Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρωτη χρονια σχολειο,δευτερη....?

Recommended Posts

Γεια σας! Λοιπον εχω ενα θεμα που με προβληματιζει ολο και πιο πολυ και θα ηθελα τις γνωμες σας παρακαλω. Ξεκιναω να σας εξηγησω τον προβληματισμο μου.Δυομιση χρονια τωρα μεγαλωνω τα δυο παιδακια μου μονη μου σχεδον αφου ο αντρας μου εργαζεται και συγγενεις κοντα για βοηθεια δεν εχω. Περσι το Σεπτεμβρη 2011 τα παιδακια μου μπηκαν στο προγραμμα της ΕΕΤΑΑ και ξεκινησαν παιδικο σταθμο για πρωτη τους φορα, για να μπορεσω εγω ετσι να ψαξω να βρω μια δουλεια,γιατι με τα δυο παιδια στο σπιτι και καμια βοηθεια δεν ηταν ευκολη η αναζητηση εργασιας. Λοιπον τοσο καιρο ψαχνω, αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με την κριση και την τεραστια ανεργια, προς το παρον, δεν εχω βρει τιποτα, δυστυχως. Αν δεν βρω δουλεια μεχρι το καλοκαιρι τα παιδακια μου δεν θα ξαναμπουν στο προγραμμα της ΕΕΤΑΑ και αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οτι δεν μπορουμε να πληρωσουμε ιδιωτικο παιδικο σταθμο γιατι ο αντρας μου παιρνει 700 ευρω οποτε αν απο αυτα δωσουμε 600 ευρω σε παιδικο σταθμο δεν θα μας μεινει τιποτα. Οποτε θα πρεπει του χρονου να τα κρατησω σπιτι και ηθελα να ξερω αν αυτο θα δημιουργησει προβλημα στην καθημερινοτητα τους, μιας και τωρα εχουμε μπει σε ενα προγραμμα στο οποιο τα παιδια εχουν προσαρμοστει. Ευχαριστω εκ των προτερων οσες μανουλες μου δωσουν τη γνωμη τους σε αυτό το θέμα.

BWP4p2.png

WSDip2.png

Διαφημίσεις

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και σου ευχομαι να βρεις δουλεια το συντομοτερο, οσο για την καθημερινότητα τους ...δεν θα πα΄θουν τιποτα όλοι προσαρμοζομαστε στις καταστασεις όπως ερχονται.:P

Κατ'εμε καλο θα ηταν να συνεχισουν.. Και εγω το σκεφτομαι τι θα γινει αν γυρισουμε στην Ελλαδα μια και εδω πανε στο δημοσιο... Βεβαια αν δεν υπαρχει δυνατοτητα τι να γινει?

Καταλαβαίνω τη θέση σου... Υπάρχει ακόμη καιρός να βρεις δουλειά, μην απελπίζεσαι και συνέχισε να ψάχνεις. Καλό θα ήταν να συνεχίσουν στον παιδικό και του χρόνου τα παιδιά, γιατί τους κάνει αρκετό καλό πιστεύω, συναναστρέφονται με άλλα παιδάκια, μαθαίνουν πράγματα, μαθαίνουν να ακολουθούν ένα πρόγραμμα. Αν παρόλα αυτά δεν βρεις κάτι και θα πρέπει να μείνουν σπίτι, μην ανησυχείς, ευτυχώς που είναι δύο και παίζουν μαζί. Υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση, αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Θέλει υπομονή και ο Θεός είναι μεγάλος. Ο καιρός περνά και θα μεγαλώσουν σιγά σιγά. Εύχομαι πάντως καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά! :)

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία