Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφετιέρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το forum,

Τελευταία ψάχνω για μια καφετιέρα (εσπρεσιέρα) και έχω καταλήξει τελικά μεταξύ Dolce Gusto και Nespresso (Tassimo δεν μου άρεσε σε γεύση ότι έχω δοκιμάσει).

Τι προτείνετε; Έχετε εμπειρία από τα δύο συστήματα και την ποιότητα κατασκευής των μηχανών;

Διαφημίσεις

καλησπερα, εγω εχω την nespresso και μονο καλα εχω να πω.-βεβαια τελευταια αλλαξανε τα γουστα της οικογενειας και θα παμε να παρουμε την tassimo που κανει και αλλα ροφηματα εκτος απο καφε-

αν σου αρεσει ο espresso να παρεις την nespresso. οσο για την d.g απο οσους εχω ρωτησει μεχρι τωρα μου εχουν πει οτι οι γευσεις ειναι πανω -κατω ιδιες με την Tassimo οποτε αν δεν σου αρεσουν τα ροφηματα της τassimo ξανασκεψου το.....αυτααααααααα! καλη αγορα!

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Καλησπέρα,

Και εγω εχω τη Nespresso και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη! Τεραστια ποικιλλία σε καφεδες απο ντεκαφεινε μεχρι πολύ δυνατο, φοβερα αρωματα και πολυ καλο σερβις. Με τιε υπολοιπες δεν εχω εντειρια αλλα αυτη σου την συνηστω!

c12e25debb.png

Κι εμείς έχουμε την NESPRESSO και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μεγάλη ποικιλία σε καφέδες για όλα τα γούστα, εξαιρετική εξυπηρέτηση για την αποστολή των παραγγελιών. Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Qep5p3.pngrWtbp3.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλημερα! Εμεις εχουμε την dolce gusto k ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι! Κανει καλο εσπρεσσο και εχει μεγαλη ποικιλια. Εγω τρελλαινομαι για καπουτσινο κ σοκολατα! Το καλο ειναι οτι εχει καφεδες σε σουπερ μαρκετ σε αντιθεση με την νεσπρεσσο και αν θες περισσοτερες γευσεις απο ιντερνετ. Την τασσιμο την ειχα δοκιμασει αλλα κ εμενα δεν μου αρεσε. Ααα η dolce κανει κ κρυους καφεδες δες τα στην ιστοσελιδα τους!

Έχουμε την dolce gusto. Την χρησιμοποιώ για καπουτσίνο κ εσπρέσο οι άλλες γεύσεις που πήρα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα κ η σοκολάτα αρκετά γλυκιά για τα δικά μου γούστα. Όταν πρωτοβγήκε είχαμε ακούσει πολλά θετικά, ενθουσιασμένοι πήγαμε την πήραμε αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Την χρησιμοποιώ για να κάνω απόσβεση τα λεφτά της!!Πριν πάρεις κάποια, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε από πριν τι ταιριάζει στις δικές σου γεύσεις.

vNojp2.png

Nespresso!! Κανει τέλειο καπουτσινο (σε συνδιασμό με το aeroccino βέβαια) σαν να είσαι σε καλό Καφέ!! Μεγάλη ποικιλία... Κ ο καφές έρχεται κ πιο οικονομικός (τουλάχιστον από την Tassimo που έχει συγγενής μου)

Έχω δοκιμάσει κ της Dolce Gusto καλό ήταν αλλά καμια σχέση!!

Yugup3.png

καλησπερα εμεις εχουμε την tassimo αν ξερεις απο espresso δε θα σου αρεσει πολυ γιατι τον ψιλοκαιει, οποτε οπως καταλαβαινεισ κ τα αλλα ροφηματα. οσο για το καπουτσινο επειδη πινω πολλα χρονια η tassimo το αφρογαλο το κανει σαπουναδα.νομιζω οτι το προβλημα ειναι η υψηλη θερμοκρασια που βγαζει τα ροφηματα.

