Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δυστυχως ζητω κι εγω τις γνωσεις σας

Recommended Posts

Γεια σας!Ειμαι παντρεμενη 4 χρονια και εχω ενα παιδακι 3 χρονων.Θελω να χωρισω γιατι ξερω οτι ο αντρας μου με απατα αλλα δυστυχως δεν εχω αποδειξεις που να στεκονται σε δικαστηριο.Θελω να ρωτησω...

Καταρχην επειδη ζω στην πολη του ανδρα μου και θα μετακομισω νοτιοτερα περιπου 500 χλμ τι θα γινεται πως θα βλεπει το παιδι μου τον πατερα του?

Δευτερον τι διατροφη περιπου θα υπαρχει εφοσον σαν δημοσιος υπαλληλος παιρνει περιπου 1200-1300 εχει ομως δανειο για σπιτι 400 και εγω προς το παρον ειμαι ανεργη?

Τριτον και κυριοτερον υπαρχει περιπτωση επειδη ακριβως δεν εχει αποδειξεις να μου παρει το παιδι η εστω να παρει κηδεμονια τον μισο χρονο?

Ελπιζω να μου απαντησετε...σορυ για το μεγαλο ποστ.

Διαφημίσεις

διατροφη δεν μπορω να σου πω ποση, αλλα σιγουρα θα σου επιδικασει το δικαστηριο να παιρνεις.

την επιμελεια του παιδιου δε μπορει να στην παρει. να σε σερνει στο δικαστηριο, για να σου σπασει τα νευρα και να σε γονατισει οικονομικα , μπορει, αλλα το παιδι σε σενα θα ειναι.

για την απιστια, δεν ξερω. βρες δικηγορο, ο μονος αρμοδιος.

για το σπιτι : ειναι αυτο που μενετε?αν ναι , κοιτα να το γραψει στο ονομα του παιδιου σας και να κρατησει την επικαρπια αυτος.

Καλημέρα και από εμένα!

Καταρχήν, την επιμέλεια την παίρνει η μητέρα εκτός αν συντρέχουν λόγοι όπως π.χ. ναρκωτικά, πορνεία κ.λ.π.

Όσο για τη διατροφή από την στιγμή που δεν δουλεύεις θα μπορέσεις και εσύ να πάρεις "διατροφή" και για εσένα εκτός από του παιδιού που δικαιούσαι...

Τώρα, όσον αφορά την απιστία και το πώς θα το χειριστείς θεωρώ ότι ο δικηγόρος σου θα είναι ο πλέον κατάλληλος για να σε βοηθήσει.

Και επίσης, γνωρίζω πως δεν μπορεί να σε διώξει από το σπίτι με το παιδί....εκτός αν θες εσύ να φύγεις.

Σου εύχομαι: ΚΟΥΡΑΓΙΟ και οπλίσου με ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δύσκολα μονοπάτια...αλλά αν ΟΝΤΩΣ είναι απαραίτητο...προέχει η ψυχική υγεία σας(η δική σου και του παιδιού σου)

Φιλικά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..δεν δικαιολογω τον συζυγο σου φυσικα σε καμια περιπτωση...αν εχει γινει 1 φορα και υπαρχει περιπτωση να τον συγχωρεσεις μην χαλασεις το σπιτι σου!κανε μια προσπαθεια..μιλαω εκ πειρας..

Καλημερα σας και σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας!Θα συμβουλευτω δικηγορο οταν κατεβω στην πολη μου...το καθυστερω μηπως εχω αποδειξεις στο χερι μου που να στεκονται στο δικαστηριο αλλα εχω αρχισει να παραιτουμαι απο την ιδεα...οικονομικοι λογοι γαρ.

