Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ?

Recommended Posts

Είμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρονια με το σύζυγο μου ο οποίος ήταν ξαναπαντρεμένος και έχει 1 παιδάκι από τον τότε γάμο του. Είναι 8 χρονών αγοράκι. Με την πρωην συζυγό του είναι στα μαχαίρια λόγω διατροφής. Θεωρούμε ότι θα επηρεάσει το παιδί αρνητικά για το νεο του αδερφακι που είναι στο δρόμο. Αισθάνομαι όμως πολύ άσχημα για αυτό. Θα ήθελα να έχουν μια πολυ καλή σχέση. Αλλά...δεν το βλέπω...Ηδη του λεει (η πρωην) πως αν κάνουμε παιδάκι δεν θα τον αγαπάει πλεον ο μπαμπάς του και τέτοια...κουλά . Έχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπερία? Δεν του έχουμε πει ακόμα τίποτα αλλά κάθε φορά που το βλέπω αισθάνομαι ότι τον "κοροιδευω" που δεν το ξέρει...:-(

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

αστα! ξερω κ γω τετοια περιπτωση---τους δικους μου! οι γονεις μου εκαναν εμενα κ τον αδερφο μου( σημερα εγω 28 κ ο αδερφος μου 25)...αφου χωρισαν, κ οι δυο ξαναπαντρευτηκαν...ο μπαμπασ μου δεν εκανε αλλα παιδια με τη νονα μου---ω ναι, αυτην παντρευτηκε!!!ειχε κ αυτη παιδια απο αλλο γαμο---η μαμα μου εκανε την αδερφη μου( σημερα ειναι 20 χρ.)...πηγαινα δημοτικο θυμαμαι οταν μας ειπε οτι σε λιγους μηνες θα μας εκανε κ αλλο αδερφακι!!!πεταξαμε απο τη χαρα μας!!!αλλα εδω ισωσ ειναι διαφορετικα γιατι ειμαστε κ τα 3 απο την ιδια μαμα---η γυναικα του μπαμπα μου ζηλευε κ μας ελεγε οτι δεν ειναι πραγματικη μας αδερφη!!!!ακου εκει!!!ακομα κ σημερα ζηλευει βασικα!!!μια συμβουλη¨: επειδη μου φαινεσαι καλος ανθρωπος, τα παιδακια δε φταινε σε τιποτα....να τα αγαπας και να τα μεταχειριζεσαι με τον ιδιο τροπο ωστε να νοιωσουν αγαπη κ η μαμα του μικρου να αποδειχθει λαθος!!!πες στο μικρο οτι θα εχει μια παρεα, το αδερφακι του κ οτι θα ειστε μια αγαπημενη οικογενεια!!! στα λεει μια παθουσα απο τις ιντριγκες των χωρισμενων γονιων κ τησ ζηλιας κ του φθονου της γυναικας του μπαμπα μου!!!ξερω το δικο σου παιδακι ειναι αιμα σου...αλλα κ το αλλο χρειαζεται αγαπη! αφου εχει μια ανεγκεφαλη μανα να του καταστρεφει την ψυχολογια λογω εγωισμου της!!!! καλη αρχη στην οικογενεια σας !!!

Για κάποιο λόγο πρόσεξα ότι το θέμα μου έχει ανοιχτεί 2 φορες . Μια εδώ και μία στο 2ο Τρίμηνο. Δεν ξέρω πως έγινε μαλλον έκανα κάποιο λάθος εγώ. Οπότε επειδή υπάρχουν αρκετές απαντήσεις ήδη στην άλλη κατηγορία όποια έχει την ευχαρίστηση να απαντήσει ας το κάνει εκει για να υπάρχει συνέχεια. Ευχαριστώ.

Όλα είναι μια ιδέα...