Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λάδι καμμένο...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγώ αν τηγανίσω πατάτες το σουρώνω και το αποθηκεύω για να τηγανίσω μία ακόμη φορά-μετά το πετάω.Η μαμά μου έτσι έκανε πάντα και το κάνω και εγώ.Αν τηγανίσω κάτι άλλο πχ ψάρια, κεφτεδάκια κλπ το πετάω.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Διαφημίσεις

εγω δε το κραταω. η μαμα μου το κραταει αν ειναι απο πατατες αλλη μια φορα ξανατηγανιζει και τελος. ο βασιλοπουλος νομιζω εχει ενα προγραμμα οπου τους πας το χρησιμοποιημενο λαδι, δε ξερω αν κερδιζεις κατι η τι το κανουν...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εμείς το πετάμε, τηγανίζουμε πολύ σπάνια και όταν γίνει θα είναι σίγουρα αρκετές τηγανιές.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 1 month later...

εγω οποτε τηγανισω,τηγανιζω με ελαιολαδο.Θα το κρατησω για μια δυο φορες ακομα και μετα το βαζω σε αλλο μπουκαλακι και το κραταω για το καντηλακι μου.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Εγώ όταν τηγανίζω πατάτες το κρατάω σε ένα γυάλινο βάζω και το χρησιμοποιω 1 -2 φορές ακόμα και αλατίζω τις πατάτες μετα το τηγάνισμα γιατί η επομενη τηγανιά θα βγεί πιο αλμυρη κοκ. Οτιδήποτε άλλο το κραταω σε άλλο πλαστικό δοχείο για βιοκαύσιμο.

Έχω δικό μου λάδι και αρκετό αλλά λυπάμαι να το πετάξω με την πρώτη τηγανιά.

(οταν ήμουν μικρή θυμάμαι στο χωριό τη γιαγιά μου (και όλες τις γυναίκες) που κρατούσε σε ένα δοχείο τα τηγανόλαδα και μια στο τοσο παιρνούσε κάποιος και τα έπαιρνε και της έδινε πλάκες πράσινο σαπούνι)

το να πετάμε το χρησιμοποιημένο λάδι στον νεροχύτη (όχι μόνο στον νεροχύτη αλλά και στο έδαφος) είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε για το περιβάλλον

κάντε τον κόπο και διαβάστε δύο λεπτά εδώ

http://www.kala-nea.gr/archives/12886

εγω οποτε τηγανισω,τηγανιζω με ελαιολαδο.Θα το κρατησω για μια δυο φορες ακομα και μετα το βαζω σε αλλο μπουκαλακι και το κραταω για το καντηλακι μου.

και εγώ συνήθως αυτό κάνω, εκτός και αν μαζευτεί τεράστια ποσότητα οπότε πάει στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης

το να πετάμε το χρησιμοποιημένο λάδι στον νεροχύτη (όχι μόνο στον νεροχύτη αλλά και στο έδαφος) είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε για το περιβάλλον

κάντε τον κόπο και διαβάστε δύο λεπτά εδώ

http://www.kala-nea.gr/archives/12886

να σαι καλα, τωρα βρηκα που θα παω τ λαδι που εχω μαζεψει σ μπουκαλια κατω απο τ νεροχύτη μου

Και εγώ αν τηγανίσω πατάτες το σουρώνω και το αποθηκεύω για να τηγανίσω μία ακόμη φορά-μετά το πετάω.Η μαμά μου έτσι έκανε πάντα και το κάνω και εγώ.Αν τηγανίσω κάτι άλλο πχ ψάρια, κεφτεδάκια κλπ το πετάω.

Το ίδιο κάνω κι εγώ. Τηγανίζω πάντα σε ελαιόλαδο το σουρώνω και το φυλάω σε γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις