Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΩΗΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 21 ΜΗΝΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΑΛΛΟ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ( ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ? ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?KAI ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ ?

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν σε πειραζει που ειμαι μπαμπας... :D:D:D:D:D

αφου εχεις την επιλογη να ΕΧΕΙΣ δημοσιο εκει που μενεις ψαξτο...

Πηγαινε απο εκει δες πως ειναι και το κυριωτερο ΜΙΛΑ με τους ανθρωπους να δεις πως θα σου φανουν - ειναι συμαντικότεροι απο τους "τοιχους".....

Ρωτα και στην γειτωνια να βρεις καποιον που να εχει περασει απο εκει....

Ξερεις ξεκινας κουβεντα εκει που αγοραζεις τσιγαρα και παει λεγοντας :D:D:D:D:D γυναικα εισαι ξερεις :D:D:D:D:D

Περαν της πλακας... ψαξτο.

Καποια μαμα εμεινε ικανοποιημενη απο δημοσιο ( κοιτα λιγο πιο κατω ) οπως και πολλά προβληματα εχουν ( ή νομιζουμε πως εχουν) σε ιδιωτικους...

περαν της.........."ταριφας"..............

Δες που θα σου κανει "κλικ".... ασχετα απο το αν εινα ο δημοσιος ή ο ιδιωτικός....

συμφωνω απολυτα με τον φωκιων εχω και εγω εναν πιτσιρικα εικοσι μηνων τον παω σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο απο δεκαπεντε μηνων ειμαι ευχαριστημενη απο τον δευτερο γιατι τον πηγαινα σε έναν άλλο ιδιωτικο και ηταν το μαυρο χαλι ιωσεις θα εχεις περισσοτερες αλλα συμφωνα με τον παιδιατρο μας δεν παθαινουν τιποτα ισα ισα αναπτυσουν αντισωματα αλλωστε τα πλεονεκτηματα για μενα ειναι πολλα χαιρεται παιζει εχει επαφη με παιδακια κοινωνικοποιειτα μαθαινει και ειναι πολυ χρησιμα κατε εμε ολα αυτα ψαξτο οσο μπορεις για να εισαι ησυχη

σταθμος απο σταθμο διαφερει.. οτι και να σου πουμε μαλλον ειναι ματαιο. Αν θες πες σε ποιον σταθμο σκεφτεσαι να πας το παιδακι σου (εννοω το δημοσιο) μηπως καποια μαμα εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο..

Οτι αλλο και να λεμε ειναι αερολογιες. Υπαρχουν και καλοι και κακοι σταθμοι .. το δημοσιοι και ιδιωτικοι δεν λεει κατι απο μονο του..

Εγω σαν δασκαλα θεωρω καλυτερους τους δημοσιους.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δουλευει η ξαδελφη μου σε δημοσιο παιδικο κ για το μονο που μπορω να σου πω ανεπιφυλακτα ειναι οτι το φαγητο στους δημοσιους ειναι κλασεις ανωτερο απο τους ιδιωτικους,σκεψου οτι καθε μερα τους δινουν φρεσκα φρουτα για πρωινο δεκατιανο τρωνε γνωστης εταιριας γιαουρτι,μεσημεριανο το μαγειρευουν εκει κ μετα το φαγητο οποιο παιδακι θελει τρωει ξανα φρουτα.Κανενας ιδιωτικος παιδικος δεν δινει τετοια γευματα κ τοσα πολλα σε οσους ειχα ρωτησει εγω,ασε που μερα παρα μερα τους δινουν για πρωινο τσουρεκια κ μερεντες

Διαφημίσεις