Και δυστυχως η απιστια δεν εχει γινει μονο μια φορα αλλα πολλες και δε νομιζω οτι υπαρχει μεταμελεια...ασε την τον εξευτελισμο που εχω φαει.τελοςπαντων και παλι ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Γεια σας!Ειμαι παντρεμενη 4 χρονια και εχω ενα παιδακι 3 χρονων.Θελω να χωρισω γιατι ξερω οτι ο αντρας μου με απατα αλλα δυστυχως δεν εχω αποδειξεις που να στεκονται σε δικαστηριο.Θελω να ρωτησω...

Καταρχην επειδη ζω στην πολη του ανδρα μου και θα μετακομισω νοτιοτερα περιπου 500 χλμ τι θα γινεται πως θα βλεπει το παιδι μου τον πατερα του?

Δευτερον τι διατροφη περιπου θα υπαρχει εφοσον σαν δημοσιος υπαλληλος παιρνει περιπου 1200-1300 εχει ομως δανειο για σπιτι 400 και εγω προς το παρον ειμαι ανεργη?

Τριτον και κυριοτερον υπαρχει περιπτωση επειδη ακριβως δεν εχει αποδειξεις να μου παρει το παιδι η εστω να παρει κηδεμονια τον μισο χρονο?

δεν χρειαζονται αποδειξεις για την απιστια του...δε δεχονται ουτε φωτο ουτε τπτ. μονο καταγγελιες σε περιπτωση κακοποιησης...το παιδι δε στο παιρνει...κ επειδη ειναι μικρο κ η επικοινωνια θα ειναι ομαλη..προσπαθησε για συναινετικα........α και διατροφη θα παρεις και στο σπιτι μπορεις να μεινεις

Αν δεν κανω λαθος και στοιχεια να ειχες,η μοιχεια πλεον δεν ειναι οπως παλια για τα δικαστηρια.

Διατροφη συγουρα θα παρεις,τωρα το θεμα αποστασεις,επεισης εχω ακουσει οτι μπορει να σου απαγορευσει(δικαστικα) να φυγεις πιο μακρυα απο καποια χιλιομετρα.

Ψαξε πολυ καλα πριν φυγεις και κανεις τετοιες κηνησεις.

Φανταζομαι του εχεις αναφερει οτι κατι καταλαβες και θα φυγεις.! Πως αντιδραει? Γιατι αν αντιδραει ασχημα,τοτε συγουρα θα σου δημιουργησει προβλημματα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση πρωτα συμβουλέψου ενα δικηγόρο .........

διοτι αν παρεις ετσι απλα το παιδι και φύγεις θα θεωρηθει εκγαταληψη συζηγικής στέγης ...τωρα διατροφή θα παρεις σιγουρα για το ποσο δεν ξερω διοτι αφου πληρώνη και δανειο δεν θα ειναι πολύ ...καλο ειναι να κινηθείς μετα απο συζήτηση με τον δικηγόρο....

Βασικα και εγω αυτο φοβαμαι μηπως δεν μου επιτρεψει να φυγω για να βλεπει το παιδι εγω εδω ομως που ειμαι δεν εχω κανεναν ειμαι πολυ μακρια απο τους δικους μου.Δεν θελω να μεινω σε αυτο το σπιτι αν δεν ημουν ανεργη δεν θα ηθελα τιποτα ειλικρινα ουτε διατροφη να φυγω να ησυχασω μονο.Βιαζομαι να βρω καποιον δικηγορο να μιλησω.Σας ευχαριστω κ παλι πολυ.

Στους δικου σου θα εχεις σπιτι ναμεινεις δικό σου ή θα σε φιλοξενήσου...σημασια εχει να βρεις μια δουλεια εκει ωστε να έχεις κάποιο πάτημα ....καλο κουραγιο και καλη συνεχεια ...