Διαφημίσεις

Και εμεις εχουμε την dolce gousto. Μεχρι στιγμης μας εχουν αρεσει τα ροφηματα, αλλα δεν εχουμε και τρελες απαιτησεις στους καφεδες. Απλα αυτο που μου αρεσε ειναι η ευκολια και η ποικιλια που εχεις σπιτι και δεν πινεις μονο κλασσικα ροφηματα. Αν ειχε και τον φιλτρου στο κοινο εμποριο και οχι μονο μεσω ιντερνετ θα ηταν ακομη καλυτερα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 2 weeks later...

Και εγώ την Dolce Gusto έχω γιατί μου την έκαναν δώρο και πράγματι φτιάχνει πολύ καλούς καφέδες και έχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Μάλιστα φτιάχνει και κρύο τσαι ροδάκινο και σούπερ σοκολάτες!

εμεις εχουμε nespresso ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι μονο που πρεπει να παραγγελνουμε μεσω ιντερνετ τους καφεδες και καμια ξεμενουμε αλλα νομιζω οτι τα χαρμανια τους ειναι πολυ ωραια και εχεις μεγαλο ευρος επιλογων.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Ισχύει αυτό που λες. Πολλές εταιρείες καφέδων απευθύνονται σε άλλες εταιρείες για να τους φτιάξουν κάποια μηχανή. Η δική μου πρόταση όπως σου είπα και τις προάλλες είναι η dolce gusto γιατί εκτός από καλή ποιότητα, βρίσκεις τις κάψουλες της και στα περισσότερα souper markets συν του ότι κάνει και κρύους καφέδες (ότι πρέπει και για το καλοκαιράκι δηλαδη)!

Διαφημίσεις

εμεις έχουμε τη dolce gusto, ημαστε ικανοποιημενη μεχρι τωρα , βρισκεις και ροφηματα ευκολα στα σουπερ μαρκετ, και το βασικο κανει και κρυα ροφηματα!

εγω την ηθελα γιατι κανει και φραπε οποτε εφυγε απο τη μεση και η φραπεδιερα :)

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Κορίτσια καλησπέρα, διαβάζω πιο πάνω ότι πολλές κοπέλες έχετε την dolce gusto, οπότε θα ρωτήσω εδώ. Όταν βγάζω τις άσπρες κάψουλες του καπουτσίνο κ ενώ έχω κλείσει την μηχανή, στάζει πάρα πολύ γάλα, ενώ στις μαύρες κάψουλες του καφέ δεν το κάνει αυτό. Παλιότερα που είχα πάρει σοκολάτα το ίδιο πρόβλημα είχα κ με την κάψουλα της κρέμας. Έχει συμβεί σε καμία? Αυτό μου το κάνει από την αρχή που την αγόρασα αλλά επειδή γίνεται μόνο με την κρέμα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή έχει πρόβλημα η καφετιέρα.

vNojp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, διαβάζω πιο πάνω ότι πολλές κοπέλες έχετε την dolce gusto, οπότε θα ρωτήσω εδώ. Όταν βγάζω τις άσπρες κάψουλες του καπουτσίνο κ ενώ έχω κλείσει την μηχανή, στάζει πάρα πολύ γάλα, ενώ στις μαύρες κάψουλες του καφέ δεν το κάνει αυτό. Παλιότερα που είχα πάρει σοκολάτα το ίδιο πρόβλημα είχα κ με την κάψουλα της κρέμας. Έχει συμβεί σε καμία? Αυτό μου το κάνει από την αρχή που την αγόρασα αλλά επειδή γίνεται μόνο με την κρέμα δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή έχει πρόβλημα η καφετιέρα.

μου συμβαινει και εμενα αυτο κοπελα μου!!!

τρεχει η καψουλα, λες να κανουμε κατι λαθος;;

aIcEp2.png

rDT8p2.png

μου συμβαινει και εμενα αυτο κοπελα μου!!!

