Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗΣ??

Recommended Posts

Η κορουλα μου εχει υδρονεφρωση στον αριστερο νεφρο.. οι μισοι γιατροι μου λενε οτι χρειαζεται επεμβαση και οι αλλοι μισοι λενε οτι δεν χρειαζεται ακομη.. εχει κανεις γνωση του θεματος;;; εχει κανει κανεις αυτη την επεμβαση;; ταλαιπωρω το παιδακι μου 2 χρονια τωρα.. απο 40 ημερων ξεκινεισαμε τα σπινθιρογραφηματα..

Διαφημίσεις

Γνωριζει καποιος για εγχειρηση υδρονεφρωσης??

εχει η μικρη μου και ειμαι πολυ προβληματησμενη.. οι αποψεις των γιατρων διειστανται.. και μονο η ιδεα της επεμβασης ειναι τρομακτικη..

Λυπαμαι πολύ για την ταλαιπωρία του μικρού σου μαργαριταριού.Ολλα θα πανε καλά γιατι κατι τετοιο αντιμετωπίζεται...μην ανησυχείς.

Πήγαινε ομως τοι θεμα σου -για πιο γρήγορη απάντηση- στα ιατρικά.Εκει θα εχεις θα βρεις λύση στο ερώτημα σου.

Καλή έκβαση και να το χαίρεσαι το μικρουλάκι σου.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Να εισαι καλα, ειμαι καινουργια στον χωρο και προσπαθω να τα μαθω μονη μου γιατι δεν εχω βοηθεια.. παντως σε ευχαριστω, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εχει ταλαιπορεθει.. το ειδαμε στον υπερυχο, στην Β επιπεδου νομιζω.. οι μισοι γιατροι μου λενε οτι χρεαζεται επεμβαση και μολις μοιριστουν παραδακι μας τρεναρουν λεγωντας μας οτι θελουν και αλλες εξετασεις και να ξανα παμε στο ιατρειο για να τα ξανα πουμε και οι αλλοι γιατροι μας λενε οτι δεν χρειαζεται και ταλαιπορουμε το παιδακι μας γιτι δεν μενουμε Αθηνα και κανουμε ολοκληρο ταξιδι και δεν βγαινει και τιποτα.. αστα..