Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπτώματα στην 28 εβδομάδα..

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Βρίσκομαι στην 28 εβδομάδα και εχω εδω και μερικές μέρες νιώθω περίεργα...Έχω ξινίλες και καούρες που δεν είχα καθόλου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, και άντε αυτό το θεωρώ λογικό μέσα στα συμπτωματα της εγκυμοσύνης..Με πιάνει ώρες ώρες ένας "πόνος" στην κοιλια λές και θα με πιάσει διάρροια (συγνώμη κιόλας) αλλά εννοειται πως δεν ειναι κάτι τετοιο..Το έχω αυτό τωρα 2-3 μέρες..είχατε κάτι παρόμοιο σαν σύμπτωμα :confused: :confused: :confused: ?Δεν θέλω να παίρνω τον γιατρό μου τηλ συνέχεια και να γίνομαι υπερβολική...

Διαφημίσεις

Φυσιολογικο ειναι να εχεις συμπτωματα.Σε μενα ολο ερχονται και φευγουν,με το που ειχα μπει στον 7ο μου ξαναρχισαν οι αναγουλες.Οσο για τον πονο στην κοιλια πρεπει να ειναι απο τα εντερα επειδη πιεζονται πιο πολυ τωρα και εγω το εχω αυτο

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση :P..Αυτό με τον πόνο στην κοιλια που με κόβει το εχω 2 μέρες τωρα συνέχεια..Στην αρχή έλεγα κρύωσα..αλλά προσέχω πολυ και δεν ειχα και άλλο συμπτωμα για να το πω κρυολόγημα..Άσε που με το που με πιάνει αυτό με πιάνουν και τα κλάμματα ώρες ώρες...:rolleyes: ορμόνες τι να πω..

Σπαμους οχι δεν εχω.. απλα αυτη την ενοχληση που αναφερεις καποιες φορες, κι αυτη λογω του οτι πηρε θεση το μωρο με το κεφαλι κατω κ με πιεζει μια τα εντερα κ μια την ουροδοχο κυστη.. με τα ποδια στο στομαχι κ τα πνευμονια μου δινει ωρες-ωρες κατι κλωτσιες... αλλα τι να κανεις.. μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα..

Με το καλο τα μωρακια μας!!

aW6Pp3.png

Διαφημίσεις

Σπαμους οχι δεν εχω.. απλα αυτη την ενοχληση που αναφερεις καποιες φορες, κι αυτη λογω του οτι πηρε θεση το μωρο με το κεφαλι κατω κ με πιεζει μια τα εντερα κ μια την ουροδοχο κυστη.. με τα ποδια στο στομαχι κ τα πνευμονια μου δινει ωρες-ωρες κατι κλωτσιες... αλλα τι να κανεις.. μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα..

Με το καλο τα μωρακια μας!!

Κοριτσάκι εγω που πήρα τηλ το γιατρό και του εξήγησα πως νιώθω μου είπε ότι ειναι σπασμοί..τώρα σε 10 μέρες θα ξαναπάω..Στην 26 εβδομάδα που ειχα πάει το μωράκι μου δεν ειχε πάρει θέση και ήταν διπλωμένο κάτω χαμηλά..Της τελευταίες εβδομάδες ακούω πολύ έντονα τα εντεράκια μου να γουργουρίζουν και όταν βάζω το χέρι στην κοιλια νιώθω λές και κάνει ήχους το αμνιακό υγρό..Το εχεις και εσυ??Βλέπω ειμαστε στην ίδια εβδομάδα..Χαζή ερώτηση το ξέρω αλλά το έχω απορία..