Διαφημίσεις

Βασικα και εγω αυτο φοβαμαι μηπως δεν μου επιτρεψει να φυγω για να βλεπει το παιδι εγω εδω ομως που ειμαι δεν εχω κανεναν ειμαι πολυ μακρια απο τους δικους μου.Δεν θελω να μεινω σε αυτο το σπιτι αν δεν ημουν ανεργη δεν θα ηθελα τιποτα ειλικρινα ουτε διατροφη να φυγω να ησυχασω μονο.Βιαζομαι να βρω καποιον δικηγορο να μιλησω.Σας ευχαριστω κ παλι πολυ.

δεν μπορει να σου απαγορευσει να φυγεις με το παιδι..δεν υπαρχει εγκαταλειψη πλεον ωστοσο μιλα με δικηγορο κ αν τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα ζητα βοηθεια απο το συνθγορο του παιδιου

δεν μπορει να σου απαγορευσει να φυγεις με το παιδι..δεν υπαρχει εγκαταλειψη πλεον ωστοσο μιλα με δικηγορο κ αν τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα ζητα βοηθεια απο το συνθγορο του παιδιου

Ναι, δεν μπορεί να της απαγορεύσει αλλά δεν έχετε ακούσει την έκφραση απαγωγη ανηλίκου;;;;

Άσε μην μπλέξει η κοπέλα και μετά διεκδικεί επιμέλεια και δεν μπορεί να την πάρει...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εκ πειρας μιλωντας.. δεν τιθεται θεμα απαγωγης ή εκαταλειψης συζυγικης στεγης.

Το παιδι δεν στο παιρνει και μπορεις να φυγεις και να πας στην πολη που θες.

Για τη μοιχεια εφοσον πας για συναινετικο διαζυγιο (=φταιμε και οι δυο και συμφωνουμε να χωρισουμε) δεν χρειαζεσαι αποδειξεις. Αν πας για αντιδικια (=φταιει αυτος και θες να βγει εις βαρος του) τοτε θα χρειαστεις και μαρτυρα για οσα λες, αλλα δεν στο συνηστω, καλυτερα συναινετικο.

Μιλα πρωτα οπωσδηποτε με δικηγορο μηπως χρειαζεται να κανεις καποιο εξωδικο που να δηλωνεις στον συζυγο σου οτι υπεστει ισχυρο κλονισμο ο γαμος σας λογω της μοιχειας και της συμπεριφορας του απεναντι σου και εξηγωντας οτι γυρνας στο πατρικο σου για να βρισκεσαι σε φιλικο περιβαλλον και για να επιβιωσεις οικονομικα εφοσον εισαι και ανεργη. Δεν θεωρειται εγκαταλειψη οταν υπαρχει ισχυρος κλονισμος στον γαμο (ψυχολογικη/σωματικη βια, μοιχεια).

Για τη διατροφη εισαι απο τις τυχερες γιατι οταν βγει δικαστικα η αποφαση του ποσου τα χρηματα θα τα παιρνουν αυτοματα απο τον μισθο του.

Κουραγιο γιατι ειναι πολυ ασχημη και ψυχοφθορα διαδικασια, κοιτα το παιδακι σου και κανε οτι χρειαζεται για να ηρεμισεις και να εισαι εσυ καλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..δεν δικαιολογω τον συζυγο σου φυσικα σε καμια περιπτωση...αν εχει γινει 1 φορα και υπαρχει περιπτωση να τον συγχωρεσεις μην χαλασεις το σπιτι σου!κανε μια προσπαθεια..μιλαω εκ πειρας..

πλακα κανεις ε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλα ας μην ειμαστε τοσο απολυτες, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.

Αλλα ναι συνηθως αν καποιος απατησει μια φορα και ο/η συντροφος τον συγχωρεσει τοτε μαλλον θα το ξανακανει... δυστυχως!

Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις.

Καλα ας μην ειμαστε τοσο απολυτες, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.

Αλλα ναι συνηθως αν καποιος απατησει μια φορα και ο/η συντροφος τον συγχωρεσει τοτε μαλλον θα το ξανακανει... δυστυχως!

Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις.

συμφωνω...μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι.

Για να επανελθουμε ομως στην κοπελα...λεει δεν ειναι πρωτη φορα και ετσι καλα κανει να μην το ανεχτει πλεον.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Πριν πάρεις το παιδί και φύγεις από το σπίτι, ρώτα έναν δικηγόρο. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να μην θεωρηθεί εγκατάλειψη συζυγικής στέγης. Τώρα, οι αποδείξεις που λές, έχουν σημασία, στην περίπτωση που θα διεκδικήσει το παιδί. Καλό είναι να έχεις κάτι στα χέρια σου.

Το παιδί παίρνει διατροφή. Τώρα εσύ, ανάλογα με την ηλικία σου, παίρνεις διατροφή, ΜΟΝΟ αν το διαζύγιο βρει εις βάρος του και μόνο για κάποια χρόνια.

Με λίγα λόγια, αν σε μία έγγαμη μητέρα, την καπνίσει ξαφνικά, πάρει το παιδί της και φύγει (έτσι θα φανεί, αν δεν προσέξεις), διαζύγιο βέβαια παίρνει αλλά ούτε διατροφή παίρνει (για την ίδια), ούτε το παιδί το έχει σίγουρο.

Αν βρεις αποδείξεις μοιχείας και αν είσαι ψύχραιμη και μεθοδική, μπορείς μέχρι και να μείνεις στο σπίτι, δηλαδή να αναγκάσεις αυτόν να φύγει (αν σε ενδιαφέρει βέβαια).....

Το παιδι γιατι δεν το εχει σιγουρο?

Μην την τρομοκρατεις την κοπελα και κατσει σενα σπιτι που δεν αντεχει κανοντας τον ντετεκτιβ χωρις λογο..

Για να μην μπερδευομαστε σε οτι αφορα την επιμελεια δεν εχει καμια σημασια αν σε απατησε ο αντρας σου ή εσυ εκεινον. Μιλαμε για ενα τριχρονο παιδακι οποτε αν δεν εισαι χρηστης ναρκωτικων ή ψυχασθενης ή πορνη τοτε θα την παρεις εσυ.

Προσωπικα σηκωθηκα και εφυγα 400χλμ μακρια και μου εκανε και εξωδικο να μεινω (μαλλον πονταρε σε αυτην την περιβοητη εγκαταληψη στεγης) αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι υπηρξε ισχυρος κλονισμος του γαμου (μοιχεια και ψυχολογικη βια).

Οι νομικες συμβουλες νομιζω ειναι δωρεαν οποτε πηγαινε σε ενα δικηγορο να σε κατατοπισει.

πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση πρωτα συμβουλέψου ενα δικηγόρο .........

διοτι αν παρεις ετσι απλα το παιδι και φύγεις θα θεωρηθει εκγαταληψη συζηγικής στέγης ...τωρα διατροφή θα παρεις σιγουρα για το ποσο δεν ξερω διοτι αφου πληρώνη και δανειο δεν θα ειναι πολύ ...καλο ειναι να κινηθείς μετα απο συζήτηση με τον δικηγόρο....

η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΥΖΗΓΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ εχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.........

zTq9p2.png

OC8Op2.png

κοριτσια συγνωμη αλλα επειδη γνωριζω κατι λιγα απο νομικα θεματα...μην λετε οτι θελετε...σαφως και μπορει να φυγει με το παιδι οτι ωρα θελει...αλλα εκεινος εχει καθε δικαιωμα να κανει μηνυση για αρπαγη ανηλικου..του παιδιου τους τελος παντων...οτι δεν υπαρχει εγκαταλειψη συζηγικης στεγης δεν σημαινει οτι κανουμε οτι θελουμε...

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Καλημέρα και από εμένα!

Καταρχήν, την επιμέλεια την παίρνει η μητέρα εκτός αν συντρέχουν λόγοι όπως π.χ. ναρκωτικά, πορνεία κ.λ.π.

Όσο για τη διατροφή από την στιγμή που δεν δουλεύεις θα μπορέσεις και εσύ να πάρεις "διατροφή" και για εσένα εκτός από του παιδιού που δικαιούσαι...

Τώρα, όσον αφορά την απιστία και το πώς θα το χειριστείς θεωρώ ότι ο δικηγόρος σου θα είναι ο πλέον κατάλληλος για να σε βοηθήσει.

Και επίσης, γνωρίζω πως δεν μπορεί να σε διώξει από το σπίτι με το παιδί....εκτός αν θες εσύ να φύγεις.

Σου εύχομαι: ΚΟΥΡΑΓΙΟ και οπλίσου με ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δύσκολα μονοπάτια...αλλά αν ΟΝΤΩΣ είναι απαραίτητο...προέχει η ψυχική υγεία σας(η δική σου και του παιδιού σου)

Φιλικά.

πολύ σωστα!! συμφωνω απόλυτα σε ολα οσα είπες...δεν εχει δικαιωμα να την διωξη ακομα κ αν το σπιτι ειναι στο δικο του ονομα....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...

zTq9p2.png

OC8Op2.png

σχετικα με την διατροφη το δικαστηριο θα σκεφτει τις αναγκες του παιδιου και οχι τι πληρωνει εκεινος και αν χρωσταει σπιτι κ.λ.π καποιο ποσο θα του επιβαλουν το οποιο θα καλυπτει τις αναγκες του παιδιου..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

λοιπον θα σου πω οτι ξερω μια και δικαστηριο δεν εχει γινει ακομα σε κανα μηνα θα γινει.χωρισα και εγω για τον ιδιο λογο τωρα ειμαι σε διασταση.πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις την επιμελεια.με τον πατερα του παιδιου απλα θα πρεπει να συννενοηθητε με δικηγορους για το ποτε και κατω απο ποιες συνθηκες θα το βλεπει.διατροφη δεν ξερω να σου πω και μενα δημοσιος υπαλληλος ειναι θα σου πω σε κανα μηνα.δεν θες καμια αποδειξη για την μοιχεια.η μοιχεια επαψε να ναι αδικημα εδω και πολλα χρονια,ενα μαρτυρα θα χρειαστεις να επαληθετσει τα οσα λες.συμβουλεψου ενα δικηγορο να σε κατευθηνει γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.καλο κουραγιο και καλη δυναμη

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλησπερα και λυπαμαι πολυ για τον χωρισμο σου ευχομαι να τελειωσει ανωδυνα....και να εχεις μια καλη αρχη μαζι με το παιδακι σου στην νεα σου ζωη....μπορω να σου απαντησω στο δευτερο ερωτημα σου....οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και επειδη η αδερφη μου ειναι ανηλικη ακομα ο πατερας μου δινει 250 για την μικρη και αλλα 250 για την μητερα μου υποτιθεται επειδη δεν δουλευει....τωρα επειδη χωρισε και η κολλητη μου προσφατα στο δικαστηριο της εβγαλαν διατροφη 200 ευρω και επειδη και αυτη ειναι ανεργη εβγαλε ο δικαστης η αλλα 250 και για αυτην η ο πατερας να πληρωνει παιδικο σταθμο για να μπορει να δουλεψει...επισης αυτο που ξερω ειναι πως οσο ειναι ανηλικο το παιδι σου ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει και εσενα αν το ζητησεις και παρουσιασεις στο δικαστηριο πως δεν μπορεις να δουλεψεις γιατι κοιτας το παιδι...(βεβαια ειναι και στο χερι του δικαστη γιατι πολλες φορες ειναι μαμακες και δεν στεκονται οσο πρεπει στις γυναικες)ευχομαι να σε βοηθησα λιγο ψαξτο ρωτα για αυτα που σου ειπα στον δικηγορο σου...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"