Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

40% κινητικοτιτα ειναι λιγο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμεις με πολυ μικροτερη κινητικοτητα κ μετα απο μια εξωσωματικη εμεινα εγκυος φυσιολογικα.Αν ειναι μονο αυτο το προβλημα ξεκινα κ αγορασε τα τεστ που βρισκουν τις γονιμες μερες (απο το ιντερνετ) κ ξεκινα.Ετσι εμεινα εγκυος την δευτερη φορα κ μαλιστα με την πρωτη.

αχ πες μου κι αλλα,,,εμεις εχουμε 32,000,000 εκ αριθμο 50% κινητικοτητα και 12% φυσιολογικα,,τον γιο μου τον απεκτησα με εξωσωματικη και τωρα ελπιζω το δευτερο να ερθει φυσιολογικα,,,ειναι δυνατον? εσας πως ηταν το σπερμα?

εχω αφαιρεσει και κυστη ενδομητριωσης αλλα μου λεει ο γιατρος ιτι ολα ειναι ολα ενταξη τωρα,για τα τεστ που δειχνουν της γονιμες μερες μου το ειπε ενας γυναικολογος του ικα οτι θα με βοηθησει.ποσο κωστηζει αυτο?και ειναι μονο για εναν κυκλο?

εχω αφαιρεσει και κυστη ενδομητριωσης αλλα μου λεει ο γιατρος ιτι ολα ειναι ολα ενταξη τωρα,για τα τεστ που δειχνουν της γονιμες μερες μου το ειπε ενας γυναικολογος του ικα οτι θα με βοηθησει.ποσο κωστηζει αυτο?και ειναι μονο για εναν κυκλο?

εκτος απο την κινητικοτητα τι αλλο ξερεις για το σπερμα?

Διαφημίσεις

Γλυκος:το 50% νωμιζω ειναι πολυ καλυτερο απο το 40% αφου ο γυναικολογος μου ειπε οτι κανονικα για να γονυμοποιηθει το ωαριο πρεπει να ειναι 50% και πανω εσεισ ειστε πολυ καλα εγω ειμαι 3 χρονια παντρεμενη αλλα 2 χρονια γυνεται ελευθερα μετα την θεραπεια ενδομητριωσεις και τιποτα γιατι καταφυγατε σε εξωσοματικη στο πρωτο?

Mπες εδω https://www.accuratepregnancytests.com.

Eμας ηταν πολυ λιγοτερα κ με μικροτερη κινητικοτητα. Εμεις αργησαμε γιατι θηλαζα κλπ. Με το που το δοκιμασα εμεινα.Δυστυχως το εχασα στην 21 βδομαδα.. Τωρα ομως ειμαι ετοιμη να ξαναπροσπαθησω με τον ιδιο τροπο.Μην το βαζετε κατω !

ολα τα αλλα για το σπερμα ειναι πολυ καλα μας ειπε φαντασου οτι εχει διαρκια ζωης 2 μερες μονο η κινητικοτητα ειναι μετρια μας ειπε.ειθελα να ειξερα τι κανει 2 μερες μεσα μου και δεν γονιμοποιει:roll::roll:

Γλυκος:το 50% νωμιζω ειναι πολυ καλυτερο απο το 40% αφου ο γυναικολογος μου ειπε οτι κανονικα για να γονυμοποιηθει το ωαριο πρεπει να ειναι 50% και πανω εσεισ ειστε πολυ καλα εγω ειμαι 3 χρονια παντρεμενη αλλα 2 χρονια γυνεται ελευθερα μετα την θεραπεια ενδομητριωσεις και τιποτα γιατι καταφυγατε σε εξωσοματικη στο πρωτο?

καταφυγαμε σε εξωσωματκη στο πρωτο γαιτι ειχαν περασει 7 χρονια χωρις αποτελεσμα,,,,δεν μας πειραζε γιατι δεν το πολυθελαμε τοτε, απλα λεγαμε ουπς υπαρχει προβλημα αρα οταν θελησουμε μαλλον με εξωσωματικη θα γινει ε και εγινε,,,τωρα θελουμε δευτερο με χιλια και ελπιζουμε να ερθει δια της φυσικης οδου

ολα τα αλλα για το σπερμα ειναι πολυ καλα μας ειπε φαντασου οτι εχει διαρκια ζωης 2 μερες μονο η κινητικοτητα ειναι μετρια μας ειπε.ειθελα να ειξερα τι κανει 2 μερες μεσα μου και δεν γονιμοποιει:roll::roll:

Eμας ηταν ψοφιο τελειως ! Κατι ωρες εμενε ζωντανο...αν εφτανε. Αλλα οπως βλεπεις μετα απο 3 χρονια εμεινα μια χαρα εγκυος.Στο ευχομαι κ σε εσενα.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ ειναι οικονομικο και εχει πολλα μεσα πως να τα παραγκηλω που δεν εχω καρτα ξερεις εαν γυνεται με αντικαταβολη?ερχονται απο το εξωτερικο?

Eμας ηταν ψοφιο τελειως ! Κατι ωρες εμενε ζωντανο...αν εφτανε. Αλλα οπως βλεπεις μετα απο 3 χρονια εμεινα μια χαρα εγκυος.Στο ευχομαι κ σε εσενα.

αχ τι χαρα μας εδωσες δεν λεγεται

μακαρι να γινει φυσιολογικη συλυψει δεν θελω να μπω σε αλλη διαδικασια οχι τοσο για εμενα αλλα για τον αντρα μου η αντρεσ σε αυτα δεν εχουν πολυ ηπομονη για το σπερματοδιαγραμμα με τα χιλια ζορια πηγε αλλα την θεραπεια που του εδωσε την εκανε κατα γραμμα.αλλα παλι αμα δουμε οτι δεν γινεται τιποτα θελει δεν θελει θα κανει τα παντα.

• 1 month later...
  • 6 years later...

Γεια σας κορίτσια... κάναμε και εμείς σπερματοδιαγραμμα και βρέθηκε 32000000 σπέρματα 40%κινητικοτητα μπορώ να μείνω έγκυος φυσιολογικά ή να ανατρέξω σε άλλες μεθόδους;

επίσης βρήκε κυρσοκηλη ο ουρολόγος του άνδρα μου (34 ετών) με συνέπεια να του προτείνει επέμβαση. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Διαφημίσεις

On 20/1/2012 at 5:53 ΜΜ, dimitra-nikos είπε:

Εγώ έμεινα έγκυος με πολύ μικρότερη κινητικότητα και μάλιστα με την δεύτερη προσπάθεια. Μην αγχώνεσαι καθόλου

Καλημέρα!!! Να σου κάνω μια ερώτηση; Πόσο χαμηλό ποσοστό κινητικότητας είχες;