Με το καλό τα μωράκια μας και απο εμένα ..Να ειναι γερά παιδάκια και ευτυχισμένα :lol:

Καλησπέρα! Εχω ένα μπέμπη σχεδόν 7 μηνών και ταχω όλα πρόσφατα! Στον 8 μήνα με είχε πιάσει η κοιλιά μου σα ναχα γαστραντερίτιδα και έλεγα ή ότι κρύωσα ή ότι από τις βλακείες που έτρωγαμέπιανε η κοιλιά μου! Αλλά μιλάμε για πόνο που διπλωνόμουν και μετά από καμιά ώρα πέρναγε! Θα μου πεις γιατί δε πήγες στο γιατρό ! Ε πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήθελα και γω να τον ενοχλώ πήγε στη καθιερωμένη επίσκεψη του μήνα μου είπε ότι δεν είναι πονόκοιλος αλλά συσπάσεις και με κράτησε μέσα μέχρι που γέννησα με ορό! Δε θέλω να σε αγχώσω γιατί εγώ επειδή μένω επαρχία και ήταν 2 ώρες απόσταση το νοσοκομείο δε ρίσκαρε ο γιατρός να μου πει φύγε και έλα να σε ξαναδώ συν ότι ο μπέμπης ήταν τεράστιος και φοβόταν! Απλά αν νοιώθεις συνέχεια πήγαινε να σε δει να σου ακούσει και τισ συσπάσεισ (μενα ειδικό μηχάνημα) μήπωσ σου δώσει κάτι! Ευχομαι με το καλό το μωράκι σου!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Καλησπέρα! Εχω ένα μπέμπη σχεδόν 7 μηνών και ταχω όλα πρόσφατα! Στον 8 μήνα με είχε πιάσει η κοιλιά μου σα ναχα γαστραντερίτιδα και έλεγα ή ότι κρύωσα ή ότι από τις βλακείες που έτρωγαμέπιανε η κοιλιά μου! Αλλά μιλάμε για πόνο που διπλωνόμουν και μετά από καμιά ώρα πέρναγε! Θα μου πεις γιατί δε πήγες στο γιατρό ! Ε πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήθελα και γω να τον ενοχλώ πήγε στη καθιερωμένη επίσκεψη του μήνα μου είπε ότι δεν είναι πονόκοιλος αλλά συσπάσεις και με κράτησε μέσα μέχρι που γέννησα με ορό! Δε θέλω να σε αγχώσω γιατί εγώ επειδή μένω επαρχία και ήταν 2 ώρες απόσταση το νοσοκομείο δε ρίσκαρε ο γιατρός να μου πει φύγε και έλα να σε ξαναδώ συν ότι ο μπέμπης ήταν τεράστιος και φοβόταν! Απλά αν νοιώθεις συνέχεια πήγαινε να σε δει να σου ακούσει και τισ συσπάσεισ (μενα ειδικό μηχάνημα) μήπωσ σου δώσει κάτι! Ευχομαι με το καλό το μωράκι σου!

Σε ευχαριστω πολύ για την απαντησή σου και την ευχή σου..Θα πάω στον γιατρό με το που μπει η εβδομάδα τότε..Κάποιες στιγμές νιώθω όπως το περιγράφεις : σα να με έχει πιάσει η κοιλιά μου σα να έχω γαστραντερίτιδα και έλεγα ή ότι κρύωσα ή ότι από τις βλακείες που έτρωγα μέπιανε η κοιλιά μου..Το θέμα ειναι ότι την 1 μέρα είχα όντως διάρροια (συγνώμη) και εκει φοβηθηκα ότι όντως ειναι κρύωμα ή κάτι με ενόχλησε απο τροφές..Και να σου πω προσέχω όσο μπορώ με την διατροφή..Η μόνη μου ατασθαλία ειναι τα γλυκά..Αν δεν φάω κάθε μερα κάτι γλυκο κάτι με πιάνει, και φαντάσου δεν έτρωγα πρώτα..

Και εγώ είχα που και που διάρροια γιαυτό το δεσ αότι ήταν γαστραντερίτιδα! μόνο γλυκά??? Που να δεις τα πατατακια! Δυο σακούλες πατατάκια μετά γλυκό και μετά πάλι πατατάκια! Γιαυτό δε το κατάλαβα! ΚΑι δούλευα κιόλας! Αφού δε γέννησα στη δουλειά!! Πάντως να πας να σε δει και αν δεις ότι έχεις πιο έντονα (γιατί εμένα στην αρχή ήταν αρεά στο τέλος τρελάθηκα!στο πονο) να μιλήσεις μαζί του να πας και νωρίτερα! ΚΑι πάλι δε θέλω να σε αγχώσω απλά για νασε εσύ ηρεμη!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P