τρεχει η καψουλα, λες να κανουμε κατι λαθος;;

sailor_moon όλες οι κάψουλες ή μόνο της κρέμας?Στην αρχή έλεγα ότι έφταιγαν οι κάψουλες, αλλά δεν μπορεί συνέχεια να μου βγαίνουν ελαττωματικές..:?

vNojp2.png

sailor_moon όλες οι κάψουλες ή μόνο της κρέμας?Στην αρχή έλεγα ότι έφταιγαν οι κάψουλες, αλλά δεν μπορεί συνέχεια να μου βγαίνουν ελαττωματικές..:?

Μόνο με τη κρέμα! Και Εγώ νόμιζα Ότι είναι ελλατωματικες! Είναι εκνευριστικο ε;;

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Καλημέρα. Έχω κι εγώ την ίδια μηχανή και αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει. Ακόμα κι αν στάζει η κάψουλα βρε παιδιά, το θέμα μας ποιο είναι? Αφού η κάψουλα της κρέμας μπαίνει πρώτη και ακολουθεί η κάψουλα του καφέ, λέω λοιπόν πως ακόμη κι αν στάζει, στάζει μέσα στο φλυτζάνι και μόλις τη βγάλεις για να βάλεις την επόμενη σταματά και το πρόβλημα!!! Μήπως κάνετε κάτι λάθος?

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Χουρχουρίνι εγώ την χρησιμοποιώ για καπουτσίνο. Πρώτα όμως βάζω τον καφέ κ μετά την κρέμα. Οπότε, για να βγάλω την κάψουλα, αν αφήσω το φλιτζάνι από κάτω μου το λερώνει, γιατί δεν στάζει απλά αλλά βγάζει κάτι σαν αφρό κ πάει παντού. Κ λερώνει συνέχεια κ την καφετιέρα. Εγώ το θεωρώ εκνευριστικό αυτό, γι αυτό κ ψάχνω να δω αν είναι πρόβλημα μόνο δικό μου ή γίνεται γενικά.

vNojp2.png

Τι να σου πω βρε masta... εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα όσες φορές έχω φτιάξει καπουτσίνο ή κάποιο άλλο ρόφημα. Η δική μου λειτουργεί στην εντέλεια...ίσως απλως να έτυχε τι να πω...περίεργο μου φαίνεται πάντως.

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες! Και εγώ την dolce gusto έχω και την πήρα κυρίως γιατί έφτιαχνε και σοκολάτες (που τρελαίνεται η κόρη μου) αλλά και κρύους καφέδες γιατί ο άντρας μου δεν πίνει ποτέ ζεστο. Αυτό το πρόβλημα που αναφέρετε όμως με τις κάψουλες κρέμας δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ και μου κάνει εντύπβση, γιατί την ίδια μηχανή έχει και η κουμπάρα μοθ και δεν μου ανέφερ ποτέ κάτι τέτοιο...

Χουρχουρίνι εγώ την χρησιμοποιώ για καπουτσίνο. Πρώτα όμως βάζω τον καφέ κ μετά την κρέμα. Οπότε, για να βγάλω την κάψουλα, αν αφήσω το φλιτζάνι από κάτω μου το λερώνει, γιατί δεν στάζει απλά αλλά βγάζει κάτι σαν αφρό κ πάει παντού. Κ λερώνει συνέχεια κ την καφετιέρα. Εγώ το θεωρώ εκνευριστικό αυτό, γι αυτό κ ψάχνω να δω αν είναι πρόβλημα μόνο δικό μου ή γίνεται γενικά.

Το κάνεις ανάποδα πρώτα μπαίνει η άσπρη κάψουλα και μετά η μαύρη.Έτσι μένει και το αφρόγαλα άσπρο στη σοκολάτα μόνο το κάνεις έτσι για να παίρνει χρώμα και το αφρόγαλα.