Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λασπη στη χολη μετα την εγκυμοσυνη

Recommended Posts

κοριτσια θα ηθελα να σας πω το προβλημα υγειασ που αντιμετωπησα,και ακομα..γεννησα με καισαρικη.ολα καλα πηγαν δοξα το θεο.το μωρο μου υγειαστατο..γυρισαμε σπιτι,ξεκινησαμε να θυλαζουμε αποκλειστικα..μετα απο 2 βδομαδες με πιανει ενας ανυποφορος πονος κατω απο το στη8ος.στη χολη{τοτε δεν το γνωριζα για να πω την αληθεια}μα ενας πονος,να λυγιζω..επι ενα 15λεπτο..και μετα απλα φευγει ξαφνικα.την επομενη την ιδια ωρα,επι μιση ωρα..δεν δινω σημασια.δεν μπορουσα να εξηγησω το ειδος του πονου..μετα απο 2 μερες 1 ωρα.μετα απο 10 μερες 2 ωρες,,,και αυτον ηταν με πηρε ο αντρας και με πηγε στο νοσοκομειο.εγω ειχα το 8εμα και του αποκλειστικου θυλασμου,ανα μια ωρα,δεν ηθελα να παω..μου εκαναν διαφορες εξετασεις για σιγουρια μα ηταν σχεδον σιγουροι πως ηταν πετρες.παυσιπονες,εμετος λογο πονου..και κλαμα για το μωρακι μου που το ειχε η πεθερα μου.εισαγωγη μου λενε,αλλα λογο του 50 ημερων μωρο μου μπορουσα να παω σπιτι.με πολυ μεγαλο κινδυνο φλεγμονης.και μιας και μου απαγορεψαν το θυλασμο,αποφασισα να μεινω!εντελει μπηκα κυριακη απογευμα και βγηκα την παρασκευη,{λογο βρεφους}αλλιως απο δευτερα.ημουν με ορο 3 μερες,αδιαθετησα και εβγαζα το γαλα με το θυλαστρο και το πεταγα.ημουν κομματια.ενημερωθηκα οτι δεν ημουν η πρωτη φρεσκια μανουλα που βρισκομουν σε αυτη τη θεση..εριξαν την ευθηνη στα κιλα της εγκυμοσυνης,μα εγω ειχα παρει 10 κιλα,εχω ομως απο παντα μου μερικα κιλα παραπανω..ευχομαι να μην το παθει καμια αλλη μανουλα διοτι πιο πολυ πονουσα οταν μου εφερνε ο αντρας μου βιντεο με το μωρο,,και πεθενα στο κλαμα παρα τον πονο της χολης..να μην αναφερθω στο κλαμα οταν εβγαζα το γαλα με το θυλαστρο και το πεταγα.γυρισα σπιτι με διατροφη αστα να πανε..αυτη την παρασκευη κανονιστε χειρουργειο,αν και ψιλοκαθαρισε ειναι μαθηματικα αποδεδηγμενο πως λογο ηλικιας{22}θα αντιμετωπισω χειροτερα προβληματα αν το αφησω..το γαλα μου ελλατωθηκε κατα πολυ..η μπεμπα γκρινιαζε οποτε και τελος μετα απο μια βδομαδα..προσοχη λοιπον.δεν ξερεις ποτε!

Διαφημίσεις