.

τώρα για το ότι δεν σου την πέφτει, ε, μπορεί να φοβάται ότι θα κάνει κακό στο μωρό ή να μην τον εμπνέει η κοιλιά (δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε). αλλά όλα με τον καιρό θα έρθουν πάλι στη θέση τους.:wink:

Mε το καλο το αγγελουδι σου....Λοιπον..Συγνωμη αλλα Εμενα ολα αυτα μου ακουγονται βλακειες:rolleyes::rolleyes:!!Τι παει να πει να παει ταξιδακι μονος του και να κανει τις τελευταιες του κρεπαλες??Ε ας παει και με αλλη αν ειναι γιατι μετα δεν θα μπορει....:(:( Τι λεμε τωρα??Οκ καταλαβαινω πως και οι ορμονες μας ειναι λιγο τρελαμενες αλλα θες να νιωθεις και υποστηριξη απο τον αντρα σου και ποθητη κακα τα ψεμματα...!!!Εκτος απο εγκυος ειμαστε και γυναικες....Δεν ειναι κακο να βγαινει για καφε η οτιδηποτε...αλλα το να φυγει να παει ταξιδακι με τους φιλους η τρελα ξενυχτια γιατι μετα δεν θα μπορει συγνωμη αλλα το θεωρω υπερβολικο...:rolleyes::rolleyes:

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Mε το καλο το αγγελουδι σου....Λοιπον..Συγνωμη αλλα Εμενα ολα αυτα μου ακουγονται βλακειες:rolleyes::rolleyes:!!Τι παει να πει να παει ταξιδακι μονος του και να κανει τις τελευταιες του κρεπαλες??Ε ας παει και με αλλη αν ειναι γιατι μετα δεν θα μπορει....:(:( Τι λεμε τωρα??Οκ καταλαβαινω πως και οι ορμονες μας ειναι λιγο τρελαμενες αλλα θες να νιωθεις και υποστηριξη απο τον αντρα σου και ποθητη κακα τα ψεμματα...!!!Εκτος απο εγκυος ειμαστε και γυναικες....Δεν ειναι κακο να βγαινει για καφε η οτιδηποτε...αλλα το να φυγει να παει ταξιδακι με τους φιλους η τρελα ξενυχτια γιατι μετα δεν θα μπορει συγνωμη αλλα το θεωρω υπερβολικο...:rolleyes::rolleyes:

Συμφωνω απόλυτα....ασε που με ξενερώνει λίγο ότι σκεφτεται να την αφησει μόνη και να παει ταξίδι....αλλο τα καφεδακια και αλλο ταξίδι.

Αμα θες την συμβουλή μου :D πές του να κοιτάει να κοιμάται πολύ....γιατι αυτο θα του λείψει μετα....:D

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

Arxika na sou efchytho ki ego me to kalo to moraki sou!

Se ayto pou rotas, tha sou po tin diki mou empeiria . Stin egymosini mou o andras mou den me xortaine! Ego opos oles oi egyoules eixa tis anasfaleies mou me to soma mou ekeinos omos me evriske to idio elkystiki me prin, isos kai pio poly, mou elege oti me ta parapano kilakia mou imoun pio sexy! Oi epafes mas synexistikan kanonika mexri ton ogdoo mina, me prosoxi vevaia, xoris kanena provlima.Kai oso gia ta kafedakia

