Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βλέννες στον 8ο μήνα

Recommended Posts

Καλημέρα,

μπήκα στην 33η εβδομάδα το Σάββατο και σήμερα είδα πολλά υγρά/βλέννα η οποία είναι λίγο κίτρινη και μυρίζει έντονα και άσχημα!!!!Είναι κάτι ανησυχητικό???Την μπέμπα μου την ακούω μια χαρά να στριφογυρνάει εκεί μέσα!!!!

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Διαφημίσεις

O μήνας αυτός Έφη μου συνοδεύεται απο πολλα υγρά γενικα. Ωστόσο αν σου φαίνεται ότι παραμυρίζουν καλύτερα να το αναφέρεις στο γιατρό σου μήπως πρέπει να κάνεις καμιά καλλιέργεια για τυχόν μυκητιάσες κλπ. Πάντως ανησυχητικό δε νομίζω να είναι.

CzyLp3.png

O μήνας αυτός Έφη μου συνοδεύεται απο πολλα υγρά γενικα. Ωστόσο αν σου φαίνεται ότι παραμυρίζουν καλύτερα να το αναφέρεις στο γιατρό σου μήπως πρέπει να κάνεις καμιά καλλιέργεια για τυχόν μυκητιάσες κλπ. Πάντως ανησυχητικό δε νομίζω να είναι.

οκ!!!Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα!!!Πιθανόν να είναι καμιά κολπίτιδα...μυρίζουν πολύ έντονα...αφού έχω πλύνει τα χέρια μου κι ακόμα νομίζω ότι μυρίζουν...μπλιαχ!!!!:oops: ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό για το μωράκι μου!!!

Πάντως ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Γεια σου Εφη μου να πάρεις το γιατρό σου σίγουρα και να επιμεινεις να σε δει.εγώ όταν είχα βλεννες μου είπε ο γιατρός μου ότι είχε ξεκινηση ο τοκετος.ενημέρωσε μας για το τι έγινε.με το καλο το μπεμπακι σου...

Γεια σου Εφη μου να πάρεις το γιατρό σου σίγουρα και να επιμεινεις να σε δει.εγώ όταν είχα βλεννες μου είπε ο γιατρός μου ότι είχε ξεκινηση ο τοκετος.ενημέρωσε μας για το τι έγινε.με το καλο το μπεμπακι σου...

Από την ώρα που είχα την πολλή βλεννα δεν ξανα είχα κάτι!!!Απλώς έχω διάφανα υγρά που μυρίζουν πάρα πολύ άσχημα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να βάζω για 10 μέρες κολπικάυπόθετα....βέβαια, η χορήγηση φαρμάκων χωρίς να με δει δε με χαροποιεί ιδιαίτερα!!!!!!!!Αλλά μου φάνηκε ότι δεν ανησυχεί και ηρέμησα κι εγώ...αυτά

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

Και αν αυτές οι βλέννες οι περίο ου ο λόγος είναι και λίγο καφετιές ή ροζουλές τί μπορεί να σημαίνει;;;;

Σημαίνει ότι πρέπει να παρεις τηλεφωνακι το γιατρό σου γιατι μπορεί να είναι σύμπτωμα τοκετου Αναστασία μου.

CzyLp3.png

Σημαίνει ότι πρέπει να παρεις τηλεφωνακι το γιατρό σου γιατι μπορεί να είναι σύμπτωμα τοκετου Αναστασία μου.

Μίλησα μαζί του και μου είπε να μην ανησυχώ!!!Τί να πω και εγώ!Πάντως σταμάτησαν!!!Θα δείξει!Σ'ευχαριστώ πάντως!