Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρεπορτάζ του Αλφα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Recommended Posts

Καλημέρα.

Χθες, στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ανέφεραν 3 σημεία στην Αττική όπου συγκεντρώνονται πράγματα (βασικά είδη διαβίωσης) για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πρόλαβα και άκουσα τη μία περιοχή, στην οδό Αγχιάλου, στον Πειραιά, όπου μαζεύουν τρόφιμα και άλλη μία στο Περιστέρι όπου οικογένειες έχουν ανάγκη βρεφικών ειδών. Μήπως κάποιος άκουσε πιο συγκεκριμένα για τις 3 περιοχές και τι χρειάζονται ?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Έλα μου ντε!

Και εμείς το βλέπαμε και όταν ήταν να πει τις περιοχές, ο άντρας μου αυξάνει τη φωνή, οπότε το παιδί ήρθε κοντά μας και άρχισε να τραγουδάει (το κάνει πάντα όταν θέλουμε να ακούσουμε κάτι σημαντικό)!!!

Με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά και γενικά αν κάποιος ξέρει κάποιον άλλο οργανισμό που να ενδιαφέρεται για ρούχα και τρόφιμα, ας το πει.

Περιστέρι - Αρκαδίας & Ορχομενού

Κέντρο Αθήνας- Πειραιώς και Σοφοκλέους

Ζητούν παιδικά γάλατα, πάνες, παιδικές κρέμες, ρύζι , μακαρόνια, ζάχαρη και γενικά ότι μπορεί ο καθένας.Αυτοί που έχετε μωρα μπορείτε να δώσετε και παιδικά ρούχα .

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Περιστέρι - Αρκαδίας & Ορχομενού

Κέντρο Αθήνας- Πειραιώς και Σοφοκλέους

Ζητούν παιδικά γάλατα, πάνες, παιδικές κρέμες, ρύζι , μακαρόνια, ζάχαρη και γενικά ότι μπορεί ο καθένας.Αυτοί που έχετε μωρα μπορείτε να δώσετε και παιδικά ρούχα .

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.