kai tis exormiseis oudepote eixe ekdilosei teteoies epithymies.Den me afine pote moni. Symfono me ta koritsia parapano, o ypnos einai ayto pou tha tou leipsei, oxi ta taxidakia.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση στο θέμα αλλά περιμένω κι άλλες γνώμες και κυρίως εμπειρίες! Όπως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από τις άλλες έτσι και η συμπεριφορά κάθε ζευγαριού που τη βιώνει μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση αλλά κ ανάλογα τη φάση της εγκυμοσύνης..Δεν τον αδικώ τον άντρα μου που θέλει να φύγει ένα Σ/κ να δει έναν άλλο πατέρα ξενιτεμένο λόγω δουλειάς μακριά από την οικογένειά του ούτε που θέλει να κάνει μια έξοδο με φίλους. Απλά στρεσάρομαι που έχει αλλάξει λίγο η σχέση μας γενικά κι αν αυτό θα μείνει έτσι και μετά τον τοκετό. Τις προάλλες μιλάγαμε και μου είπε πόσο ανησυχεί αν θα είναι καλός πατέρας και πόσο θέλει να τα καταφέρει στην νέα φάση της κοινής μας ζωής. Καταλήξαμε να χαζοκλαίω εγώ κι εκείνος να μου λέει πόσο μ' αγαπάει.

Πιο πολύ πανικόβλητος είναι παρά οτιδήποτε άλλο! Από τις περιγραφές σου (και από διαίσθηση) πιστεύω ότι δεν θα κάνει τίποτα "παρατραβηγμένο" τελικά, και, αν κάνει, θα γυρίσει σπίτι και θα κοιμηθεί ένα δωδεκάωρο, και απλώς θα αράξει να απολαύσει την εγκυμοσύνη σας.

Η "απομάκρυνση" που περιγράφεις θεωρώ πως είναι μια απλή ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το 'άγνωστο", που δεν θα κρατήσει πολύ. Μην στενοχωριέσαι τζάμπα.

Δεν θα του φέρεις καμία αντίρρηση, θα του πεις "ναι μωράκι μου πήγαινε όπου θες και καλά να περάσεις", θα είσαι με ένα πλατύ χαμόγελο (το χαμόγελο κάνει τους άλλους να ανησυχούν) και θα έχεις κανονίσει να περάσεις τη μέρα με φιλενάδες.

Καλή εγκυμοσύνη και γερό μωρό σου εύχομαι!

it's never too late to start all over again

Πράγματι έχετε δίκιο και οι δύο να ανησυχείτε.΄Οσο γλυκιά και αν είναι η προσμονή του μωρού, όταν οι δυό γίνονται τρείς, αλλάζουν πολλά πράγματα. Και συνήθως όλοι τις φοβόμαστε λιγάκι τις αλλαγές. Έτσι είμασταν κι εμείς, δεν βλέπαμε την ώρα να έρθει το μωρό αλλά ανησυχούσαμε πώς θα τα καταφέρουμε, πως θα είμαστε καλοί γονείς. Τελικά ολα μπαίνουν στη σειρά και η καινούργια ζωή γίνεται πιο συναρπαστική!!! "Δένει" η οικογένεια πιο γλυκά. Σου εύχομαι ένα γερό μωρό και μια ευτυχισμένη μητρότητα !

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Καλησπερα κι απο μενα!!

Στη δικη μας περιπτωση τα πραγματα εγιναν λιγο πιο απροσμενα!Δεν ειμαι παντρεμενη (αλλα θα παντρευτω με πολιτικο τον Μαρτιο) απλα συγκατικουσα με τον φιλο μ.Ειμαι 24 κ αυτος 26.Ειχα την δουλεια μου που μ ετρωγε σχεδον ολη μερα κ γενικοτερα ημουν πολυ δραστηριο ατομο.Το μωρακι ηρθε ξαφνικα και απρογραμματιστα (ελεγα σε κανα 2 χρονια αλλα αυτα τα δωρακια δεν τα προγραμματιζεις :) ).Οποτε αλλαξε ολη η ζωη μας!Σταματησα την δουλεια,που λογω αγχους και ωραριου δεν γινοταν να συνεχισω,εμεινα σπιτι,εβαλα κιλακια,αλλαξε το σωμα μου,οσο παει κ φουσκωνω πιο πολυ και ο συντροφος μου σε ολο αυτο ειναι ο δεκτης ολων οσων μου συμβαινουν.Δλδ εχει ανεχτει και τα τρελα ξεσπασματα μ,και τα νευρα μ,και τα κλαματα μου και το αγχος μου και τα γελια μου και τρεις κ λιγο να τον φωναζω να πιασει τη κοιλια γιατι η μικρη κλοτσαει και να τον βαζω να της μιλαει δυνατα για να τον ακουει κτλ..:-P

