Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υψηλός πυρετός μόνο για 1 ημέρα?

Recommended Posts

Η μεγάλη μου κόρη είναι 6 ετών. Εχτές το μεσημέρι που γύρισε από το σχολείο δεν ένιωθε πολύ καλά, πήγε και κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε την είδα ζεστή και της έβαλα θερμόμετρο. Επαθα σοκ, είχε 40! Δεν πόναγε πουθενά, δεν ένιωθε τίποτα. Της έδωσα ντεπόν και μετά από 15 λεπτά της έπεσε στο 38,5. Το βράδυ την είδα πάλι ζεστή γύρω στις 12, της ξαναέδωσα ντεπόν, κατέβηκε ο πυρετός και μέχρι τώρα είναι εντελώς καλά, ούτε δέκατα ούτε καμία ενόχληση. Δεν πήρα τη γιατρό γιατί ήθελα να δω την εξέλιξή της αλλά με έχει ανησυχήσει το γεγονός ότι ανέβασε τόσο υψηλό πυρετό για κάποιες ώρες στην ουσία και σήμερα είναι μια χαρά. Σας έχει συμβεί ποτέ εσάς κάτι ανάλογο στα παιδιά σας? Υψηλός πυρετός 1 ημέρας χωρίς άλλο σύμπτωμα και να υποχωρήσει τόσο γρήγορα? Να ανησυχήσω μήπως? Θέλω να δω πώς θα είναι και σήμερα το απόγευμα και λέω μετά να πάρω τη γιατρό.

Διαφημίσεις

linav, πριν λίγο μιλούσα με φίλη στο τηλ και μου είπε ακριβώς το ίδιο για τη μικρή της (3,5 ετών). Χθες ξύπνησε με 39,5 που της κράτησε όλη μέρα (έπεφτε κάπως με αντιπυρετικό) χωρίς καμία άλλη ενόχληση. Σήμερα ξύπνησε εντελώς καλά. Μήπως είναι απλά κάποιου είδους ίωση;

τις αμυγδαλες κρεατακια αυτια τα εχετε τσεκαρει ε? εγω εχω καει με το χυλο και φυσαω το γιαουρτι γιαυτο στο λεω. περσι η κορη μου ειχε ξαφνικα αρκετες φορες μεσα στη χρονια μια μερα 40 πυρετο και την αλλη μερα καλα. δεν πονουσε πουθενα δεν παραπονεθηκε ποτε για κατι. απο οταν τα αφαιρεσαμε αυτα (λογω υπερτροφικων αμυγδαλων και κρεατακιων) που σου γραφω + υγρο απο τα αυτια που ειχε μαζευτει απο τα κρυωματα δε μας το χει ξανακανει. ο γιατρος μου ειπε πως ισως να ταν και απο αυτο. παντως τσεκαρετε τα οταν τυχει να σιγουρευτειτε πως ολα πανε καλα. ειναι πιθανον να ειναι ιωση παντως το χω ακουσει ξανα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Eυχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις, με αμυγδαλές και κρεατάκια δεν έχουμε πρόβλημα, μάλλον κάποια ίωση ήταν που διήρκησε ώρες τελικά, ούτε καν 24ωρο. Σήμερα είναι εντελώς καλά και δεν πήρα και τη γιατρό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...