Κι αυτος μου ειπε οτι θελει να βγει το Σαββατο με τον αδερφο του ετσι για ποτο..ΟΚ δεν τρελαινομαι καθως εγω φουσκωνω κ δεν μπορω να πιω κτλ αλλα τι να κανω??Ας παει κ καλα να περασει!Ολα θελουν μετρο αλλα ολα πρεπει κ να γινονται..Επισης στο θεμα "ελξης"...αχ....λογω ενος προβληματος π ειχα παλια με τον τραχηλο εχουμε να ερθουμε σε επαφη απο....αφηστε απο ποτε..(χωρις να το εχει απαγορευσει ρητα ο γιατρος).ΟΜΩΣ η σχεση μας ειναι ΠΙΟ ΚΑΛΗ απο ποτε....Στη καλυτερη της φαση!!Οποτε κανω υπομονη να ερθει το νινι μας και εχουμε πολυ μελλον και για κραιπαλες (κ χωρια κ μαζι) και ταξιδια και τα παντα!!! ;););)

OiM1p3.png

Διαφημίσεις

πολυ καλησπερα και απο εμενα!!!

κοριτσια εμενα μου φαινεται λιγακι λογικο οι αντρες μας να μην μπορουν να διαχειριστουν αυτη τη νεα κατασταση απο τη μια μερα στην αλλη....εδω εμεις που κυοφορουμε δυσκολευομαστε....για τις περισσοτερες απο εμας (δηλαδη για ολες) ειναι απαγορευτικο να βγαινουμε, να κρεπαλιαζουμε και να γυρναμε ξημερωματα.Καποιες μαλιστα δεν σηκωνονται καν απο το κρεβατι!!!!Κατα την αποψη μου ο αντρας απλα θελει να συνεχισει να κανει τη ζωη που εκανε και πριν μαζι με εμας...Νομιζω πως αν κατα τα αλλα σου δειχνει την αγαπη του, σου συμπαραστεκεται, σε βοηθαει και εσυ απο τη μερια σου το λαμβανεις ολο αυτο θετικα....ε δε πειραζει μωρε που και που να κανει και τις εξοδους του,αρκει να του εχεις εμπιστοσυνη....και κακα τα ψεματα γυναικες ειμαστε και νομιζω πως με καποιο τροπο το νοιωθουμε οταν κατι δεν πηγαινει καλα....!!!Θεωρω δηλαδη οτι το κακο δεν ειναι να βγει και να πιει με τους φιλους του.....το κακο ειναι να μην αναλαμβανει τις ευθυνες του και να μην σας δειχνει απεριοριστη αγαπη.

Μονο εσυ ξερεις. Ειμαι σιγουρη οτι μεσα σου νοιωθεις τι γινεται, αν εισαι ευχαριστημενη με ολα τα αλλα μην ανησυχεις....και μη μας παιρνεις τοις μετριτοις, διοτι η καθε μια απο εμας ειναι διφορετικη και αντιμετοπιζει διαφορετικες καταστασεις και διαφορετικους συζηγους!

Ifk7p3.png

εμένα τώρα δε μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά και θα συμφωνήσω με αυτό:

Μόνο το ταξίδι με προβληματίζει, να σε αφήσει μόνη στην κύηση, όσο για την κρεπάλη και αυτή λίγο αφού λες δεν είναι τέτοιος τύπος. Ομως κατά βάση συμφωνώ με το αποπάνω μήνυμα.

Οι ανασφάλειες σου είναι λογικές μέσα στον παραλογισμό των ορμονικών μεταβολών της εγγυμοσύνης, δεν έχεις παρά να τα συζητήσεις όλα μαζί του ανοιχτά!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!